• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 4 gün gecikti Ovülasyon testi yaptım Pozitif mi?

auroralight

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
42
32
18
34
2 gün önce hamilelik testi yaptım negatif çıktı şimdi ovülosyon yaptım ikinci çizgi koyu ama sanırım yeterince değil. Aşırı yorgun hissediyorum kendimi ama mevsim geçişinden de olabilir. Sizce gebelik var mıdır? Yoksa ovülasyon normal mi?

Eklentiler

• CA582493-0C0F-47B0-AA75-4353E6A1DEFB.jpeg
    CA582493-0C0F-47B0-AA75-4353E6A1DEFB.jpeg
    163,4 KB · Görüntüleme: 283
2 gün önce hamilelik testi yaptım negatif çıktı şimdi ovülosyon yaptım ikinci çizgi koyu ama sanırım yeterince değil. Aşırı yorgun hissediyorum kendimi ama mevsim geçişinden de olabilir. Sizce gebelik var mıdır? Yoksa ovülasyon normal mi?
Regl gecikmesi var mı ? Yumurtlama tam olarak ne zamandı

4 eylülde çatlama oldu, normalde pazartesi regl başlaması gerekirdi. Haziranda da böyle oldu 3 gün gecikme 😔

Sabah yapayım tekrar inşallah pozitif çıkar 🙏🏻
Sonrasında tekrar yumurtlama olmuş olabilir mi acaba. Yoksa gebelik olsa çıkardı testte. 2. Yumurtlama olduysa eğer birkaç güne tekrar test yaparsan sonuç alırsın

Maalesef tek çizgi. Zaten planlı değildi ama regl olmayınca belki dedim ve mutlu oldum 🙂 ablamın gecikmeden bir hafta sonra yaptığı test negatif çıkmıştı 2. Hafta gecikmeden sonra tekrar yapıp hamileliğini öğrenmişti. Regl olana kadar umudumu koruyacağım 😀

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 220
Maalesef tek çizgi. Zaten planlı değildi ama regl olmayınca belki dedim ve mutlu oldum 🙂 ablamın gecikmeden bir hafta sonra yaptığı test negatif çıkmıştı 2. Hafta gecikmeden sonra tekrar yapıp hamileliğini öğrenmişti. Regl olana kadar umudumu koruyacağım 😀
Sonucunuz ne oldu acaba. Birde ovulasyon testinde t c den daha koyu olursa hamilelik oluyor diyolar ama...

Hala regl olmadım idrar testim negatif çıkıyor. Gecikme 1 hafta olursa kan testi vericem. Normal adet tarihimden beri karın ağrısı göğüste şişlik var ama belki biraz kilo aldım o etkilemiş olabilir regl tarihimi pko yok ama insülin direncim var ama çok düzenlidir tarihlerim. Bir sürü Hcg testi aldım 2 günde bir yapıyorum 3-4 gün sonra kesin belli olur diye düşünüyorum.

Hala regl olmadım idrar testim negatif çıkıyor. Gecikme 1 hafta olursa kan testi vericem. Normal adet tarihimden beri karın ağrısı göğüste şişlik var ama belki biraz kilo aldım o etkilemiş olabilir regl tarihimi pko yok ama insülin direncim var ama çok düzenlidir tarihlerim. Bir sürü Hcg testi aldım 2 günde bir yapıyorum 3-4 gün sonra kesin belli olur diye düşünüyorum.
Baya geçmiş üstünden ama sonucu merak ettim)

Back