• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeti gecikenler

herkese merhaba
bugün benimde adet günüm..en geç yarın olmam lazım tabii inşallah olmam da...
bu ay çokta umutlu değilim açıkçası

heran gelir diye önlemimi aldım,oturdum bekliyorum istemeye istemeye..
yakınlarda eczane olsa hemen gidip test alır rahatlardım ama ofisteyim eczane de uzak kımıldayamıyorum..

hiçbir belirti yok şuan..ne gaz, ne kasıklarda sancı.göğüslerimde ağırmıyor ki normelde hafifte olsa ağrırdı
ne olacaksa hemen olsa barii offf..

cıtlanbıkcım eczane burnunu dıbınde dahı olsa gıtme zaten
benım salı olmam gerekıyordu olmadım halla da olamadım gecen ay 14 oldum bugunde bısey yok hala 2 tane test yaptım bosubosuna 10 tl gıder mus corap alırdım ayol :) N cıktı erken yanı arkadasım bunu anladım ben. pazartesıye kadar olmaz ısem bırdaha alıcam zaten sunu da anladım bebe tıme almamak lazımmıs bıraz once okudum arkadasın bırı almıs 2 cız sılık kosarak kan tes yaptırmıs N cıkmıs bence bekle arkadasım bıraz. ya hepımız hamısız İNSALLAH İNSALLAHHHH. yada ıklım vurdu hepımıze

herkese merhaba
bugün benimde adet günüm..en geç yarın olmam lazım tabii inşallah olmam da...
bu ay çokta umutlu değilim açıkçası

heran gelir diye önlemimi aldım,oturdum bekliyorum istemeye istemeye..
yakınlarda eczane olsa hemen gidip test alır rahatlardım ama ofisteyim eczane de uzak kımıldayamıyorum..

hiçbir belirti yok şuan..ne gaz, ne kasıklarda sancı.göğüslerimde ağırmıyor ki normelde hafifte olsa ağrırdı
ne olacaksa hemen olsa barii offf..

cnm ınan aynı duurumdayızz bakalım ne olacakkk ?

cıtlanbıkcım eczane burnunu dıbınde dahı olsa gıtme zaten
benım salı olmam gerekıyordu olmadım halla da olamadım gecen ay 14 oldum bugunde bısey yok hala 2 tane test yaptım bosubosuna 10 tl gıder mus corap alırdım ayol :) N cıktı erken yanı arkadasım bunu anladım ben. pazartesıye kadar olmaz ısem bırdaha alıcam zaten sunu da anladım bebe tıme almamak lazımmıs bıraz once okudum arkadasın bırı almıs 2 cız sılık kosarak kan tes yaptırmıs N cıkmıs bence bekle arkadasım bıraz. ya hepımız hamısız İNSALLAH İNSALLAHHHH. yada ıklım vurdu hepımıze

hahahaha ay hiç gülcem yoktu dimii ya çorap morap bişiy alırdın haklısınn :)
ya sabırr diyip bekleyelim bakalımm.haa evettt bende okudum bebetıme kesinlikle almamak lasım..

ikinci dediğin büyük bir ihtimall bu ay umudum yok nedense...

ama yine de amin diyeyim:)
hala tık yok bu arada hee :))şşş sessiz olalım gelmesinlerr...

cnm ınan aynı duurumdayızz bakalım ne olacakkk ?

az önce de yazdığım gibi tatlım bende halaaa tık yok.bağladım altımı oturuyorum
ama bi avuçç draje çikolata yedim !! reglim yaklaşınca hep çikolata yerim ben ve hiç doymam kendimi fil gibi hissediyorum böyle zamanlarda ne yersem yiyiyim doymuyorum sanki..

kesin akşama gidince gelecek kırmızılar yaa offff :(

ama bi avuçç draje çikolata yedim !! reglim yaklaşınca hep çikolata yerim ben ve hiç doymam kendimi fil gibi hissediyorum böyle zamanlarda ne yersem yiyiyim doymuyorum sanki..

