• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeti gecikenler

bende senle aynı fıkırdeyım bence de onda var bısey. bendede tık yok yarın bakalım olcakmı yaaa ark. bıraz once dınledım bı dr. ılk 1 ay yanı son adet donemlıyle beklenen ve gelmeyen adet donemı ve hamılelıgın asıl baslangıcı olan donemde
1. uyku ıstegı
2. bel ağrısı
3. ıştah degısıkıgı en onemlı 3 belırtısıymıs hamılelıgın dr oyle dıyor :) ama benım mıdem yanıyo sızdede boyle bır durum varmı

yok cnm ya bende hıc bır belırtı yok..cok sınır bozucu bır durumm..offf.yarın kesın hasta olacagım ama bennn agrım var adet agrı var sedece

beni şimdiden pas geç tatlım, ben patlatsam patlatsam kırmızıları patlatırım hahahahaha:) an itibariyle kasık ve göğüs ağrısı var. canlı bildiriyorum kahverengilerde geldi bunun sonunu biliyorum ben...

hahahahaha ay alemsin yaaa, hatta alemizzz sanırım yemek yemek için bahane arıyoruz :)
üzüldük yiyelim, sevindik yiyelim ohhh canımıza minnett :):)

citlenbikk nerdesınnn cnmm sesın cıkmıyrr....bnm gögüs uclarım acıo gıbı sankiiiii :) ne biliymyada paranoyaklık..sen hangı ıldesın tatlım..bnm halvet arkadasımmm

Slm kızlar, benim de bugün adet günüm (son aylardaki gelişine göre) ama gelmedi, test yaptım negatif malesef :((( Çok mu erken acaba:26:

arkadaslar ben gecen ayın 14de (eylül) adet oldum düzenli adet oluyorum ayın 11de (ekim) olmam gerekiyordu ama hala olamadım. hamişmiyim değilmiyim bilmiyorum test hemen çikarmi bilmiyorum sanki olacakmişim gibide adet bir türlü gelmiyormüş gibi kasıklarım agriyor belim ağrıyor ellerim ayaklarım buz gibi oluyor bazen. belirti diyolar ama kirpiklerim birbirine girmiş gibi bunları yaşayan arkadasşlar vamı paylaşalım durumlarımzıı:3:

benim de sat 14 eylül hala gelen giden yok
hamilelik beklemiyorum
ama neden gelmedi diye de merak etmiyor değilim
umarım kötü bir şey değildir

zaten ne derler hep
strestendir strestennnnn................

bende hala tık yok arkadaslar. cıtlanbık belkıde tutunma kanamasıdır ya gelısmelerı bıldır merakta bırakma bızı . benım iş arkadasımda cok cocuk ıstıyordu 1 yıl denedı yok hıc bısey olmadı dr dr gezdı kendı ve eşi herşey normak sadece onun sitresinden dolayı olmuyormus. her neyse tatıle cıktı kafasındanda bebısı sildi bir muddet istemıyorum dıyordu. tatıldeyken hastalanmıs bıde. hastalık bıttıkten 2 gun sonra halvete gırıyor. eşi gece ci oldugu ıcın bıdaha bır araya gelememısler. anam kız hamıs kaldı 1.5 yasında hatta şirinemiz. cok iyi saç yoluyor. bu sefer olmasa kızlar bızde siliyoruz kafamızdan herseyı. hım ayrıca bırde bana sunu dedı aksam 2 tane inciri suya koyorum sabah kalkıp suyunu nefessız içiyorum. eşimde keçiboynuzu yedı dedı cok faydalıymıs bilginize

inşallah dediğin gibi tutunma kanamasıdır ama benim hep böyle olur.kırmızılar gelmeden önce kahverengiler gelir.umarım bu sefer yanıltır beni.
vayyy beee demek olacağı varsa 1 seferde de oluyor biz gün aşırı denesek bile herşey kısmet..bu arkadaşının olayı da bunun enn büyük kanıtı...
yalnız bu adet bitimi hamile kalanlar bayağı fazla anlaşılan çok duydum böyle hamile kalan olduğunu..evet stress çok etkiliyor.bir keresinde düşünce gücüyle adetimi 2 gün geciktirmeyi bile başardım :27:
maşşallah şirineciğe.. :)
bu inciri yazdım bi kenara,keçiboynuzunu da..sonuçta zararı olmaz denemenin..
evet kafayı iyice bi boşaltmak lazım

cnm nasıl kahvemsımı gelıyrrr..ya bende oyle bısı yok hatta hıc tıkyokyaaa...arada karnıma adet sancılarım gıbı agrı gelıoo o kadar baska bı hıs yokk offff....cnmsen hangı ıldesın..ınşalllah hamissizdirrr...
ama sunuda soylemek ıstyrum içimdeki ses senınhamile oldugunu söyluoooo

kahverengimsi bişiyler geliyor kırmızılardan önce.sonra kırmızılar geliyo.
inşallah bi 9 ay tık olmaz hiçbiirimizde :):)
adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı ayırt etmek çook zor ya...
antalya dan bildiriyorum canım :)

senin içindeki sesi yirim ben yiriimmm :)
yok ben kendim den umutlu değilim, sizlerden umutluyum ama :):)

bende senle aynı fıkırdeyım bence de onda var bısey. bendede tık yok yarın bakalım olcakmı yaaa ark. bıraz once dınledım bı dr. ılk 1 ay yanı son adet donemlıyle beklenen ve gelmeyen adet donemı ve hamılelıgın asıl baslangıcı olan donemde
1. uyku ıstegı
2. bel ağrısı
3. ıştah degısıkıgı en onemlı 3 belırtısıymıs hamılelıgın dr oyle dıyor :) ama benım mıdem yanıyo sızdede boyle bır durum varmı

minnoşlarım inşallah siz hamilesinizdir bu ay çabalarınız boşa gitmez :)
1 uyku isteği hep vardır bende :) bundan ayırt edemem 7/24 uyuma yeteniğine sahibim.
2 ivet bu olabilir her zaman ağrımaz
3 dün akşam yemekten sonra yarım ekmek bal-kaymak yedim nasıl? hahahahahahaa:):) bu da adet öncesi olan iştahlığım her zaman ki hayvanlığım işte :)

çilekçim bende mide yanması yok.herkesteki belirtiler farklı olurmuş ya, inşallah hamilesindir de onun belirtisidir bu...

