adetim 5 gun gecikti

yaptığın doğru ya da yanlış demek bize düşmez ama yaptığın şeyin sorumluluğunu almak sana düşer adam akıllı sevis Korun zevk al bari, madem cinsellik yaşamak istiyorsunuz hakkıyla yaşayın
Evet cok haklisiniz bu benim dusuncesizligim. Sadece dalga gecmek icin yorum yapanlara uzuldum.

Zaten test yaptigimi orada belirttim bir fikriniz varsa soyleyin yoksa size zorla yorum yaptirmiyorum
Test aldıysan biz test den daha mı iyi bileceğiz,o zaman git kan testi yaptır o kesin sonuç verir, fake olduğunu düşündüğümden konunu dikkatlice okumadım bile. Allah akıl fikir versin. O kadar çok açılıyo ki bu konular hepinizin bir topluluk olduğunu düşünüyorum.

Sadece sizden yardım istedim ama goruyorum ki herkes dalga gecmek icin fırsat kolluyomus. Yardimci olmak icin cevap verenlere cok tesekkur ederim. Yaptigimin dogru oldugunu savunmuyorum keske biraz iyi niyetli olabilseniz.

biz yorum yaparken kullanici ayarlarini degistirmekle ugrasan, ustelik ilk mesaji ve ilk uyeligi olan birine nasil yorum yapmamizi bekliyorsun ki. 6. sinif fen bilgisi konusu olan uremeyi mi anlatalim sana yoksa hepimizin zararli oldugunu bildigimiz rahim ici yikamayi mi.

Test aldıysan biz test den daha mı iyi bileceğiz,o zaman git kan testi yaptır o kesin sonuç verir, fake olduğunu düşündüğümden konunu dikkatlice okumadım bile. Allah akıl fikir versin. O kadar çok açılıyo ki bu konular hepinizin bir topluluk olduğunu düşünüyorum.
Siteye daha yeni uye oldum fikir almak icin. İnanmiyorsaniz bi zahmet yorum yapmayin

Evet cok haklisiniz bu benim dusuncesizligim. Sadece dalga gecmek icin yorum yapanlara uzuldum.
İnternet kullanan insansın yahu.
Sorduğun sorunun mantıklılığı oranında cevaplar alıyorsun, normal.

Futbolda bir slogan vardir "Yeteeerrr Yildirim Demiroreen yeeeteeer". Bu konuyu okuyunca o slogan geldi aklima. Cunku yeter buuu konulaaarrr yeeeteeerrrr.

images.jpg

öncelikle hamile kalabilmen için doğru zamanda olman lazım, doğru zamanda değilsen değil vajinanın üzerine boşlaması bizzat döllemeye çalışsa beceremez.
sen şimdi bize ovulasyon tarihinden kaç gün önce/sonra sürtündünüz onu söylemediğinden biz bilemiyoruz haliyle ama doğru zamansa bile düşük bir ihtimalden bahsediyorsun, bunu bil. böyle korkuların varsa adam gibi sevişin ve kondom kullanın yazmaktan usandım ama BİMde bile satılıyor yahu. (siz gene de onlara güvenmeyin adam gibi bir tane edinin)
eğer bakire kalmak için sevişmeyip sürtünüyorsan şu anda bakire değilsin çünkü teknik olarak sevişiyorsun kızlık zarının bozulmamış olması seni bakire kılmaz.
senin nezdinde burayı okuyan tüm genç kadınlarımıza serzenişte bulunuyorum:
adam gibi sevişin evlilik öncesi seks ölümcül bir şey değildir, kendinize de hayatınıza girecek insanlara da salak muamelesi yapmayın. kızlık zarının anne karnından çıktıktan sonra neredeyse hiçbir işlevi yoktur, varsa da bilim adamları bile henüz bilmiyorlar, bilin.korunma yöntemlerini öğrenin ve bir adet edinin. kendi anatominizi bilin,parterinizin anatomisini bilin. sperm nedir? yumurtayı nasıl ve ne zaman dölleyebilir, ne zaman hamile kalınır, adet düzensizliği nedir? bahar döngüsünde adet neden gecikir ya da gelmez? stresin adet üzerindeki etkisi nedir? yalancı gebelik nedir? kızlık zarı bozulmamış birinde yalancı gebelik görülebilir mi? öğrenin. internet çağındayız, şu forumda bile var bir tane, kullanın:

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
ve lütfen boyunuzun yetmediği sularda yüzmeye çalışmayın. seks yetişkinlerin işidir, yetişkin gibi davranıp, karar ve önlem alamayacaksanız sevişmeyin, sürtünüp alev çıkarmaya çalışmayın.

Kızlar sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik vajinamın uzerine bosaldi hemen kalkip yikadim tabii. Adetim 5 gun gecikti. 3.gununde erken gebelik testi yaptim negatif cikti sizce hamilemiyim hala adet olmadim bu 5.gun :KK43: istediginiz gibi yargilayin ama lutfen cevap verin :KK43:
İkiz kesin hemen gozukmez bir hafta bekle :s

:KK53:
Hamilesin.
Eltimin kaynının kız kardeşinin eşi öyle hamile kalmıştı. :)
Zıplangaç spermi duymadınız mı yoksa hiç? Bunları öğrenmeden ilişki yaşamayın.

görümcenin eşi oluyor bu durumda
erkek olarak hamile kalması baya über olmuş zaten :p :KK70: :KK70:

Çok iticisiniz artıkyaa!! Birlikte olmayı biliyor! İçine boşalmamayı biliyor! Hamile nasıl kalınır bunu bilmiyor!! Yuh!

Tabi günlerden pazar olması dolayısıyla canı sıkılan üye oluyor standart :KK14:

bence daha bile mümkün konu sahibinin hamile kalmasından :KK70:

üşenmedim hesapladım :p
Şimdi bu ciddi oran ve hesaplamaları alay etmek sanacak konu sahibi. Sonra da bize kızacak.
Oysa olasılık olarak gerçekten çok yakın ihtimaller.
Gerçi kendisinin beklentisi yaşadığı şeyin yargılanmasıydı, fark ettim. :) Lakin oradan ekmek yiyemedi.
Yazıktır pazar pazar "Kezboaaannlaaarr" diye nara atma zevkini aldık elinden. :))

böyle saçma sapan yapınca daha mı çok adrenalinli oluyor acaba? Sen sevgili bulmayı bil, ilişkiye girmeyi bil ama hamile nasıl kalınır bilme.. :KK14:

Tarayıcın var ise tarat bi kendini bize gönder bakalım ne durumdasın

X