Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım güzel haberler alırız :)Benim de bugün adet günüm fakat olmadım, 2 gün önce kaset test yaptım negatif çıktı.. yarın ilk idrarla tekrar deneyeceğim umarım pozitifi görürüz :)
Denediniz mi acaba durum nedir ?Benim de bugün adet günüm fakat olmadım, 2 gün önce kaset test yaptım negatif çıktı.. yarın ilk idrarla tekrar deneyeceğim umarım pozitifi görürüz :)
Adetin gelmediği sürece ara ara test yap pozitife dönebilir ben bir kaç arkadaşımda görmüştüm sonradan pozitif olanAdetim normal şartlarda düzenlidir ama bu ay 2 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif ara ara karnım sancılanıyor sadece daha sonradan testim pozitife döner mi acaba ?
Denedim fakat negatif 28 günde bir oluyorum aylardır ona göre bakarsam 5 gün gecikmiş oluyorum 30 günde bir sayarsam 3 gün gecikmiş oluyorum normalde son 6 aydır 1 gün bile gecikmedim saati saatine olurum ama bu sabah test yaptım negatif belki de geç döllenmedir umudumu kaybetmiyorum:)Denediniz mi acaba durum nedir ?
Anladım umarım güzel haberi görürsünüz en yakın zamandaDenedim fakat negatif 28 günde bir oluyorum aylardır ona göre bakarsam 5 gün gecikmiş oluyorum 30 günde bir sayarsam 3 gün gecikmiş oluyorum normalde son 6 aydır 1 gün bile gecikmedim saati saatine olurum ama bu sabah test yaptım negatif belki de geç döllenmedir umudumu kaybetmiyorum:)
ne yaptınız sonucunuz pozitif miAnladım umarım güzel haberi görürsünüz en yakın zamanda
Ben adet oldum maalesef ki ama siz testi tekrarlayın bazen geç döllenme olabiliyormuş en net 1 hafta sonra kan verince öğrenmiş olursunuz umarım güzel haberi alırsınızne yaptınız sonucunuz pozitif mi
benim de adet gecikmemin 3.günü sadece göğüslerim de hassasiyet var şiş ve dokununca acıyo. onun dışında hiç adet belirtim yok normalde alt karnımda agri olurdu svilcem falan cikardi duygusallasirdim hiçbiri yok sadece göğüs hassasiyeti ve adet olmadım hala dün sabah gebelik testi yaptım negatif insallah hamileyimdir 1 hafta geçsin kan vercem sizce olabilir mi
Çarşamba gününe kadar adet olmazsam direk saglık ocagına kan vercem. Göğüslerim de damarlar cıkmıs şiş hassas dokununca acıyo alt karnımda da baskı hissediyorum. İnşallah hamileyim dir. İnşallah en kısa zamanda Rabbim sizinde kucagınızı doldursunBen adet oldum maalesef ki ama siz testi tekrarlayın bazen geç döllenme olabiliyormuş en net 1 hafta sonra kan verince öğrenmiş olursunuz umarım güzel haberi alırsınız
Bazen havalardan stresten dolayı da böyle gecikmeler olabiliyo. Bazen benimde olur. Bu ayda geciktim çarşambaya kadar olmazsam 1 hafta olacak çarşamba günü kan vericem.Kızlar merhabalar 8 gündür adet olmadım 2 .gün kan testi verdim negatif çıktı. 7. Gün idrar testi yaptırdım tek çizgi çıktı. Acaba geç döllenme midir yada niye adet olmuyorum. Normalde adetlerim düzenli
Durumunuz nedir acabaAdetim normal şartlarda düzenlidir ama bu ay 2 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif ara ara karnım sancılanıyor sadece daha sonradan testim pozitife döner mi acaba ?
Olumsuz maalesefDurumunuz nedir acaba
Ya olsun umarım daha güzel zamandaOlumsuz maalesef
İnşallah Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla sevindirsin cerencimOlumsuz maalesef
Amin inşallah isteyen. Herkese en kısa zamanda Allah bu mutluluğu yaşatsınİnşallah Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla sevindirsin cerencim