Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 2 gün gecikti ama erken gebelik testim negatif
ne yaptınız sonucunuz pozitif mi benim de adet gecikmemin 3.günü sadece göğüslerim de hassasiyet var şiş ve dokununca acıyo. onun dışında hiç adet belirtim yok normalde alt karnımda agri olurdu svilcem falan cikardi duygusallasirdim hiçbiri yok sadece göğüs hassasiyeti ve adet olmadım hala dün sabah gebelik testi yaptım negatif insallah hamileyimdir 1 hafta geçsin kan vercem sizce olabilir mi
Nasıl oldu durumunuz? Hamilemisiniz? Bende de aynı durumlar var ve 2gün geciktim testim negatif gösteriyor...sizde nasıl oldu çok merak ettimm lütfen cevap verin inşallah hamilesinizdirr
Nasıl oldu durumunuz? Hamilemisiniz? Bende de aynı durumlar var ve 2gün geciktim testim negatif gösteriyor...sizde nasıl oldu çok merak ettimm lütfen cevap verin inşallah hamilesinizdirr