- 20 Aralık 2023
- 49
- 8
- 28
-
- Konu Sahibi pimpiriklibedevii
Adet döneminde lh hormonu biraz yükselebiliyormuş diye biliyorum ama umarım gebeliktendirKizlar adet bugün olmam lazımken olmadım ama adet ağrılarım Bayaa var. Erken gebelik testi yaptım inno diye başlayan Bi testle. Negatif çıktı. Bugün tekrar Bi ovulasyon testi yapayım dedim 2 gun öncede ovulasyon testi yapmıştım t çizgisi bu attığım fotodan daha silikti. Tam adet günüm bugün ..bugün de ovulasyon testi yapayım dedim t biraz daha belirgin ama c den koyu değil. Hamilelik olabilir mi ?
Aslında hamile olmadığımı hissediyorum ama bugünde adet olmadım insan bir umut ediyor işteAdet döneminde lh hormonu biraz yükselebiliyormuş diye biliyorum ama umarım gebeliktendir
Benimde geçen ay bu şekildeydi ovulasyon testim adetime yakın zamanda.. Ama sonradan adet oldumAslında hamile olmadığımı hissediyorum ama bugünde adet olmadım insan bir umut ediyor işte
Adetiniz gecikmiş miydi peki sizinBenimde geçen ay bu şekildeydi ovulasyon testim adetime yakın zamanda.. Ama sonradan adet oldumumudunuzu kırmak istemem ama inşallah gebelik olur sizinki
Canim oncelikle insallah hamilesindir, ama ovulasyon testinde t cizgisi c cizgisinden koyu olunca hamilelikmi var acaba deniliyor, her kadinin vucudunda hergn lh hormonu salgilanir ve test silik cikmasi normal, ama bi umut gecikmiş adetin insallah hamilesindir adetinin bes gun gecmesini bekle hakkinda hayrlisi olsunKizlar adet bugün olmam lazımken olmadım ama adet ağrılarım Bayaa var. Erken gebelik testi yaptım inno diye başlayan Bi testle. Negatif çıktı. Bugün tekrar Bi ovulasyon testi yapayım dedim 2 gun öncede ovulasyon testi yapmıştım t çizgisi bu attığım fotodan daha silikti. Tam adet günüm bugün ..bugün de ovulasyon testi yapayım dedim t biraz daha belirgin ama c den koyu değil. Hamilelik olabilir mi ?
3 gün gecikmem olmuştu umutlanmıstımAdetiniz gecikmiş miydi peki sizin
Evet t çizgisi koyu olunca supheleniyolar ama bi yorumda benim t cizgim silikti hamileydim diyen birine denk gelmiştim. Ondan sordum.. Hala olmadım 3. Gunum. Ama gebelik testlerim negatif. Gecikme yaşayan biri değilimdir çok arada olur bu gecikmeler. Demekti o arada zamanlardayım şuanCanim oncelikle insallah hamilesindir, ama ovulasyon testinde t cizgisi c cizgisinden koyu olunca hamilelikmi var acaba deniliyor, her kadinin vucudunda hergn lh hormonu salgilanir ve test silik cikmasi normal, ama bi umut gecikmiş adetin insallah hamilesindir adetinin bes gun gecmesini bekle hakkinda hayrlisi olsun
Besgun gecsin tekrarla testini cnmEvet t çizgisi koyu olunca supheleniyolar ama bi yorumda benim t cizgim silikti hamileydim diyen birine denk gelmiştim. Ondan sordum.. Hala olmadım 3. Gunum. Ama gebelik testlerim negatif. Gecikme yaşayan biri değilimdir çok arada olur bu gecikmeler. Demekti o arada zamanlardayım şuan
Bugün de tık yok bakalımBesgun gecsin tekrarla testini cnm
Bi de korkuyorum adet gecikmesi başka bir sorun getirir mi diye gebelik yoksa.Besgun gecsin tekrarla testini cnm
Hayr tabikide korkma , her kadinda gorulebilir, tabiki g ckmesinin altinda nedenler var ama sen tamamne hamilemiyim acabalara odaklanBi de korkuyorum adet gecikmesi başka bir sorun getirir mi diye gebelik yoksa.
Hamilelik kesin yok bencee, bugün daha da arttı adet sancilarim. Sadece Yumurtlama günlerimi değerlendirebildim bide üstüne adet gecikmesi yaşayınca acaba mi dedim. gec döllenme olabilir diyorlar ama sadece yumurtlama gunlerinde iliski olabildi gec dollenme ihtimali olmaz dimi .. bugün baya arttı ağrılar. Günleri değerlendirip adet gecikmesini yasamak insani umutlandiriyo ama adet sancilari olunca bi hayalkirikligi...Bakalım hayırlısı olsun isteyen herkese nasip etsin AllahHayr tabikide korkma , her kadinda gorulebilir, tabiki g ckmesinin altinda nedenler var ama sen tamamne hamilemiyim acabalara odaklan
Artan adet sancin hamilelik belirtiside olabilir, istersen her gun degerlendir yumurtlama zamani degerlendirmezsen hamile kalamazsn, en onemlisi yumurtlama gunlerini degerlendrmek zaten , tabikide gec dollenme olabilir bgn olmazsan yarin testi tekrarlaHamilelik kesin yok bencee, bugün daha da arttı adet sancilarim. Sadece Yumurtlama günlerimi değerlendirebildim bide üstüne adet gecikmesi yaşayınca acaba mi dedim. gec döllenme olabilir diyorlar ama sadece yumurtlama gunlerinde iliski olabildi gec dollenme ihtimali olmaz dimi .. bugün baya arttı ağrılar. Günleri değerlendirip adet gecikmesini yasamak insani umutlandiriyo ama adet sancilari olunca bi hayalkirikligi...Bakalım hayırlısı olsun isteyen herkese nasip etsin Allah
Maalesef kırmızılar geldi çok üzüldüm adet bitimine kaldı yine hamilelik umutlarıArtan adet sancin hamilelik belirtiside olabilir, istersen her gun degerlendir yumurtlama zamani degerlendirmezsen hamile kalamazsn, en onemlisi yumurtlama gunlerini degerlendrmek zaten , tabikide gec dollenme olabilir bgn olmazsan yarin testi tekrarla
Acaba başka bir markayla da eş zamanlı test mi yapsaydın. Testlerin bozuk olma ihtimali olabilir mi.. gec yumurtlama da olabilir. Ama bi yerde de sağlıklı bile olsan her ay yumurtlama olmayabilir diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam doğru mu bilmiyorum.. .pcos vs durumlarında da sıkıntı olabiliyormuş. Bi çok sebebi olabilir. Sen test yapmaya devam et canım bence.Merhaba benim de 22.günüm ve pik göremedim testler baya siliklesmisti dün ve bugün tekrar koyulasti normalde âdetlerim düzenli 30 günde 1 oluyorum acaba hâlâ pik yapma ihtimali var mı cok zaman geçti çünkü
Kahverengi açık kırmızı şeklinde geldi yani zaten dediğim gibi bugun fazla bi ağrım olduArtan adet sancin hamilelik belirtiside olabilir, istersen her gun degerlendir yumurtlama zamani degerlendirmezsen hamile kalamazsn, en onemlisi yumurtlama gunlerini degerlendrmek zaten , tabikide gec dollenme olabilir bgn olmazsan yarin testi tekrarla