• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeti gecikenler

benimde adetlerimde yarin gelmesi lazim test yaptim silik cikti ikinci cizgi süphedeyim bakalim ne olacak ins hamileyimdir:( hamile kalmak isteyenlerede allah bir an önce nasip etsin :))

benimde adetlerimde yarin gelmesi lazim test yaptim silik cikti ikinci cizgi süphedeyim bakalim ne olacak ins hamileyimdir:( hamile kalmak isteyenlerede allah bir an önce nasip etsin :))

kan testı kac gunluk gebelıgı ortaya cıkartıyor acaba bılıyormusunuz? bende 2 3 gun gecıkmede yaptırdım negatıftı

kan testi hamile kalir kalmaz cikariyo diye biliyorum.. eger yanlis bilmiyosam tabi

eğer ki geç döllenme olduysa çıkmayabilir geç döllenmede adetn bir hafta gectıkten snra bile kan tahlili yaptrsan çıkmayabilir bunu yaşayan çok kişiler var o yüzden şüphe varsa beklenmeli hamile değilim adet olmuyorum deyip söktürücüler falan kullanmyın arkadşlr bnm de adetm 9 gün geckti dün kan tahlili yptrdım negatf çıktı ama rahimde kalınlşma varmış doktor geç döllenmeden şüpelendi söktürücü flan vermedi 10 gün beklememi istede eger adet olmazsam kan tahlili tekrar yaptrcam o yüzden çıkmadıysa bekle sende cnm baktın 10-15 gün geçti yine bişey yok ozamn doktora görünürsün o gerekeni verir zaten...

cnm ya bu arada senıde tebrik edrm işnlh hamileliktr... allah sağlıckla kucagına almayıda gösterir işnlh..

İNŞALLLAH hepimiz hamileyizzz...bendede hala belirti yok 4gun gecıkme var...bakalım ne olacakk...test yapmak ıstmyrum kzlar yıne hayal kırıklıgına ugramak ıstmyrummm....moralim bozukkkk

eğer ki geç döllenme olduysa çıkmayabilir geç döllenmede adetn bir hafta gectıkten snra bile kan tahlili yaptrsan çıkmayabilir bunu yaşayan çok kişiler var o yüzden şüphe varsa beklenmeli hamile değilim adet olmuyorum deyip söktürücüler falan kullanmyın arkadşlr bnm de adetm 9 gün geckti dün kan tahlili yptrdım negatf çıktı ama rahimde kalınlşma varmış doktor geç döllenmeden şüpelendi söktürücü flan vermedi 10 gün beklememi istede eger adet olmazsam kan tahlili tekrar yaptrcam o yüzden çıkmadıysa bekle sende cnm baktın 10-15 gün geçti yine bişey yok ozamn doktora görünürsün o gerekeni verir zaten...

tesekkur ederım aslında agustos ayındaertesı gun hapı kullanmıstım ve bı ay ıcınde 2 kere regl olldum en son adetımı 7 eylulde oldum ılacın yan etkısıde olabılır sanırım. verdıgınız bılgı ıcın tesekkur ederım...

tesekkur ederım aslında agustos ayındaertesı gun hapı kullanmıstım ve bı ay ıcınde 2 kere regl olldum en son adetımı 7 eylulde oldum ılacın yan etkısıde olabılır sanırım. verdıgınız bılgı ıcın tesekkur ederım...

evet cnm beklemk zor ama en iyisi yine o çünkü sen şuan idrar testi yapsam ya da kan tahlili sonucun negatfse üzüleceksin boşa strese gireceksin belki de o yüzden bekleyip öğrenmek en iyisi. gerçi böle konuştuguma bakma rahatmışım gibi görünüyo olabilir ama inan rht değil kara kara düşünüp duruyom bu 10 gün bitecek mi die :1:

eğer ki geç döllenme olduysa çıkmayabilir geç döllenmede adetn bir hafta gectıkten snra bile kan tahlili yaptrsan çıkmayabilir bunu yaşayan çok kişiler var o yüzden şüphe varsa beklenmeli hamile değilim adet olmuyorum deyip söktürücüler falan kullanmyın arkadşlr bnm de adetm 9 gün geckti dün kan tahlili yptrdım negatf çıktı ama rahimde kalınlşma varmış doktor geç döllenmeden şüpelendi söktürücü flan vermedi 10 gün beklememi istede eger adet olmazsam kan tahlili tekrar yaptrcam o yüzden çıkmadıysa bekle sende cnm baktın 10-15 gün geçti yine bişey yok ozamn doktora görünürsün o gerekeni verir zaten... [/Q

allah sizede ve tüm isteyenlerede nasip etsin ins hamilesinizdir :))