tatlım ben 12de hasta olmam gerekıyrdu olmadı dun ıkı gun boyunca adet olucak gıbı hasta oldum.ama olmadı...eşimde 2gun once hasta olmadan bırdaha çalışalım dedı peki dedım..ilişkiye grdıgım için mi geç geliyrki dıyrum bır yandan da onu bıle dusunuyrum...benmde gelicek kesın kırrmızılar
doktrum adetımın 3 gunu cagrmıstı benı bakalım hormon testı sonuçlarımne olacak :)
kafayı ymk uzereyım bennn

tatlım ben 12de hasta olmam gerekıyrdu olmadı dun ıkı gun boyunca adet olucak gıbı hasta oldum.ama olmadı...eşimde 2gun once hasta olmadan bırdaha çalışalım dedı peki dedım..ilişkiye grdıgım için mi geç geliyrki dıyrum bır yandan da onu bıle dusunuyrum...benmde gelicek kesın kırrmızılar
doktrum adetımın 3 gunu cagrmıstı benı bakalım hormon testı sonuçlarımne olacak :)
kafayı ymk uzereyım bennn

off baya sinir bozucu birdurummuşş..
aa kız bende 2 günce halvete girdim adete yakın işte.tutmaz tutmaz bu en son halvetlerimiz tutarmış olacağına bak..
yok ya ondan gecikeceğini sanmıyorum kesin bizimkisi strestenn.hoş benimki gecikmiş sayılmaz daha gün bitmedi de, senin ki gecikmiş ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
inşallahh test sonuçların terrrtemiz çıkar :):)
bendaha hiç testmest yaptırmadım daha yeni 1 sene oldu.artık önümüzdeki aylarda bende gider hormon falan ne varsa baktırırım..

aynenn bendee yemek üzereyimmmm

inş hepiniz hamileisnizdi kıslar:)

saoll canımmm, çok umutlu değiliz anlaşılan hepimiz ama yinede aminn diyorum :):)

inaşşallah sende hamile kalırsın önümüzdeki ay :)
başına gelen talihsizliği okudum diğer topik te.hatta cvp bile yazmıştım bebetıme müşteri hizmetlerine bi güzel söv diye..

hayırlısı değilmiş demek, neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz hepberaber

bence kırmızılar gelmıycek allahın ıznıyle pazartesı burda ınsallah patlatırız bombaları hııı bısey daha bunada gul dun psıkılojıkmıdır nedır koca bır tabak tursu yedım ehehehehheh sımdı gene ıstıyo canım arkadas va<r ya oyle moda gırmısım kı kırmızı bıle gelse umrumda olmayacak artık ehehehehehehhehehe ayyy sınırım bozuk :)

bence kırmızılar gelmıycek allahın ıznıyle pazartesı burda ınsallah patlatırız bombaları hııı bısey daha bunada gul dun psıkılojıkmıdır nedır koca bır tabak tursu yedım ehehehehheh sımdı gene ıstıyo canım arkadas va<r ya oyle moda gırmısım kı kırmızı bıle gelse umrumda olmayacak artık ehehehehehehhehehe ayyy sınırım bozuk :)

beni şimdiden pas geç tatlım, ben patlatsam patlatsam kırmızıları patlatırım hahahahaha:) an itibariyle kasık ve göğüs ağrısı var. canlı bildiriyorum kahverengilerde geldi bunun sonunu biliyorum ben...

hahahahaha ay alemsin yaaa, hatta alemizzz sanırım yemek yemek için bahane arıyoruz :)
üzüldük yiyelim, sevindik yiyelim ohhh canımıza minnett :):)

off baya sinir bozucu birdurummuşş..
aa kız bende 2 günce halvete girdim adete yakın işte.tutmaz tutmaz bu en son halvetlerimiz tutarmış olacağına bak..
yok ya ondan gecikeceğini sanmıyorum kesin bizimkisi strestenn.hoş benimki gecikmiş sayılmaz daha gün bitmedi de, senin ki gecikmiş ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
inşallahh test sonuçların terrrtemiz çıkar :):)
bendaha hiç testmest yaptırmadım daha yeni 1 sene oldu.artık önümüzdeki aylarda bende gider hormon falan ne varsa baktırırım..

