Gebelik olabilir mi

İnşallah güzel haberleri yazarsınız buraya insan ister istemez düşünüyor düşünmem dese de ama herseyin hayırlısı vardır bunda da bi hayır inşallah beklemediginiz bi anda olur çok mutlu olursunuz kaç gün geçti şimdi olmadı olmassa hafta içi girdi kan verin
Amin cümlemizin en son adet tarihim 19 ocak uygulama 5 gün diyor ama 19 u icine sayarsak 6 gün eğer 1 Mart'a kadar olmazssm mecbur vericem asırı bir sinir hali var üzerimde sebebeiz

Malesef o durumu bende yaşadım ister istemez kafama takıyordum test yaptıgım zaman hele adeti düzensiz olan biriyseniz 6.gün olucak adeti düzenli olan biri 1.gün gecikse hamileyim diyor ama malesef ben diyemiyorum biraz daha beklemeyr karar verdim sonra kan vericem umarım herkesin allah gönlüne göre versin
Rabbim nasip etsin inşallah bencede biraz bekleyin ama inşallah vardır ben adetim gecikmedi yunurtlamadn 11 gün sonra hemn test yaptm hla adet olmadım tabi umudum var hla benimde

Ama bekarken bile adetlerim düzensizdi evlendim malasef değişmesi doğum kontrol haplarıra fayda etmedibi

Ama bekarken bile adetlerim düzensizdi evlendim malasef değişmesi doğum kontrol haplarıra fayda etmedi
Yinede doktora gitmişsiniz biliyorsunuz sorun yok o yüzden canınızı sıkmayın olur bence inşallah kısa zamanda
Amin cümlemizin en son adet tarihim 19 ocak uygulama 5 gün diyor ama 19 u icine sayarsak 6 gün eğer 1 Mart'a kadar olmazssm mecbur vericem asırı bir sinir hali var üzerimde sebebeiz
Regl öncesi ruh hali değişimi normal o yüzden olabilir zeten hamilelikle aynı belirtiler oluyormuş siz başka şeylerle iglinenin kafanızı dağıtın

Back