• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeti gecikenler

benımde adetim 5 gün gecıkti canım.gün içinde idrar testı yaptım negatif cıktı normalde bu kadar benimde gecıkmez belirtiler de var en iyisi kan tahlılı yaptırmak kesin sonuc veriyor

aynı durumdayız galiba benimde 5 gün geçti idrar testi negatif...hammilelik belirtisi denilen uyku hali kabızlık göğüslerde hassasiyet hepsi var ben anlamdım ya kan teti için 10 geçsin dedi annem onu bekliyeceğim artık benimde en fazla 3 gün atardı bu çok oldu bu sefer 6 gün sayılır artık hala hastanlmadım

aynı durumdayız galiba benimde 5 gün geçti idrar testi negatif...hammilelik belirtisi denilen uyku hali kabızlık göğüslerde hassasiyet hepsi var ben anlamdım ya kan teti için 10 geçsin dedi annem onu bekliyeceğim artık benimde en fazla 3 gün atardı bu çok oldu bu sefer 6 gün sayılır artık hala hastanlmadım

canım 10 gün beklemene bile gerek yok gebelik varsa adetin gelmeden bile kan testinde çıkar muhakkak istersen yarın gi,t sağlık ocağına yapıolarsa orda yaptır beklemene grek yok ama idrar için beklemek lazım benm 3 gün geçmişti çok siik çıkmıştıı hemen kan testi yaptırdıkk pozitiftii

canım 10 gün beklemene bile gerek yok gebelik varsa adetin gelmeden bile kan testinde çıkar muhakkak istersen yarın gi,t sağlık ocağına yapıolarsa orda yaptır beklemene grek yok ama idrar için beklemek lazım benm 3 gün geçmişti çok siik çıkmıştıı hemen kan testi yaptırdıkk pozitiftii

bendede adetime 3 gün vardı kan testim pozitif çıktı eve gittim sırf meraktan adet günümde evde kalan gebelik testini yaptım negatif çıktı

kizlar adet 5 gun gecse bile kan negatif ciksa bile hamile olabilirisniz 10 gun bekleyin
cunku benim oyle oldu bat 10 ekim 15 ekim kan testi yaptim 5 cikti .
yani olmayadabilri ama bugun dr a yaptigim idrar testini gosterdim ve kana gerek yok hamilesin dedi
cok mutluym. :nazar: Bebgim sata gore ufak ama ins saglikli olucak.
o yuzden emin olmadan sokturucu kullanmayin kan testi adet gecse bile negatif verebiliyor yani ben 12 ekimde yada 13 ekimde yaptirsam 1- 2 deger cikicakti belkide 0 cunku zaten 15 ekimde ekilmis rahme
ins bebisleriniz gelir canim.

kizlar adet 5 gun gecse bile kan negatif ciksa bile hamile olabilirisniz 10 gun bekleyin
cunku benim oyle oldu bat 10 ekim 15 ekim kan testi yaptim 5 cikti .
yani olmayadabilri ama bugun dr a yaptigim idrar testini gosterdim ve kana gerek yok hamilesin dedi
cok mutluym. :nazar: Bebgim sata gore ufak ama ins saglikli olucak.
o yuzden emin olmadan sokturucu kullanmayin kan testi adet gecse bile negatif verebiliyor yani ben 12 ekimde yada 13 ekimde yaptirsam 1- 2 deger cikicakti belkide 0 cunku zaten 15 ekimde ekilmis rahme
ins bebisleriniz gelir canim.

tebrkler cnm çok sevndm senın adına ama yinede kan tahlili yaptırıp değerin katlanmasına bakabilrsin... hyrlısyla kucağına almayı nasip etsin RABBİM...

selamun aleykum arkadaslar ben aranızda yeniyim bir sorum olucak benimde 1 gun gecikmem var dun olmam gerekiyodu gebelik belirtsi olara uyku hali var ve kirpiklerim cok kasınıyo bi yerde okumustum kirpik kasıntısı sizdede oldumu hic gebe bayanlar yanıtlayın lutfen..

olur olur cnm meraklanma... bıde stres yapma o zaman ıyıce gecıkıyo dusunmemeye calıs er ya da gec olursun :)

oldu cnm çok şükür yaaa...:3: yani bunu da burdan yazmam ne kadar doğru oluyor bilimiyorum ama o kadar mutlu oldum ki cidden endişelenmiştim sayende rahatladım çok teşekkürler o yüzden paylaşmak istedim :34: hem en azından yine böyle bir durum olursa bu kadar stres yapmycam :34:

tebrkler cnm çok sevndm senın adına ama yinede kan tahlili yaptırıp değerin katlanmasına bakabilrsin... hyrlısyla kucağına almayı nasip etsin RABBİM...
tesekkuler canim Allah isteyenlere versin.
ben kan yaptirmicam artik neyse o.
persembe keseye bakicak dr zaten ters birsey olsa belli olur.
zaten kan yaptirsanda olacagin onune gecemezsin diye dusunuyorum. Taktir Allahin.

selamun aleykum arkadaslar ben aranızda yeniyim bir sorum olucak benimde 1 gun gecikmem var dun olmam gerekiyodu gebelik belirtsi olara uyku hali var ve kirpiklerim cok kasınıyo bi yerde okumustum kirpik kasıntısı sizdede oldumu hic gebe bayanlar yanıtlayın lutfen..
bende kirpik kasinmasi degilde dokulmesi oldu. gebeliktenmi denk mi geldi hic bilmiyorum
ama daha once farketmemistim.

tesekkuler canim Allah isteyenlere versin.
ben kan yaptirmicam artik neyse o.
persembe keseye bakicak dr zaten ters birsey olsa belli olur.
zaten kan yaptirsanda olacagin onune gecemezsin diye dusunuyorum. Taktir Allahin.

bende kirpik kasinmasi degilde dokulmesi oldu. gebeliktenmi denk mi geldi hic bilmiyorum
ama daha once farketmemistim.

herhlde cnm orası öle hakkımzda hyrlısı inşh bi sorun çıkmadan görürsün keseyi :=)

oldu cnm çok şükür yaaa...:3: yani bunu da burdan yazmam ne kadar doğru oluyor bilimiyorum ama o kadar mutlu oldum ki cidden endişelenmiştim sayende rahatladım çok teşekkürler o yüzden paylaşmak istedim :34: hem en azından yine böyle bir durum olursa bu kadar stres yapmycam :34:
gozun aydın cnm bole durumlarda stres cok fena yapıyor ınsanı butun metabolızma altust oluyor... :))

hamile arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz.. 9unda adet olmalıydım bugunde olmazsam 3. günüm oluyor. azıcık şeffaf akıntı geliyor arada sizce nomal mi bu sizdede oluyo muydu?

benim de adetim 1 gün geçti. fakat idrar testinde ikinci çizgi yok.adet olacakmışım gibi sancım var.Allahım inşallah hamileyimdir.Allah her isteyene çocuk nasip etsin inşallah. inanın hasstalanmamak için mücadele ediyorum sanki. işyerindeyim kaç defa lavaboya gidiyorum bir olumsuzluk var mı diye.İnşallah Allahın izniyle bebeğim olsun.

Benimde bugun olmam lazimdi olmadim ve karnmda siskinlik var.. yarin test yapicam insallah

Benimde 6 gün geçti test negatif ama olsamda rahatlasam çok gerginim
ellerim saçlarımda sürekli
yolup duruyorum kafayı yedim

Back