• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık adeti düzensiz olanların gebelik heyecanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Istanbul'dayım ben. Çok tatlı bir doktorum var Seval Zeren. Şişli Kolon hastanesindeydi. Florya liv hastanesine geçti şu an. Ilk kimyasal gebeligimde tanışmıştık 2 senedir onunla devam ediyorum. Çok pozitif güler yüzlü çok güveniyorum

bende istanbulluyum cnm anadolu yakasından :eek: adımda gizem 30 yasındayım

benimde çok düzensiz. hatta ilaçsız olmuyorum diyebilirim... 7 aydır korunmuyoruz. yumurta takibi yaptırdım geçtiğimiz ay. bekliyorum hala :( inşallah bebek vardır.
hepimize bol sabır dilerim...

bende pko var. kilom da güzel. gene de ilaçsız olamıyorum :KK43:

Test yaptın mi doktora mi gittin

kızlar doktorun dedigini yazıyorum :110:

sperm testi ve hormon testi istedi
kilo vermemi mutlaka söyledi kilo çok etkiliyormus
adet söktürücü verdi ve adetin 5 . günü tekrar doktora gidip yolumuza devam edicez
bir kist varmı cok buyuk olmamakla beraber adetin ıle atarsın onu muhtemelen dedi.
yumurtalık takibi yapıcaz büyük ihtimalle.
rahım agzın tertemız enfeksıyon yok dedi.
aslında döl yatagın cok buyumus ama adet sokulemıyor bir türlü dedi.

kızlar doktorun dedigini yazıyorum :110:

sperm testi ve hormon testi istedi
kilo vermemi mutlaka söyledi kilo çok etkiliyormus
adet söktürücü verdi ve adetin 5 . günü tekrar doktora gidip yolumuza devam edicez
bir kist varmı cok buyuk olmamakla beraber adetin ıle atarsın onu muhtemelen dedi.
yumurtalık takibi yapıcaz büyük ihtimalle.
rahım agzın tertemız enfeksıyon yok dedi.
aslında döl yatagın cok buyumus ama adet sokulemıyor bir türlü dedi.
Sonuç iyi ablam sende öyle yap aletinin 5. Günü git mutlaka benim bu ay uyguladığım tedaviyi uygulayacak Klomen + çatlatma iğnesi ins gerek kalmaz Rabbim gönlümüze göre versin de hamiş olalım

Kızlar ablalarım ya cumartesi otrivelle çatlatma iğnesi oldum pazar günü ilişki ve pazar gününden beri beni ara ara sıcak basması oluyo gece ter içinde kalıyorum oturduğum yerde sanki çatlayacak gibi sıcak basıyor ama yaklaşık 1 dk sürüp geçiyor bu ne böyle bsey yaşayan var mi

Sonuç iyi ablam sende öyle yap aletinin 5. Günü git mutlaka benim bu ay uyguladığım tedaviyi uygulayacak Klomen + çatlatma iğnesi ins gerek kalmaz Rabbim gönlümüze göre versin de hamiş olalım

ben hazırım kuzum inan suan daha iyiyim tedavi olmadan daha kotuydum

Kızlar ablalarım ya cumartesi otrivelle çatlatma iğnesi oldum pazar günü ilişki ve pazar gününden beri beni ara ara sıcak basması oluyo gece ter içinde kalıyorum oturduğum yerde sanki çatlayacak gibi sıcak basıyor ama yaklaşık 1 dk sürüp geçiyor bu ne böyle bsey yaşayan var mi

belirtiler olması iyi bişey bence doktoru ihmal etmeden ne gerekiyosa yapalımmm ALLAHIM BİZE DE NASİP ETSİN

Back