• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeti gecikenler

kızlar benim de bugün gecikmemin 6. günü,olamadım adet..3 gün önce akşam test yapmıştım -gerçi testin son kullanma tarihi 1 ay geçmişti--.negatif çıktı..artık negatif görmekten o kadar bıktım ki bi daha yapmak istemiyorum..testin son kullanma tarihi geçse bile sonuç doğru olur mu sizce..negatifmidir yaaa off

canım hamile değilsen seni umutlandırmak istemem ama bana doktorum hamilesin demişti eve gittim test vardı evde bi tane artık ihtiyacım yok diye pozitif çizgiyi bende hekez gibi görim diye testi yaptım ve negatif çıktı ya
inanabiliyomusun negatif çıktı kesin hamileydim ama test değilsin diyordu şaka gibi

adeti geçen nilüfer, asel ve violeviolet arkadaşlarımız sizin sonuçlarınızı çok merka ediyoruz olurda test felan yaparsanız haberimiz olsun yapında zaten beklemeyin negatif olursada ona göre önlem alırsınız

canım ya ben az önce idrar testi yaptım tekrar ama negatif çıktı..adet belirtim de yok..eşim illa kan tahlili yaptıralım diyo..ama ben istemiyorum..negatif sonuçlardan bıktım artık..evleneli 1 yıl oluyor nisanda 7 haftalık gebeliğim düşükle sonlandı..yani bilmiyorum hiç korunmuyoruz da neden bu kadar zor oluyo..her ay bi stres..

kızlar kafam cok karısık..hala daha adet olmadım buqun eczaneye gittm ordakı kadına kullandıqm agrı kesıcıyı söyledım bu adet gecıktırırmı falan die..oda bana gecıktırır belkı bı ay bıle dedı..ben cok kullanmadm kı ama bu ilacı 2 gun falan..neyse gebelık testı aldm yınede cıktm eczaneden..ama yapmadm testi..

bidee benden sureklı kahverengı tarzı akıntı gelıo..sizce gercektn ilaçtan mı böle oldu..:S:S:S testi yapmaya korkuorm resmen oofffff...:14:

kızlar kafam cok karısık..hala daha adet olmadım buqun eczaneye gittm ordakı kadına kullandıqm agrı kesıcıyı söyledım bu adet gecıktırırmı falan die..oda bana gecıktırır belkı bı ay bıle dedı..ben cok kullanmadm kı ama bu ilacı 2 gun falan..neyse gebelık testı aldm yınede cıktm eczaneden..ama yapmadm testi..

bidee benden sureklı kahverengı tarzı akıntı gelıo..sizce gercektn ilaçtan mı böle oldu..:S:S:S testi yapmaya korkuorm resmen oofffff...:14:

canım,
ağrı kesici ilaçlar adet mi geciktiyormuş..
ben hiç bilmiyorum bunu.. ve sanmıyorum da..
adet gecikmen varsa,gebelik testini yap bence..
inşallah :49:

canım,
ağrı kesici ilaçlar adet mi geciktiyormuş..
ben hiç bilmiyorum bunu.. ve sanmıyorum da..
adet gecikmen varsa,gebelik testini yap bence..
inşallah :49:

doktorm aşırı adet sncılarm için vermıstı canım 2 gun önce basla içmeye demıstı yalnız böle gecıkme falan olur falan dıe uyarıda bulunmamıstı..korkuorm yıne negatif olmasndan..sabah uyandıqımda yapıcam bakalım..inşallah hamişeymdir..

doktorm aşırı adet sncılarm için vermıstı canım 2 gun önce basla içmeye demıstı yalnız böle gecıkme falan olur falan dıe uyarıda bulunmamıstı..korkuorm yıne negatif olmasndan..sabah uyandıqımda yapıcam bakalım..inşallah hamişeymdir..

adetliyken ağrı kesici içilirse,kanamayı çoğaltıyo.. ağrıyı kesiyo gerçi..
ama adetli değilken içilen ağrı kesicinin adet geciktirmesi durumunu hiç duymadım.. başıma da gelmedi..
sabahki ilk idrarla yap bencede..:emir_bebek::nazar:

adetliyken ağrı kesici içilirse,kanamayı çoğaltıyo.. ağrıyı kesiyo gerçi..
ama adetli değilken içilen ağrı kesicinin adet geciktirmesi durumunu hiç duymadım.. başıma da gelmedi..
sabahki ilk idrarla yap bencede..:emir_bebek::nazar:

Dualarınızı esirgemeyin..Allahm tüm isteyenlere saglıklı hayırlı evlat nasip etsin..:emir_bebek::nazar:

