adetim 5 gun gecikti

Ben bu ilişki şekline takılıyorum. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik nedir ya ? Ne anliyosunuz birbirinizin üstünde tepismekten anlamıyorum ki kıvılcım cikicak bigün birinizden. Nolcak ilerde evlenirken bakire olucan dimi ? bi insan kendini ancak bu kadar asagilatabilir.. hamile falan degilsindir korkma herşeyi biliyosunuz nasıl kalindigini bilmiyosunuz ya

Bunu kaçıncı yazışım bilmiyorum ama sitemizin gebelik testi hizmeti bulunmuyor şekerim. Hayır bu şekilde hamile kalırsan tıp literatürüne gecersin herhalde. Millet çocuk yapacam diye takla atıyor resmen. Sen dışardan dışardan kalıyorsun.

hamilesin ,gozun aydin.
dugun ne zaman ? aman tek cocuk olmaz kardes lazim.ikinciyi de hemen yapin.

E haydi vatana millete hayırlı olsun yeni fakemiz..
Bu arada bebisiniz hayırlı olsun nuurtopu gibi fakeniz olur inşallah allah analı babalı büyütsün ha neyseki vajinanizin üzerine bosalmis sinsici yapmasında o daha kotu ...

Surtunme yoluyla niye? Bir kadinin kendini daha bu kadar asagilamasini anlamiyorum.

Sevgilin seni almayacak diye mi adam gibi iliskiye girmiyorsun? Sonraki kocan seni tertemiz el degmemis sansin diye mi yapmiyorsun? Aaa yoksa.. Dini korkularindan dolayi mi?

Pehh.. Rezalet. Cok asagilik bir davranis

fazla ayrıntıya girmemişsin bu şekilde bilemeyiz hamilemisin değilmisin

Bekaretim bozulmasın düşüncesiyle yarım yamalak giriyosunuz ilişkiyede o zaman kendinizi hala bakire olarak mı görüyosunuz orasını bilmiyorumda bari bir şey yapıyosunuz az bir okuyun ne bileyim biyoloji dersini falan es kaza dinleyeydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…