- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Ins vardır :)
Hâlâ regl olmadım ya :/ 2 subatta olmam lazimken hâlâ olmadım. Acayip sıkıntı veriyor bu durum.
Benimde adetim duzensiz ama max 13 gun gecikmisti 28 gun oldu gelen giden yok iki hafta once kan testi yaptirdim negatif doktora gittim adet sokturucu verdi ama kullanmadim beklemedeyim
Hayir evlendikten sonra boyle oldu bi 10 bi 5 gun falan gecikiyodu ama bu sefer cok oldu bugun idrar testi yaptim negatif bu hafta gitmem lazim doktora sizde pko mi varKuzum bende olamiyorum hamile değilsem zaten bi sorun var pazartesi doktora gidixem nasipse
Canim hep mi duzensiz di
Hayir evlendikten sonra boyle oldu bi 10 bi 5 gun falan gecikiyodu ama bu sefer cok oldu bugun idrar testi yaptim negatif bu hafta gitmem lazim doktora sizde pko mi var
Gölge gibi birşey görüyorum ben canım.Kızlar goren var mi
Var gibi sankiKızlar goren var mi
Kuzum bende olamiyorum hamile değilsem zaten bi sorun var pazartesi doktora gidixem nasipse
Ben hamile de değilim yani en son yaptırdığım teste göre. Şu an hiçbir agrım sızlamam yok. Sadece göğüslerim şiş. Ya hic degilse regl olsaydim. Gectim artik hamilelikten. Bu hafta ben de gidicem. Komple menopoza mi girdim nedir :/
Kızlar goren var mi
Temizlik yapmam gerek ama ya hamileysem diye dip köşe yapamıyorum. Koltukları falan çekmem, çam silmem lazım, koltuklar o kadar ağır ki, yapmicam. Üstünkörü yapıyorum valla :/ biraz önce kesin regl oldum diye koştum wc ama yok acayip fazla bi şekilde akintim olmuş.
kzuum bende o yuzden ne temizlik yapıyorum ne ilişkiye giriyorum ne ilaç alıyorum öylece kaldım .. Allahımmm ne olur bize hakkımınızda NE HAYIRLISI ise onu ver
Amin canım ya.. Böyle beklemek çok kötü. Hamile değilsin ama regl olana kadar hamile gibi davranıyorsun. Ya düşünüyorum yaklaşık 2 haftadır göğüslerim şiş ve akıntı var. Ee simdiye kadar regl olmam gerekmez miydi? bebekte yoktu en son hcg 0.100 çıkmıştı. Ee ben niye olmuyorum o zaman. Aklımda deli sorular :)
ben zaten regl olamadıgıma da cok uzuluyorum
ben de ona üzülüyorum. Çünkü zaten hemen hamile kalmak değildi niyetim. Vücudum ilacı atsin zaten hemen hamile kalamiyorum diye bırakmıştım ilacı. Normalde dkh hapını bırakınca çoğu insanınki düzene giriyor, benimki iyice bozuldu diye üzülüyorum
en iyisi doktora gitmek iyi bi dr bulmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?