Evet cok haklisiniz bu benim dusuncesizligim. Sadece dalga gecmek icin yorum yapanlara uzuldum.yaptığın doğru ya da yanlış demek bize düşmez ama yaptığın şeyin sorumluluğunu almak sana düşer adam akıllı sevis Korun zevk al bari, madem cinsellik yaşamak istiyorsunuz hakkıyla yaşayın
Test aldıysan biz test den daha mı iyi bileceğiz,o zaman git kan testi yaptır o kesin sonuç verir, fake olduğunu düşündüğümden konunu dikkatlice okumadım bile. Allah akıl fikir versin. O kadar çok açılıyo ki bu konular hepinizin bir topluluk olduğunu düşünüyorum.Zaten test yaptigimi orada belirttim bir fikriniz varsa soyleyin yoksa size zorla yorum yaptirmiyorum
Sadece sizden yardım istedim ama goruyorum ki herkes dalga gecmek icin fırsat kolluyomus. Yardimci olmak icin cevap verenlere cok tesekkur ederim. Yaptigimin dogru oldugunu savunmuyorum keske biraz iyi niyetli olabilseniz.
Siteye daha yeni uye oldum fikir almak icin. İnanmiyorsaniz bi zahmet yorum yapmayinTest aldıysan biz test den daha mı iyi bileceğiz,o zaman git kan testi yaptır o kesin sonuç verir, fake olduğunu düşündüğümden konunu dikkatlice okumadım bile. Allah akıl fikir versin. O kadar çok açılıyo ki bu konular hepinizin bir topluluk olduğunu düşünüyorum.
İnternet kullanan insansın yahu.Evet cok haklisiniz bu benim dusuncesizligim. Sadece dalga gecmek icin yorum yapanlara uzuldum.
Siteye daha yeni uye oldum fikir almak icin. İnanmiyorsaniz bi zahmet yorum yapmayin
İkiz kesin hemen gozukmez bir hafta bekle :sKızlar sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik vajinamın uzerine bosaldi hemen kalkip yikadim tabii. Adetim 5 gun gecikti. 3.gununde erken gebelik testi yaptim negatif cikti sizce hamilemiyim hala adet olmadim bu 5.gunistediginiz gibi yargilayin ama lutfen cevap verin
Hamilesin.
Eltimin kaynının kız kardeşinin eşi öyle hamile kalmıştı. :)
Zıplangaç spermi duymadınız mı yoksa hiç? Bunları öğrenmeden ilişki yaşamayın.
:)) konu sahibinin hamile kalma olasılığıyla aynı. :)görümcenin eşi oluyor bu durumda
erkek olarak hamile kalması baya über olmuş zaten
:)) konu sahibinin hamile kalma olasılığıyla aynı. :)
Şimdi bu ciddi oran ve hesaplamaları alay etmek sanacak konu sahibi. Sonra da bize kızacak.bence daha bile mümkün konu sahibinin hamile kalmasından
üşenmedim hesapladım