Gebeliğe Hazırlık adeti düzensiz olanların gebelik heyecanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla geçen ay yazz 24u bıraktım. Olduysa ondandır heralde diye düşünüyorum. 1 hafta daha olmazsam gidicem doktora. Pco var bense normalde ama şu an pco yüzünden mi yoksa hapı bıraktım diyemi gecikti bilmiyorum

bende gidicem bakalım ne olcak kuzum

Yok henüz gitmedim 1 hafta daha bekleyeyim diyorum. Bel agrım var ama kasik agrım yok. Göğüslerim şiş ve akintim var. Bakalim 1 hafta sonra gelmezse gidicem doktora
Anladım canm ins hamilesindir belirtiler için erken zaten hamissen çünkü herkes adet sancilariyla aynı olduğunu söylüyo ilk zamanlar

Anladım canm ins hamilesindir belirtiler için erken zaten hamissen çünkü herkes adet sancilariyla aynı olduğunu söylüyo ilk zamanlar

Test yaptırdım ama yok 0.100 çıktı. Ama son ilişki 5 şubat o yüzden 1 hafta daha bekleyeyim diyorum. 2 gün önce yaptırdım testi " varsa çıkar göğüslerim şişti belirti verdiğine göre " diye düşündüm. Aslında aynı belirtiler ama bi nokta var değişik olan. Regl ağrısı kasıklarsan ortaya kayıyor. Yani vajina girişinden itibaren yukarı dogru 5 cm kadar ağrıyor ama hamile kalınca ağrı sağ ve solda kalıyor. 2 kimyasal gençliğimde bunu gördüm. Bilmiyorum herkesde böylemi ama bende öyleydi. Ama şu an sağlı sollu ağrı bile yok :D offf yaa çok sıkıntılı :)

Test yaptırdım ama yok 0.100 çıktı. Ama son ilişki 5 şubat o yüzden 1 hafta daha bekleyeyim diyorum. 2 gün önce yaptırdım testi " varsa çıkar göğüslerim şişti belirti verdiğine göre " diye düşündüm. Aslında aynı belirtiler ama bi nokta var değişik olan. Regl ağrısı kasıklarsan ortaya kayıyor. Yani vajina girişinden itibaren yukarı dogru 5 cm kadar ağrıyor ama hamile kalınca ağrı sağ ve solda kalıyor. 2 kimyasal gençliğimde bunu gördüm. Bilmiyorum herkesde böylemi ama bende öyleydi. Ama şu an sağlı sollu ağrı bile yok :KK70: offf yaa çok sıkıntılı :)

kızlar sizin yaşlar kaç :eek::eek:

Test yaptırdım ama yok 0.100 çıktı. Ama son ilişki 5 şubat o yüzden 1 hafta daha bekleyeyim diyorum. 2 gün önce yaptırdım testi " varsa çıkar göğüslerim şişti belirti verdiğine göre " diye düşündüm. Aslında aynı belirtiler ama bi nokta var değişik olan. Regl ağrısı kasıklarsan ortaya kayıyor. Yani vajina girişinden itibaren yukarı dogru 5 cm kadar ağrıyor ama hamile kalınca ağrı sağ ve solda kalıyor. 2 kimyasal gençliğimde bunu gördüm. Bilmiyorum herkesde böylemi ama bende öyleydi. Ama şu an sağlı sollu ağrı bile yok :KK70: offf yaa çok sıkıntılı :)
Evet maalesef bu dönem sıkıntılı gecio bizler için :)

Back