Adetim 10 gün gecikti test doğru mu ?

evet var hayırlı olsun, gec döllenme olmuş demek ki, iyi ki adet söktürücüyü icmemissiniz
Pazar günü doktordan adet söktürücü istedim o kadar şiştiki vücudum beta hcg de 0 çıkınca içeyimde rahatlayayayım dedim. Doktor gerek yok dedi, eşimde hep bizim bebemiz kendini göstermiyo diye ortalıkta dolaşıyordu 😅 iyi ki içmemişim gerçekten, teşekkür ederim bu arada☺️

Boyle konular içimi ısıtıyor. Sağlıkla büyüsün, sağlıkla kavuşun.🥰
Bende hep duyardım bu tarz şeyleri çok uzak gelirdi bir türlü aklım almazdı, ihtimalini düşünmediğim için sanırım. Çok teşekkür ederim amin inşallah 🥰 En kısa zamanda isteyen herkesin olsun inş 🙏🏻🌸

Tebrikler cnm ben de yeni öğrendim ve çok duygulandım şu an 😥 sağlıkla gelsin inş..
💕🙏🌺

Kızlar kan verdim 15,11 çıktı. Daha çok yeni sanırım inş sağlıklıdır 🥰
Ya gerçekten tesadüfen konunuza rastladın nedense çok mutlu oldun özellikle tüp bebek öncesi böyle mucize gibiydi Tadını çıkarın düzenli olarak artacaktır inanıyorum hayırlı olsun

Ya gerçekten tesadüfen konunuza rastladın nedense çok mutlu oldun özellikle tüp bebek öncesi böyle mucize gibiydi Tadını çıkarın düzenli olarak artacaktır inanıyorum hayırlı olsun
Gerçekten böyle mucizeler olabiliyormuş. Ne hoş cümleler bunlar. Pozitif enerjiniz için teşekkür ederim sağlıklı devam eder umarım 🥰

Pazar günü doktordan adet söktürücü istedim o kadar şiştiki vücudum beta hcg de 0 çıkınca içeyimde rahatlayayayım dedim. Doktor gerek yok dedi, eşimde hep bizim bebemiz kendini göstermiyo diye ortalıkta dolaşıyordu 😅 iyi ki içmemişim gerçekten, teşekkür ederim bu arada☺️
Bende senin gibi pazar günü test yaptım kan testi ve 0 çıktı bugün de adet günüm ama hala olmadım inşallah benim de senin gibi olur ☺️

Tebrik ederim ben de sizin adınıza çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına 🎈🎉

X