Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende de tembellik var tahminim kaç doktor değiştirdim en son şehir dışında bi doktora gittim aslında çok iyi olduğumu ama tam olarak bi tedavi görmediğimi ve femara baslatacagini o da olmazsa rahim filmi çekinmem gerektiğini söyledi şuan içmediğim ilaç vitamin yok bu doktoruma çok güveniyorum ve kilo vermeye çalışıyorum bakalım adet olursam femara iğne ye başlayacağız tabi olmazsam bebiş gelirse daha çok sevinirim
Bende de tembellik var tahminim kaç doktor değiştirdim en son şehir dışında bi doktora gittim aslında çok iyi olduğumu ama tam olarak bi tedavi görmediğimi ve femara baslatacagini o da olmazsa rahim filmi çekinmem gerektiğini söyledi şuan içmediğim ilaç vitamin yok bu doktoruma çok güveniyorum ve kilo vermeye çalışıyorum bakalım adet olursam femara iğne ye başlayacağız tabi olmazsam bebiş gelirse daha çok sevinirim
Aslında benim çok yok 3-4 kilo versem çok etkisi olacak vermeye başladım bi kilosu gitti doktor rahime baskı yapan Yan yaglardan kurtulman çok iyi olur dedi tedaviye destek amaçlı ay da 2 kilo vermeye çalışacağım inşallah bu ilk çocuk mu olacak sizin