- 12 Haziran 2022
- 150
- 30
- 29
-
- Konu Sahibi kafamda sorular
Bu konuda inanın hiç bir bilgim yok, ne desem şimdi yanlış olurKızlar benimde adetimin bugün 25. Günü son iki aydır 39 güne bir oluyorum. Ovulasyon yaptım dün ve bugün pozitif. Acaba yumurtalarım gelişmiyor mu?
Adetine 10 gün kala catladiysa çatlaması dan 14 gün sonra adet olursun zaten normalde adet tarihin değişir yumurtlamaya göre yani henüz gecikme falan yok:)
sizin dediğiniz gibi olursa adetime daha var ama benim normal düzenime göre 4. Gün bugün adetimin üzerinden , hala olmadım :
Ama benim adetlerim hep düzenlidir ilk defa böyle karşılaşıyorum ve hala adet olmadım :) erken gebelik testi yaptım onda da ilk etapta çıkmadı üzerinden 1 saat geçince baktım silik çift çizgi çıktıAdetine 10 gün kala catladiysa çatlaması dan 14 gün sonra adet olursun zaten normalde adet tarihin değişir yumurtlamaya göre yani henüz gecikme falan yok:)
İnşallah önce etken gebelik
Bende erken gebelik yaptım silik çıktı kan verdim negatif , o kadar üzgünüm kiÜzülmeyin hayırlısı olsun hakkımızda
Zaman geçtiğinde bı anlam ifade etmez. Arada geç yumurtlayabilirsin düzenli de olsan.. ve bu yüzden adet günün değişebilir. Yumurtlama üstünden 11 gün geçtiğinde yapsan daha da netlesirAma benim adetlerim hep düzenlidir ilk defa böyle karşılaşıyorum ve hala adet olmadım :) erken gebelik testi yaptım onda da ilk etapta çıkmadı üzerinden 1 saat geçince baktım silik çift çizgi çıktı
Tam 13 gün geçti , erken gebelik testinde silik pozitif çıkmasına rağmen kanda negatif çıktı , anlamıyorumZaman geçtiğinde bı anlam ifade etmez. Arada geç yumurtlayabilirsin düzenli de olsan.. ve bu yüzden adet günün değişebilir. Yumurtlama üstünden 11 gün geçtiğinde yapsan daha da netlesir
Kadın doğum a gitsene canım benim de iki gün gecikti idrar testi negatif biraz bekleyip Dr gidecemTam 13 gün geçti , erken gebelik testinde silik pozitif çıkmasına rağmen kanda negatif çıktı , anlamıyorum
Zaten testi doktora muayene olup yaptırdım , normal herşey dedi , benim merak ettiğim geç döllenme olduysa ultrasonda ya da kan da çıkmama ihtimali var mıdırKadın doğum a gitsene canım benim de iki gün gecikti idrar testi negatif biraz bekleyip Dr gidecem
Vardır tabi kırmızılar gelmedikce gebelik ihtimali vardırZaten testi doktora muayene olup yaptırdım , normal herşey dedi , benim merak ettiğim geç döllenme olduysa ultrasonda ya da kan da çıkmama ihtimali var mıdır
Siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz doktoraVardır tabi kırmızılar gelmedikce gebelik ihtimali vardır
Cuma günü canım adet olursam da olmazsam da düşünüyorumSiz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz doktora
Hayırlısı olsun hakkımızdaCuma günü canım adet olursam da olmazsam da düşünüyorum
Amin canım inşallahHayırlısı olsun hakkımızda
Bat dediğiniz ne acaba? Kimyasal gebeliği bilmiyorum hiçBat 18 temmuzdu testler negatif hiç adeti geciken biri olmadım bana tuhaf geliyor geçen ay kimyasal gebeliğim oldu o etkiler mi acaba
Bat ...beklenen adet tarihi demek en son 22 Haziran da regl olmuştum 18 temmuz da olmam gerekiyordu kimyasal gebelik te beta HCG değerlerinizin düşmesi demek gebelik var ama sağlıklı olmayınca düşük yapıyorsunuz kese oluşmadan geçen ay 27 ile öğrendim kanda sonra 67 sonra 0 oldu ve adet oldum canımBat dediğiniz ne acaba? Kimyasal gebeliği bilmiyorum hiç
Ayy anladım , bu kadınların işleri gerçekten çok zor ya , Allah hepimizin yardımcısı olsunBat ...beklenen adet tarihi demek en son 22 Haziran da regl olmuştum 18 temmuz da olmam gerekiyordu kimyasal gebelik te beta HCG değerlerinizin düşmesi demek gebelik var ama sağlıklı olmayınca düşük yapıyorsunuz kese oluşmadan geçen ay 27 ile öğrendim kanda sonra 67 sonra 0 oldu ve adet oldum canım
Yaklaşık beş gündür yoğun kasik ağrısı adet sancısı sırt ve bel ağrısı yaşıyorum olsam da kurtulsam diyorum günlük yaşamıma adapte olamıyorum ağrıdan Allah yardımcımız olsunAyy anladım , bu kadınların işleri gerçekten çok zor ya , Allah hepimizin yardımcısı olsun
Test yaparsanız sonucu bize de bildirirseniz sevinirim :)Yaklaşık beş gündür yoğun kasik ağrısı adet sancısı sırt ve bel ağrısı yaşıyorum olsam da kurtulsam diyorum günlük yaşamıma adapte olamıyorum ağrıdan Allah yardımcımız olsun
İki erken gebelik iki normal kaset test yaptım hepsi negatif canım yarın sabah yapmayı düşünmüyorum test almayacam adeti bekliyorum canımTest yaparsanız sonucu bize de bildirirseniz sevinirim :)