- 8 Aralık 2020
- 734
- 991
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenmemi oldu acaba canım çizgi var görüyorum benEki Görüntüle 2958426 Selam kızlar, adetim 10 gün gecikti.Pazar günü yabi gecikmenin 7 günü 0.100 çıktı beta hcg. Adet söktürücü masaj yaptım bugün neyse içimden de bi ses son bir test yap masaja devam et dedi. Testi yaptım hemen ilk 3 dk içerisinde çizgi belirdi. Yanlış olabilir mi ? Şu an ağlıyorum gerçek mi ? Çizgi var mı ben mi yanlış görüyorum
Muhtemelen geç yumurtlama olmuş. Gözünüz Aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Bence bir kan verin.Eki Görüntüle 2958426 Selam kızlar, adetim 10 gün gecikti.Pazar günü yabi gecikmenin 7 günü 0.100 çıktı beta hcg. Adet söktürücü masaj yaptım bugün neyse içimden de bi ses son bir test yap masaja devam et dedi. Testi yaptım hemen ilk 3 dk içerisinde çizgi belirdi. Yanlış olabilir mi ? Şu an ağlıyorum gerçek mi ? Çizgi var mı ben mi yanlış görüyorum
Eşim gelsin hemen test yaptırıcam inş doğrudur, öbür ay tüp bebeğe başlayacaktıkGeç döllenmemi oldu acaba canım çizgi var görüyorum ben
İnşallah doğrudur Allahım bu cümleleri duymak nasip olacak mıydı çok teşekkür ederim, eşim gelsin hemen kan vermeye gidicem yazarım burayadaMuhtemelen geç yumurtlama olmuş. Gözünüz Aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Bence bir kan verin.
İnşallah doğrudur Allahım bu cümleleri duymak nasip olacak mıydı çok teşekkür ederim, eşim gelsin hemen kan vermeye gidicem yazarım burayada
Canım var ikinci resimde iyice belirginleşmiş ama geç döllenme olmuş bendede olmuştu pko var bende adete yakın yumurtlamışım pko varsa olabiliyor böyle hayırlı olsunEşim gelsin hemen test yaptırıcam inş doğrudur, öbür ay tüp bebeğe başlayacaktık
İnşallah pozitif sonucu alırsınızİnşallah doğrudur Allahım bu cümleleri duymak nasip olacak mıydı çok teşekkür ederim, eşim gelsin hemen kan vermeye gidicem yazarım burayada
Pko yok demişlerdi doktorlar ama bazen geç yumurtlayabiliyordum, Allahım inş vardır 15 aydır bekliyorduk çok teşekkür ederimCanım var ikinci resimde iyice belirginleşmiş ama geç döllenme olmuş bendede olmuştu pko var bende adete yakın yumurtlamışım pko varsa olabiliyor böyle hayırlı olsun
Birazdan gidicem vermeye. Eşim hep belki bizim bebemiz kendini göstermek istemiyor diyordu inanmıyordum umutlanmamak içinKan testi ver en kısa zamanda geç döllenmeyse olur canım çizgi var hayırlı olsun
Bazen yapabiliyolarBirazdan gidicem vermeye. Eşim hep belki bizim bebemiz kendini göstermek istemiyor diyordu inanmıyordum umutlanmamak için
İnşallahİnşallah pozitif sonucu alırsınız
Yeterki gelsinler hihiBazen yapabiliyolar
Ayyy şu an o kadar heyecanlandım ki anlatamam. Allah yüzünüzü güldürsün inşallahİnşallah
İnşallahYeterki gelsinler hihi
Ne kadar tatlısınız inş sonucu alınca beraber sevinirizAyyy şu an o kadar heyecanlandım ki anlatamam. Allah yüzünüzü güldürsün inşallah
İnşallahNe kadar tatlısınız inş sonucu alınca beraber seviniriz