Merhaba cok sevindimArkadaslar tekrardan merhaba hepinize, degerin 1000den yukari cikti, katlanmiz yani hepinize motiveniz icin cok tesekkurler❤
Ben test yapmadım adetim 30-34 gün arasında olurdu, baktım son adetimden 7 gün geçti, sağlık ocağına gidip kan testi verdim, ilk değerim perşembe günü 245.60 çıktı adet tarihime göre 1000e yakın olmalıydı, kesin hamileyim ama değer azdı bugünü bekledik sonucumu yeni ögrendim 4 günde katlanmış 1000 üzerine çıkti,kısacası adetime yakın zamanda gebe kalmışımMerhaba cok sevindim
Kaç gün geçmişti en sonki testin üstünden keseyi görebildinizmi.
birde kendinizi nasıl hissediyorsunuz
Bu arada kese görmedim 4 haftalık civarı şuan bebiş muhtemelen, sağlık ocağında ki kan testlerim üzerine ögrendim, keseyi ve kalp atışlarını 6.hafta itibariyle görüyolar zaten, bende biraz bekleyeceğim hemen doktora gitmeyi düşünmüyorum malum virüsMerhaba cok sevindim
Kaç gün geçmişti en sonki testin üstünden keseyi görebildinizmi.
birde kendinizi nasıl hissediyorsunuz
Hemen hemen aynıyız, şuan ne bi mide bulantısı ne bise isteme başlamadı çok küçük diye sanırım, oğlumda 6. Haftalıkken ögrenmiştim bulantılarım hemen ardına başlamıştıBende aynı durumdayım sanırım geç döllenme oldu bizim
Şuan ara ara baş dönmesi başladı bendede göğüs ucu kaşınıyor gibi
Gözün aydın sağlıkla gelsin yavrunArkadaslar tekrardan merhaba hepinize, degerin 1000den yukari cikti, katlanmiz yani hepinize motiveniz icin cok tesekkurler❤
Ben en son kan verdim geçen cuma 257 cıkmıştı değer.Hemen hemen aynıyız, şuan ne bi mide bulantısı ne bise isteme başlamadı çok küçük diye sanırım, oğlumda 6. Haftalıkken ögrenmiştim bulantılarım hemen ardına başlamıştısiz hastaneye gittiz mi
Hmm 1 gün arayla vermişiz kanı bende perşembe vermiştim 245.60 çıkmıştı hemen hemen ayni, bende haftasını çok merak ediyorum inan ama hastaneye gitmeyi pek istemiyorum çünkü yanımda 4 yaşında oğlum da olacak, şimdi başka yere bıraksam da aynı olacak çünküBen en son kan verdim geçen cuma 257 cıkmıştı değer.
bidaha Perşembe günü gidicem haftasına hiç tahmin edemiyorum ya kaç acaba merak ediyorum
Bugün kan verdim benimde değerim <ü. 100 cıktı 7 gün gecti adetim daha önce giç gecmezdi sizce tekrar kan vermelimiyim0.15 olmazdi canım sanmıyorum pozitif olduğunu. Ateşin varsa aman dikkat et kendine bu dönemde ateş pek te iyi bir sey degil
<ü.100 ne demek anlamadım. Beta hcg 5 ten düşükse hamilelik yokturBugün kan verdim benimde değerim <ü. 100 cıktı 7 gün gecti adetim daha önce giç gecmezdi sizce tekrar kan vermelimiyim
O hemsire cok biliyor benimde 7 gun gecince 360 cikti 2 gun sonra 911 5 gun sonrada 6400 cikti onemli olan duzenli artisArkadaşlar son adetim 11 şubattı, bugün gecikmemin 7.ci günü kan verdim, beta hcg 245.60 çıktı ebe çok düşük dedi, 1000 civarı olması lazımmış, şuan hamile görünüyosun ama salı günü tekrar gel kan ver dedi, geç döllenme olabilir mi dedim olabilir dedi ama içim içimi yiyor 5 gün nasıl dayanacam ben dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir mi acaba
Benim de 4 gün sonra 1000 üzeri çıktı tekrar gittiğimde canım, keseyi de gördüm çok şükür, pazartesi de kalp atışlarını duymaya gidecem kısmetse herşey yolunda yani ELHAMDÜLILLAHO hemsire cok biliyor benimde 7 gun gecince 360 cikti 2 gun sonra 911 5 gun sonrada 6400 cikti onemli olan duzenli artis
Harika cok sevindim bende haftaya pazartesi gidicem kese ve kalp atisi bir arada cikar ins.Benim de 4 gün sonra 1000 üzeri çıktı tekrar gittiğimde canım, keseyi de gördüm çok şükür, pazartesi de kalp atışlarını duymaya gidecem kısmetse herşey yolunda yani ELHAMDÜLILLAH
InşAllah canim ayni gün gidecekmisiz hayirlisi olsunHarika cok sevindim bende haftaya pazartesi gidicem kese ve kalp atisi bir arada cikar ins.
Merhaba biraz geç bir cevap olacak ama normal gibi geldi bana, şuan ki sonucunuz nedir?Benim adetten 3 gün gecikmede 353.6
2 gün sonrası ise 533 çıktı % 70 artış normal mi endişelendirdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?