• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 7 gün gecikti, kan verdim beta 245 çıktı çok mu düşük😔

Merhaba cok sevindim
Kaç gün geçmişti en sonki testin üstünden keseyi görebildinizmi.
birde kendinizi nasıl hissediyorsunuz🥰
Ben test yapmadım adetim 30-34 gün arasında olurdu, baktım son adetimden 7 gün geçti, sağlık ocağına gidip kan testi verdim, ilk değerim perşembe günü 245.60 çıktı adet tarihime göre 1000e yakın olmalıydı, kesin hamileyim ama değer azdı bugünü bekledik sonucumu yeni ögrendim 4 günde katlanmış 1000 üzerine çıkti,kısacası adetime yakın zamanda gebe kalmışım 🤗
Son günlerde her gün değişik rüyalar gördüm, 1 kere başım döndü, halsizleştim, göğüs uçlarımda hassiyet oluştu derken tahmin etmiştim 🤰

Bende aynı durumdayım sanırım geç döllenme oldu bizim🥳
Şuan ara ara baş dönmesi başladı bendede göğüs ucu kaşınıyor gibi

Merhaba cok sevindim
Kaç gün geçmişti en sonki testin üstünden keseyi görebildinizmi.
birde kendinizi nasıl hissediyorsunuz🥰
Bu arada kese görmedim 4 haftalık civarı şuan bebiş muhtemelen, sağlık ocağında ki kan testlerim üzerine ögrendim, keseyi ve kalp atışlarını 6.hafta itibariyle görüyolar zaten, bende biraz bekleyeceğim hemen doktora gitmeyi düşünmüyorum malum virüs 🙄

Bende aynı durumdayım sanırım geç döllenme oldu bizim🥳
Şuan ara ara baş dönmesi başladı bendede göğüs ucu kaşınıyor gibi
Hemen hemen aynıyız, şuan ne bi mide bulantısı ne bise isteme başlamadı çok küçük diye sanırım, oğlumda 6. Haftalıkken ögrenmiştim bulantılarım hemen ardına başlamıştı😍 siz hastaneye gittiz mi 🤔

Hemen hemen aynıyız, şuan ne bi mide bulantısı ne bise isteme başlamadı çok küçük diye sanırım, oğlumda 6. Haftalıkken ögrenmiştim bulantılarım hemen ardına başlamıştı😍 siz hastaneye gittiz mi 🤔
Ben en son kan verdim geçen cuma 257 cıkmıştı değer.
bidaha Perşembe günü gidicem haftasına hiç tahmin edemiyorum ya kaç acaba merak ediyorum

Ben en son kan verdim geçen cuma 257 cıkmıştı değer.
bidaha Perşembe günü gidicem haftasına hiç tahmin edemiyorum ya kaç acaba merak ediyorum
Hmm 1 gün arayla vermişiz kanı bende perşembe vermiştim 245.60 çıkmıştı hemen hemen ayni, bende haftasını çok merak ediyorum inan ama hastaneye gitmeyi pek istemiyorum çünkü yanımda 4 yaşında oğlum da olacak, şimdi başka yere bıraksam da aynı olacak çünkü 🙄
Bulantılarım başlamadı daha bugün ki değerimde 1000den yukarı çıktı 4 haftalık falan tahmin ediyorum bakalım 🤔🤰

Merhaba ben bugün hastaneye gittim alttan ulstrason ile keseyi gördük. Doktor geç döllenmiş tahmini 4 haftalık dedi
10 gün snra kalp atışına gidicem🥰. Sen beklemekle iyi yapmışsın

0.15 olmazdi canım sanmıyorum pozitif olduğunu. Ateşin varsa aman dikkat et kendine bu dönemde ateş pek te iyi bir sey degil
Bugün kan verdim benimde değerim <ü. 100 cıktı 7 gün gecti adetim daha önce giç gecmezdi sizce tekrar kan vermelimiyim

Arkadaşlar son adetim 11 şubattı, bugün gecikmemin 7.ci günü kan verdim, beta hcg 245.60 çıktı ebe çok düşük dedi, 1000 civarı olması lazımmış, şuan hamile görünüyosun ama salı günü tekrar gel kan ver dedi, geç döllenme olabilir mi dedim olabilir dedi ama içim içimi yiyor 5 gün nasıl dayanacam ben dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir mi acaba 😔😔😔
O hemsire cok biliyor benimde 7 gun gecince 360 cikti 2 gun sonra 911 5 gun sonrada 6400 cikti onemli olan duzenli artis

O hemsire cok biliyor benimde 7 gun gecince 360 cikti 2 gun sonra 911 5 gun sonrada 6400 cikti onemli olan duzenli artis
Benim de 4 gün sonra 1000 üzeri çıktı tekrar gittiğimde canım, keseyi de gördüm çok şükür, pazartesi de kalp atışlarını duymaya gidecem kısmetse herşey yolunda yani ELHAMDÜLILLAH 🙏🏻🤗

Benim de 4 gün sonra 1000 üzeri çıktı tekrar gittiğimde canım, keseyi de gördüm çok şükür, pazartesi de kalp atışlarını duymaya gidecem kısmetse herşey yolunda yani ELHAMDÜLILLAH 🙏🏻🤗
Harika cok sevindim bende haftaya pazartesi gidicem kese ve kalp atisi bir arada cikar ins.

Benim adetten 3 gün gecikmede 353.6
2 gün sonrası ise 533 çıktı % 70 artış normal mi endişelendirdi doktor

Back