İNŞALLLAH hepimiz hamileyizzz...bendede hala belirti yok 4gun gecıkme var...bakalım ne olacakk...test yapmak ıstmyrum kzlar yıne hayal kırıklıgına ugramak ıstmyrummm....moralim bozukkkk

işnlh cnmmm işnlh ya cnm bekle birz daha çıkmayınca üzülecksn snra işnlh çıkar ama ne biliyim beklesen bi rz daha çnkü idrar testlerinin yanılma payları çok yüksek okdr çok kişi örnk verebilirim ki sana çift çizgiyi görüp edt olan yada tek çizgiyi görüp hamile oldugunu öğrenen o yzden bekle azcık daha üzülme snra her ay hayallern yıkılmasının ne demk oldugunu blyrm...

bayanlar başlığı görünce hemen girdım topiğe okumaya başladım yalnız ben evli değilim ve adetim gecikti :44: yani hamile olma ihtimalim yok bunun için değil ama geciktiği için çok endişeliyim :43: çünkü gecikmenin pek hayrı alamet olmadığını duymuştum umarım bi sorun yoktur :43: ne dersiniz?

işnlh cnmmm işnlh ya cnm bekle birz daha çıkmayınca üzülecksn snra işnlh çıkar ama ne biliyim beklesen bi rz daha çnkü idrar testlerinin yanılma payları çok yüksek okdr çok kişi örnk verebilirim ki sana çift çizgiyi görüp edt olan yada tek çizgiyi görüp hamile oldugunu öğrenen o yzden bekle azcık daha üzülme snra her ay hayallern yıkılmasının ne demk oldugunu blyrm...

yagmur gulu tsk ederımmm..ama gercekten korkuyorum hayal kırıklıgı ıcın o yuzden duruyrum ama nedendır içimde bı kıpırtı varrr ....insalllah hamileyızdrrrrr)

bayanlar başlığı görünce hemen girdım topiğe okumaya başladım yalnız ben evli değilim ve adetim gecikti :44: yani hamile olma ihtimalim yok bunun için değil ama geciktiği için çok endişeliyim :43: çünkü gecikmenin pek hayrı alamet olmadığını duymuştum umarım bi sorun yoktur :43: ne dersiniz?

bazen mevsımsel, hava degısımı ve sınırsel durumlar regl donemlerını etkıleyebılıor. bıraz bekle 1 hafta kadar eger gecıkme devam ederse muhakkak kadın dogum uzmanına gorunmen ıı olur...

cnm belkide hamişsindir. değilsende önümüzdeki ay olma ihtimalin yüksek. Benmde hayatımda hiç gecikmedi adetim.5 temmuzda olmam gerekirken bekledim bekledim gelmedi doktora gittim kanda gebeliğe baktılar çıkmadı.herşey normaldi. tekrar gittim tekrar tahlil yapıldı belki öncesinde görünmemiştir diye. ama yine çıkmadı yine hüsran yaşadım. sonra 14 ünde hafif lekelenme gibi oldu durdu. 16 sında tam geldi. hayatımda ilk kez gecikmişti hemde 10 gün. ama o son oldu şimdi 13 haftalık hamileyim. bikaç arkadaşımında aynı ben gibi oldu.hiç gecikmediği halde gecikti sonra geldi ama o son adet oldu. vücut kendini hamileliğe hazırlıyor diyorlar öyle olunca.
inşallah seninde öyle olur.

zeytinn ben bugun kırmızıları gordum bunalıma gırdım valla
ınsallah dedıgın gıbı olur bu ay oluvasyon testi alıcam bırde

Back