aynenn bendee yemek üzereyimmmm

yok kzz son halvetımızın tutucagını hıc sanmıyrumm.zaten reglıden oncekı gun yaptıgımız ilişkide tutarsa regl gelmezmı hani ustune grme fln dıolarya off nerden bıleyım yaa cok sınır bır durum...
5 ay denıyruzz olamsı ıcın ama sonuç yok.test falan yapmıycam cnm sıkıldım test yapmaktannn....oalcagı varsa olur artık napayım yaa
sen doktora grunmedın mı daha bn gıttım bana rahmın ters dedı ama bı sorun yok suanlık dedı.reglının 3 gunu gel dedı.nete grdım neden reglımın 3.gunu cagrmıs olabılır dıe soru sordum..hormon testımı ne yapılıyrmuşşş oyle yanee

cnm haberını beklıyrum bakk..sen bnm kader arkadasım oldun ..aynı gun halvete grmısız bak :)

yok kzz son halvetımızın tutucagını hıc sanmıyrumm.zaten reglıden oncekı gun yaptıgımız ilişkide tutarsa regl gelmezmı hani ustune grme fln dıolarya off nerden bıleyım yaa cok sınır bır durum...
5 ay denıyruzz olamsı ıcın ama sonuç yok.test falan yapmıycam cnm sıkıldım test yapmaktannn....oalcagı varsa olur artık napayım yaa
sen doktora grunmedın mı daha bn gıttım bana rahmın ters dedı ama bı sorun yok suanlık dedı.reglının 3 gunu gel dedı.nete grdım neden reglımın 3.gunu cagrmıs olabılır dıe soru sordum..hormon testımı ne yapılıyrmuşşş oyle yanee

cnm haberını beklıyrum bakk..sen bnm kader arkadasım oldun ..aynı gun halvete grmısız bak :)

eğer geç yımırtlarsak ki sanmıyorum ama umut işte o zaman tutabilir son halvetimiz belkim ..ihtimal yürüte yürüte hayal gücüm gelişte hee
5 ay çok olmamış aslında ama çeken bilir tebii...ne güzel erkenden gitmişsin sen.bi kaçyerde okudum ters olması engel değilmiş...
bende dr gittim smear testi falan yaptırmıştım sadece o da temiz çıkmıştı.bi sene dolmadan bişiy yapmayalım boşuna strese girmeye gerek yok demişti.
bu ay bi sene oldu.bende regl olursam gidicem ne kadar test varsa yapsın..rahim filmi bile çeksin hatta bakalım tüpler kanallar açık mı

tamam şekerim gelişmelerden haberdar ederim ,ay evet halvetimiz bile aynı hahahahahaha...sende benim kader arkaşımsın artık ama ben kırmızıları görürsem seninde aynı kaderini paylaşmanı istemem..
ayy bu senede bitiyo hee yaş 30 ne zaman hamile kalcam da doğurcam yaaa
üff inşallah 2 felan olurda bi seferde 2 bebişim olur bi daha bu kadar strese girmem

hayale bak..bi taneyi tutturabildimde birde ikiz istiyom yüzsüzyüzsüzz..
:53:

eğer geç yımırtlarsak ki sanmıyorum ama umut işte o zaman tutabilir son halvetimiz belkim ..ihtimal yürüte yürüte hayal gücüm gelişte hee
5 ay çok olmamış aslında ama çeken bilir tebii...ne güzel erkenden gitmişsin sen.bi kaçyerde okudum ters olması engel değilmiş...
bende dr gittim smear testi falan yaptırmıştım sadece o da temiz çıkmıştı.bi sene dolmadan bişiy yapmayalım boşuna strese girmeye gerek yok demişti.
bu ay bi sene oldu.bende regl olursam gidicem ne kadar test varsa yapsın..rahim filmi bile çeksin hatta bakalım tüpler kanallar açık mı