Slm kızlar, benim de bugün adet günüm (son aylardaki gelişine göre) ama gelmedi, test yaptım negatif malesef :((( Çok mu erken acaba:26:

erken olablir canım.bir iki gün daha bekle yine yap bence..ya da direk kana baktır onda hemen belli olur diyolar

dün gece uyku sırasında resmen titredim çok üşüdüm.sabahta göğüs uçlarım çok fena acıdı..
şimdide peçeteyle her silişimde kahverengi akıntı geliyor.

başından beri söylediğim gibi, kırmızılardan önceki sessizlik bu..
bu ay benden bu kadar, önümüzdeki ayın planını yapacağım incir alcam, keçiboynuzu falan..

canlarım sizden güzel haberler bekliyorum :)
inşallahh pozitif sonuçlarla dönersiniz hepiniz

kocamaan öptümm
yine gelcem :)bugünlük bu kadarrr :)

minnoşlarım inşallah siz hamilesinizdir bu ay çabalarınız boşa gitmez :)
1 uyku isteği hep vardır bende :) bundan ayırt edemem 7/24 uyuma yeteniğine sahibim.
2 ivet bu olabilir her zaman ağrımaz
3 dün akşam yemekten sonra yarım ekmek bal-kaymak yedim nasıl? hahahahahahaa:):) bu da adet öncesi olan iştahlığım her zaman ki hayvanlığım işte :)

çok hoşsun ya Allah iyiliğini gönlün ne istiyorsa onu versin inşallah. bu arada benimde dündü bat gelen giden yok hala test almaya gitmeyede korkuyorum yine negatif çıkacak diye

selam kızlar... umarım hepimiz hamileyizdir...benim önceki regl tarihim 10 eylül... döngüm 24,25 gündür... bu ayın en geç 5 i olmalıydım... çok nadir geçtiği olurdu döngümün... oda 1,2 gün en fazla..ve ben hala regl olmadım... azimle sabırla bekliyorum...

belirtilerim: ayın 5 ine doğru bel ağrım başladı...hala geçmedi...sabahları özellikle yataktan zor kalkıyorum...her akşam yemekten sonra abur cubur yiyen ben yemek istemiyorum...sol kasığımda yumruk gibi ağrı...bir gün geçiyor ertesi gn yine oluyor...tam 10 ekimde uykudan karın ağrısıyla uyandım... kırmızılar geliyor dedim... wc ye koştum... bağırsaklarım bozulmuştu...bir yandan aşırı terleme ve tansiyon düşüklüğüm oldu... 10 dk wc den çıkamadım... sonra hiçbişe olmamış gibi yattım... herşey geçti...ağzımda hiç tat yok... ne yersem yiyeyim tat almadan sadece doymak için yiyorum...aklıma gelenler bunlar....öğleden sonra çıkıp test alıp yapacağım... size haber veririm....

selam kızlar... umarım hepimiz hamileyizdir...benim önceki regl tarihim 10 eylül... döngüm 24,25 gündür... bu ayın en geç 5 i olmalıydım... çok nadir geçtiği olurdu döngümün... oda 1,2 gün en fazla..ve ben hala regl olmadım... azimle sabırla bekliyorum...

belirtilerim: ayın 5 ine doğru bel ağrım başladı...hala geçmedi...sabahları özellikle yataktan zor kalkıyorum...her akşam yemekten sonra abur cubur yiyen ben yemek istemiyorum...sol kasığımda yumruk gibi ağrı...bir gün geçiyor ertesi gn yine oluyor...tam 10 ekimde uykudan karın ağrısıyla uyandım... kırmızılar geliyor dedim... wc ye koştum... bağırsaklarım bozulmuştu...bir yandan aşırı terleme ve tansiyon düşüklüğüm oldu... 10 dk wc den çıkamadım... sonra hiçbişe olmamış gibi yattım... herşey geçti...ağzımda hiç tat yok... ne yersem yiyeyim tat almadan sadece doymak için yiyorum...aklıma gelenler bunlar....öğleden sonra çıkıp test alıp yapacağım... size haber veririm....

canım inş hamilesindir:55: haber verirsin bizede

bence kırmızılar gelmıycek allahın ıznıyle pazartesı burda ınsallah patlatırız bombaları hııı bısey daha bunada gul dun psıkılojıkmıdır nedır koca bır tabak tursu yedım ehehehehheh sımdı gene ıstıyo canım arkadas va<r ya oyle moda gırmısım kı kırmızı bıle gelse umrumda olmayacak artık ehehehehehehhehehe ayyy sınırım bozuk :)
kızlar ben adetmden 1hafta önce test yaptırdım.1.20 çıktı.bu ayın 13ünde adet olmam gerekiyodu,olmadım 3gün geçti.sizce hamişmiyim:26:

kızlarrr hamileyimmmm:emir_bebek: 2 defa test taptım... ikisinde de hemen 2. çizgi çıktı... pzteside doktora gideceğim... darısı sizlere... sizinde haberlerinizi bekliyorum...

Back