• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 5 gün gecikti 3 gun önce test yaptım sonuç negatif

Hayalim34s

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
51
13
3
27
Merhabalar en son 20 ekimde adet gördüm bu ay adet olmadim ama kasiklarimda adet sancısı var eşimle korunmuyoruz adetim geciktikten 2 gun sonra test yaptim negatif normalde ilac içince falan gecikme yapardı ama ben sadece folik asit kullaniyorum sizce sebebi ne olabilir gebe kalmayı cok istiyorum🤲

Merhabalar en son 20 ekimde adet gördüm bu ay adet olmadim ama kasiklarimda adet sancısı var eşimle korunmuyoruz adetim geciktikten 2 gun sonra test yaptim negatif normalde ilac içince falan gecikme yapardı ama ben sadece folik asit kullaniyorum sizce sebebi ne olabilir gebe kalmayı cok istiyorum🤲
Valla inşallah geç döllenmedir canım aynı şeyi şuan bende yaşıyorum kan vermeye gidicegim 15 gün geçti benim ama sende git istersen bir kaç gün sonra

Umarım geç döllenmedir aksi taktirde silikte olsa çıkardı

Valla inşallah geç döllenmedir canım aynı şeyi şuan bende yaşıyorum kan vermeye gidicegim 15 gün geçti benim ama sende git istersen bir kaç gün sonra
Ben 1 hafta önce doktora gittim yani adet günüm den2 gun once aKıntım ve kaşıntı olduğu için gitmiştim alttan muayene etti eger oyle bisey olsa anlamazmiydi hamile olup olmadıgımı
IDrar testinde hemen çıkmıyo diyolar genelde sonuç 10 gün geçtikten sonra net çizgi belli olur 2,3 günlükken yeni olduğundan çıkmaz diyolar ama inşallah geç döllenmedir❣
Inşallah öyledir ama idrar testinde bi kaç günlükken belli olmaz 10 gün dolması gerek net cevap için diyolar inşallah hamileyimdir❣🤲

Valla kuzum benim idrar testinde adete beş gün kala çıktı silik üstelik değerimde düşüktü 17 falandı

Back