tamam şekerim gelişmelerden haberdar ederim ,ay evet halvetimiz bile aynı hahahahahaha...sende benim kader arkaşımsın artık ama ben kırmızıları görürsem seninde aynı kaderini paylaşmanı istemem..
ayy bu senede bitiyo hee yaş 30 ne zaman hamile kalcam da doğurcam yaaa
üff inşallah 2 felan olurda bi seferde 2 bebişim olur bi daha bu kadar strese girmem

hayale bak..bi taneyi tutturabildimde birde ikiz istiyom yüzsüzyüzsüzz..
:53:

ayyy cnm ne olacak bzm sonumuzz....bende ıstyrum 2 tane hehe :)
sen 5 yıl oldu evlenelı ama tık yok hala.tabı 5 aydır denıyruzz ...hasta olmuyalım ya ben hasta olmak ıstemyrumm
ben kusmak mıdemın bulanmasını basımın donmesını kokulardan nefret etmemmı ıstyrum yaaa

ayyy cnm ne olacak bzm sonumuzz....bende ıstyrum 2 tane hehe :)
sen 5 yıl oldu evlenelı ama tık yok hala.tabı 5 aydır denıyruzz ...hasta olmuyalım ya ben hasta olmak ıstemyrumm
ben kusmak mıdemın bulanmasını basımın donmesını kokulardan nefret etmemmı ıstyrum yaaa

Allah sonumuzu hayr etsin tatlım. dimi ya ne güzel olur tek taşla 2 kuş :):)
maşallah :) biz 3 yıllık evliyiz son 1 yıldır deniyoruz.

ayneen ayneenn kusmaktan wc lerde yatmaya razıyım
hatta hiç kımıldamadan aylarca yatmaya bile razıyım biliyor musun..

ee sizlerde ne var ne yok?

bende hala tık yok arkadaslar. cıtlanbık belkıde tutunma kanamasıdır ya gelısmelerı bıldır merakta bırakma bızı . benım iş arkadasımda cok cocuk ıstıyordu 1 yıl denedı yok hıc bısey olmadı dr dr gezdı kendı ve eşi herşey normak sadece onun sitresinden dolayı olmuyormus. her neyse tatıle cıktı kafasındanda bebısı sildi bir muddet istemıyorum dıyordu. tatıldeyken hastalanmıs bıde. hastalık bıttıkten 2 gun sonra halvete gırıyor. eşi gece ci oldugu ıcın bıdaha bır araya gelememısler. anam kız hamıs kaldı 1.5 yasında hatta şirinemiz. cok iyi saç yoluyor. bu sefer olmasa kızlar bızde siliyoruz kafamızdan herseyı. hım ayrıca bırde bana sunu dedı aksam 2 tane inciri suya koyorum sabah kalkıp suyunu nefessız içiyorum. eşimde keçiboynuzu yedı dedı cok faydalıymıs bilginize

ee sizlerde ne var ne yok?

cnm nasıl kahvemsımı gelıyrrr..ya bende oyle bısı yok hatta hıc tıkyokyaaa...arada karnıma adet sancılarım gıbı agrı gelıoo o kadar baska bı hıs yokk offff....cnmsen hangı ıldesın..ınşalllah hamissizdirrr...
ama sunuda soylemek ıstyrum içimdeki ses senınhamile oldugunu söyluoooo

cnm nasıl kahvemsımı gelıyrrr..ya bende oyle bısı yok hatta hıc tıkyokyaaa...arada karnıma adet sancılarım gıbı agrı gelıoo o kadar baska bı hıs yokk offff....cnmsen hangı ıldesın..ınşalllah hamissizdirrr...
ama sunuda soylemek ıstyrum içimdeki ses senınhamile oldugunu söyluoooo

bende senle aynı fıkırdeyım bence de onda var bısey. bendede tık yok yarın bakalım olcakmı yaaa ark. bıraz once dınledım bı dr. ılk 1 ay yanı son adet donemlıyle beklenen ve gelmeyen adet donemı ve hamılelıgın asıl baslangıcı olan donemde
1. uyku ıstegı
2. bel ağrısı
3. ıştah degısıkıgı en onemlı 3 belırtısıymıs hamılelıgın dr oyle dıyor :) ama benım mıdem yanıyo sızdede boyle bır durum varmı

Back