Dualarınızı esirgemeyin..Allahm tüm isteyenlere saglıklı hayırlı evlat nasip etsin..:emir_bebek::nazar:

aminnn..
hayırlısıyla gelsinler inşallahhh..:emir_bebek:
seninde gönlündeki gerçek olsun inşallahhh..

eee ben yine adet olmadm vee hala kahverengı akıntm gelıo kızlar..bende bi ümit sabah test yaptm ama yine negatif gösterdi..:14:

canım hamile değilsen seni umutlandırmak istemem ama bana doktorum hamilesin demişti eve gittim test vardı evde bi tane artık ihtiyacım yok diye pozitif çizgiyi bende hekez gibi görim diye testi yaptım ve negatif çıktı ya
inanabiliyomusun negatif çıktı kesin hamileydim ama test değilsin diyordu şaka gibi

ya gerçekten mi benimde bu ay adetim 5 gün geçti sbah ilk idrarla test yaptım negatif dedi ama kafamda soru işareti yok değil..çünkü hiç bir adet belirtim yok göğüs hasaslığı dışında...çok acıkıyorum bu aralar karnım patlayacak kadar şiş...anlamadım ki ben bi kaç gün daha bekleyim gelmezse kan tesiti yaptırayım diyorum

ya gerçekten mi benimde bu ay adetim 5 gün geçti sbah ilk idrarla test yaptım negatif dedi ama kafamda soru işareti yok değil..çünkü hiç bir adet belirtim yok göğüs hasaslığı dışında...çok acıkıyorum bu aralar karnım patlayacak kadar şiş...anlamadım ki ben bi kaç gün daha bekleyim gelmezse kan tesiti yaptırayım diyorum

göğüs hassaslığın adet olamadığın içindir.olsaydı şimdiye kadar çıkardı yada silik çizgi çıkardı.

canım aynı seylerı yaşıorz sanırm..benmde 4 gun gecıktı adetm kiiii gunu gunune adet olan bi insanım..hıc bı agrım yok sadece aşırı gaz sorunum var :17: bide sürekli kahverenli lekem oluor..bu sabah idrar testı yaptm negatif yıne tek cızgı gördm..:14:

canım aynı seylerı yaşıorz sanırm..benmde 4 gun gecıktı adetm kiiii gunu gunune adet olan bi insanım..hıc bı agrım yok sadece aşırı gaz sorunum var :17: Bide sürekli kahverenli lekem oluor..bu sabah idrar testı yaptm negatif yıne tek cızgı gördm..:14:

arkadaşlar bende 4 gündür geçikme yaşıyordum ve dün akşam test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı sabah koyu kahverengi bir kanama başladı ama suan rengi pembeye döndü çok olmasada geliyor anlıyacagız bu ayda suya düştü bebiş hayalleri umarım sizlerde ii haberler çıkar ama fazla ümüt beslemeyin :(

4 gün adetm gecıktı ve hala adet olmadm..aamaa kan testı sonucum NEGATİF..:14::14:

o zaman bi kadın doğum doktoruna görün.ben öyle yapmıştım.tahlil istedi muayene etti bi rahatsızlığım varmış.senin de belki bi problemin vardır.ihmal etme

4 gün adetm gecıktı ve hala adet olmadm..aamaa kan testı sonucum NEGATİF..:14::14:

canım bnde 8 gün gecikince doktora gttim kan tahlili yptrdım negatf çıktı snra doktr rahimde kalınlaşma var dedi 10 gün bekleyelim kan tahlilini tekrarlıyım dedi ve bugün adet oldum geckmenın sebebi yumrtalık yapımla alakalı polikistik overm var o yzden geckme oluyo. sen de bi doktora görün muayene ol canm belki kist vardr sende de ama şöle bişeyde olabilr cnm hamile kalmaya yakın adet gecikmeleri olurmuş rahim hamilelik için kendini hazrlarmış. ama gidip muayene olmakta yarar var. şöyle bir durum da söz konusu ki eğer geç döllenme olduysa adetn 1 hafta geckse bile kanda çıkmayabiliyor inallah RABBİM gönlüne göre verir...

canım aynı seylerı yaşıorz sanırm..benmde 4 gun gecıktı adetm kiiii gunu gunune adet olan bi insanım..hıc bı agrım yok sadece aşırı gaz sorunum var :17: bide sürekli kahverenli lekem oluor..bu sabah idrar testı yaptm negatif yıne tek cızgı gördm..:14:

benımde adetim 5 gün gecıkti canım.gün içinde idrar testı yaptım negatif cıktı normalde bu kadar benimde gecıkmez belirtiler de var en iyisi kan tahlılı yaptırmak kesin sonuc veriyor

Back