Adetim 10 gün gecikti test doğru mu ?

haileyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
734
991
58396957-9D61-4C07-A19D-5AC1B16C863D.jpeg
Selam kızlar, adetim 10 gün gecikti.Pazar günü yabi gecikmenin 7 günü 0.100 çıktı beta hcg. Adet söktürücü masaj yaptım bugün neyse içimden de bi ses son bir test yap masaja devam et dedi. Testi yaptım hemen ilk 3 dk içerisinde çizgi belirdi. Yanlış olabilir mi ? Şu an ağlıyorum😢 gerçek mi ? Çizgi var mı ben mi yanlış görüyorum

Eki Görüntüle 2958426 Selam kızlar, adetim 10 gün gecikti.Pazar günü yabi gecikmenin 7 günü 0.100 çıktı beta hcg. Adet söktürücü masaj yaptım bugün neyse içimden de bi ses son bir test yap masaja devam et dedi. Testi yaptım hemen ilk 3 dk içerisinde çizgi belirdi. Yanlış olabilir mi ? Şu an ağlıyorum😢 gerçek mi ? Çizgi var mı ben mi yanlış görüyorum
Geç döllenmemi oldu acaba canım çizgi var görüyorum ben

Eki Görüntüle 2958426 Selam kızlar, adetim 10 gün gecikti.Pazar günü yabi gecikmenin 7 günü 0.100 çıktı beta hcg. Adet söktürücü masaj yaptım bugün neyse içimden de bi ses son bir test yap masaja devam et dedi. Testi yaptım hemen ilk 3 dk içerisinde çizgi belirdi. Yanlış olabilir mi ? Şu an ağlıyorum😢 gerçek mi ? Çizgi var mı ben mi yanlış görüyorum
Muhtemelen geç yumurtlama olmuş. Gözünüz Aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallah. 🙏Bence bir kan verin. 🥰

Muhtemelen geç yumurtlama olmuş. Gözünüz Aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallah. 🙏Bence bir kan verin. 🥰
İnşallah doğrudur 😍Allahım bu cümleleri duymak nasip olacak mıydı 🥲 çok teşekkür ederim, eşim gelsin hemen kan vermeye gidicem yazarım burayada

İnşallah doğrudur 😍Allahım bu cümleleri duymak nasip olacak mıydı 🥲 çok teşekkür ederim, eşim gelsin hemen kan vermeye gidicem yazarım burayada
Eşim gelsin hemen test yaptırıcam inş doğrudur, öbür ay tüp bebeğe başlayacaktık 😢
Canım var ikinci resimde iyice belirginleşmiş ama geç döllenme olmuş bendede olmuştu pko var bende adete yakın yumurtlamışım pko varsa olabiliyor böyle hayırlı olsun 🤗💜

Kan testi ver en kısa zamanda geç döllenmeyse olur canım 💜 çizgi var hayırlı olsun

Canım var ikinci resimde iyice belirginleşmiş ama geç döllenme olmuş bendede olmuştu pko var bende adete yakın yumurtlamışım pko varsa olabiliyor böyle hayırlı olsun 🤗💜
Pko yok demişlerdi doktorlar ama bazen geç yumurtlayabiliyordum, Allahım inş vardır 🙏🏻 15 aydır bekliyorduk çok teşekkür ederim ❤️

X