• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 7 gün gecikti, kan verdim beta 245 çıktı çok mu düşük😔

Bebek olmasa o kadar yükseleceğini sanmam benim 5 gün gecikmeye 445 di katlanarak arttı önemli olan katlanarak artması canım
Evet aynen, pazartesi de kan verdiğim de 900-1000e yakin olmasi lazim kan vereli 4.gun olacak her iki gunde iki katina cikmasi lazim bakalim hayirlisiyla 🙏🤰

Merhaba benimde aynı son adet tarihim 11 şubat
Adetim geceli 2 günde evde test yaptım cok silikti. 3 gün olmuştu kanda 64 çıktı değer
5 gün geçti yani dün 257 çıktı. Doktor çarş gel dedi artış güzel dedi. Benmde geç döllenme diye düşünüyorum🤗.pztesi sonucunuzu yazarmsnz

Evet aynen, pazartesi de kan verdiğim de 900-1000e yakin olmasi lazim kan vereli 4.gun olacak her iki gunde iki katina cikmasi lazim bakalim hayirlisiyla 🙏🤰
Hayırlısı olsun benim de geç döllenme olmuş adet tarihimi bebeğe göre 9 gün kaydırdı doktor inşallah sağlıklı artar

Hayırlısı olsun benim de geç döllenme olmuş adet tarihimi bebeğe göre 9 gün kaydırdı doktor inşallah sağlıklı artar
Sağlıklı gelsinler de gerisi teferruat ❤ pazartesi de değerin yükseldiğinı görebilsem benden rahatlamışı olmaz 🤰

Arkadaşlar son adetim 11 şubattı, bugün gecikmemin 7.ci günü kan verdim, beta hcg 245.60 çıktı ebe çok düşük dedi, 1000 civarı olması lazımmış, şuan hamile görünüyosun ama salı günü tekrar gel kan ver dedi, geç döllenme olabilir mi dedim olabilir dedi ama içim içimi yiyor 5 gün nasıl dayanacam ben dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir mi acaba 😔😔😔
Ebelerin bazıları moral bozmayı çok seviyor dış gebelik ben yaşadım adetim 14 gün geçtiğinde değerim 210 civarı olmuştu. Ilk değer dış gebelik veya kimyasal hakkında sonuc vermez takip gerektiriyor. Bi kadın doğuma gidin bence

Ebelerin bazıları moral bozmayı çok seviyor dış gebelik ben yaşadım adetim 14 gün geçtiğinde değerim 210 civarı olmuştu. Ilk değer dış gebelik veya kimyasal hakkında sonuc vermez takip gerektiriyor. Bi kadın doğuma gidin bence
Doktorumdan randevumu aldım ama günü var,Pazartesi de kanımı vereyim, sonuç katlanmış ve yükselmişse içim rahatlar randevu günüme kadar en azından, ama evet doğru söylüyorsunuz hiç olumlu konuşmuyorlar 😔🤰🙏

Doktorumdan randevumu aldım ama günü var,Pazartesi de kanımı vereyim, sonuç katlanmış ve yükselmişse içim rahatlar randevu günüme kadar en azından, ama evet doğru söylüyorsunuz hiç olumlu konuşmuyorlar 😔🤰🙏
Inşallah güzel haberi alırsınız sağlıklı bi gebeliğiniz olur 😊

Arkadaşlar son adetim 11 şubattı, bugün gecikmemin 7.ci günü kan verdim, beta hcg 245.60 çıktı ebe çok düşük dedi, 1000 civarı olması lazımmış, şuan hamile görünüyosun ama salı günü tekrar gel kan ver dedi, geç döllenme olabilir mi dedim olabilir dedi ama içim içimi yiyor 5 gün nasıl dayanacam ben dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir mi acaba 😔😔😔
Canım içini ferah tut benim 1 hafta gecikmeede değerim 47 idi. Şimdi kucağımda 1.5 aylık kızım var🥰 hiç canını sıkma sağlıkla gelir inşaallah bebeğin

Değerin hiçbir önemi yok, geç döllenme diye birşey duymamış mı hemşire anlamadım 😒
Önemli olan 2 gün sonra 2 katına yükselmesi. Zaten neden 5 gün sonra demiş onu da anlamadım.. Bence değerden 2 gün sonra yeniden kan ver 2 katına yükselmişse problem yok demektir ♥️

Değerin hiçbir önemi yok, geç döllenme diye birşey duymamış mı hemşire anlamadım 😒
Önemli olan 2 gün sonra 2 katına yükselmesi. Zaten neden 5 gün sonra demiş onu da anlamadım.. Bence değerden 2 gün sonra yeniden kan ver 2 katına yükselmişse problem yok demektir ♥
Persembeydi benim kan verdigim gun, pazartesi giderim dedim bende, çok tesekkur ederim yazdiklariniz icimi rahatlatiyor 🙏🏻🤰

Adetim 12 gün geçmişti değerim 40tı
Hiçte düşük değil sizinki
Önemli olan 2 güne bir 2 kat artması

Geç döllenme olabilir,yok öyle birşey. Sen mutlu ol şu an gebesin canım gözün aydın 🙏🍀 sımsıkı tutunsun yavrum

Merhaba benimde aynı son adet tarihim 11 şubat
Adetim geceli 2 günde evde test yaptım cok silikti. 3 gün olmuştu kanda 64 çıktı değer
5 gün geçti yani dün 257 çıktı. Doktor çarş gel dedi artış güzel dedi. Benmde geç döllenme diye düşünüyorum🤗.pztesi sonucunuzu yazarmsnz
Ayy aynı şeyleri yaşamışız beni de salı çağırdı ama burda virüsten dolayı sağlık ocaklarını belirli süre kapatma ihtimalleri olduğunu duyduk, pazartesi gideceğim, 4 gibi sonucum çikar kismetse🙏🏻 yazarim tabi ki, ayni sekilde sizde yazin lutfen 🤗😍

Adetim 12 gün geçmişti değerim 40tı
Hiçte düşük değil sizinki
Önemli olan 2 güne bir 2 kat artması
Aynen ilk söylediginde bir tedirgin olmustum ama suan bende öyle düşünüyorum, tesekkur ederim 🙏🏻🤰🦋

Benim de 4 gün geçti saglik ocağında kan testi verdim 1.20 çıktı hcg.sonuc negatif.ozel hastaneye muayeneye gittim doktor muayene etti rahim kalınlaşması var gebelik olabilir hem sağlık ocağının testine güvenmiyorum tekrarlayalim testi dedi.ozel hastane olduğu için guvenemedim ve tekrar test yaptirmadim 5 gün daha bekleyip sonra gidicez test yaptırmaya.boyle bir durum yaşayan var mi
Canım değerin 5ten yukarı olması lazım, senin ki ilk testin negatif çikmis malesef ama burda onemli olan gecikme, iyi bir doktora git bence..

Back