'ltfn yrglmynn'Kızlar sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik vajinamın uzerine bosaldi hemen kalkip yikadim tabii. Adetim 5 gun gecikti. 3.gununde erken gebelik testi yaptim negatif cikti sizce hamilemiyim hala adet olmadim bu 5.gunistediginiz gibi yargilayin ama lutfen cevap verin
Değilsindir korkmaKızlar sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik vajinamın uzerine bosaldi hemen kalkip yikadim tabii. Adetim 5 gun gecikti. 3.gununde erken gebelik testi yaptim negatif cikti sizce hamilemiyim hala adet olmadim bu 5.gunistediginiz gibi yargilayin ama lutfen cevap verin
Yorum ve kullanici adi uyumutebrikler hamilesiniz.
Yorum ve kullanici adi uyumu
Sadece sizden yardım istedim ama goruyorum ki herkes dalga gecmek icin fırsat kolluyomus. Yardimci olmak icin cevap verenlere cok tesekkur ederim. Yaptigimin dogru oldugunu savunmuyorum keske biraz iyi niyetli olabilseniz.
Nasıl bir yardım bu, burdakiler hamilesin dese hamile mi olcan değilsin dese olmayacakmısın. git eczaneden test al kontrol et, azıcık kafanı çalıştır veya dene.Sadece sizden yardım istedim ama goruyorum ki herkes dalga gecmek icin fırsat kolluyomus. Yardimci olmak icin cevap verenlere cok tesekkur ederim. Yaptigimin dogru oldugunu savunmuyorum keske biraz iyi niyetli olabilseniz.
Zaten test yaptigimi orada belirttim bir fikriniz varsa soyleyin yoksa size zorla yorum yaptirmiyorumNasıl bir yardım bu, burdakiler hamilesin dese hamile mi olcan değilsin dese olmayacakmısın. git eczaneden test al kontrol et, azıcık kafanı çalıştır veya dene.