• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi

Merhaba
Hala adet olmadım akıntım devam etmekde test yapamıyorum korkudan umut da etmek istemiyorum göğüslerim sızlıyordu bugün o kadar da ağrımıyor korkudan normal ilişkiyede giremiyorum sizce ne zaman kan vermeliyim 4 gün oldugecikeli yumurta ve sucuktan tiksinmem oldu ama piskolojik mi onuda bilmiyorum0.100altında bide bugün sancıyla kahverengi akıntı geldi acaba

Eğer şüphen varsa bidaha kan ver gün olarak bilmiyorum beta 5 ın altındaysa gebelik olmuyor
5in altında bide bugün sancıyla akıntım geldi kahverengi adetim mi dökülüyor acaba

Adet olacak gibi 5 gündür ağrı çekiyorum belim karnım arada ter basması fln bütün regl belirtileri yaşadım hiç böyle olmadım ama o yüzden hamile miyim diye şüphelendim
Düzenlimi her ay adetin çünkü adet görüp hamile olan da var mesela benim her ay çok düzensiz ondan dolayı test yapmıyorum benimde resmen karnımın içi ağrıyor kasıklarım değil ama karnımın içi

Düzenlimi her ay adetin çünkü adet görüp hamile olan da var mesela benim her ay çok düzensiz ondan dolayı test yapmıyorum benimde resmen karnımın içi ağrıyor kasıklarım değil ama karnımın içi
Düzenli ya en fazla 4 gün gecikme yaşadım baya baya adet oluyorum şeyi varya hamileliği yok kabul ediyorum benimde aynı karnımın içi ağrıyor senin gibi

Düzenli ya en fazla 4 gün gecikme yaşadım baya baya adet oluyorum şeyi varya hamileliği yok kabul ediyorum benimde aynı karnımın içi ağrıyor senin gibi
Malesef istemesemde bende regl olucak gibiyim herşeyin hayırlısı olsun umut etmek istemiyorum ama böyle gecikince insan umut ediyor teşekkür ederim

Merhaba
Hala adet olmadım akıntım devam etmekde test yapamıyorum korkudan umut da etmek istemiyorum göğüslerim sızlıyordu bugün o kadar da ağrımıyor korkudan normal ilişkiyede giremiyorum sizce ne zaman kan vermeliyim 4 gün oldugecikeli yumurta ve sucuktan tiksinmem oldu ama piskolojik mi onuda bilmiyorum
Bende erken test yaptım ve negatif görüp o kadar ağladım ki günümü mahfettim

Evet öyle insan tuhaf oluyor olsun istiyor allhim hepimizin gönlüne göre versin umut edip üzülmesin kimsecicu

Malesef istemesemde bende regl olucak gibiyim herşeyin hayırlısı olsun umut etmek istemiyorum ama böyle gecikince insan umut ediyor teşekkür ederim
Siz çocuk için uğraşıyor istiyor musunuz bende sizin gibi 1, 5 yıllık evliyim bu adetten sonra başlıcaktik düşünmeye gecikince dedim istemeden oldum galiba hamile ama değilim gibi mucize olmassa tabi regl sonrası hamilelik gibi

Bende erken test yaptım ve negatif görüp o kadar ağladım ki günümü mahfettim
Malesef o durumu bende yaşadım ister istemez kafama takıyordum test yaptıgım zaman hele adeti düzensiz olan biriyseniz 6.gün olucak adeti düzenli olan biri 1.gün gecikse hamileyim diyor ama malesef ben diyemiyorum biraz daha beklemeyr karar verdim sonra kan vericem umarım herkesin allah gönlüne göre versin

Siz çocuk için uğraşıyor istiyor musunuz bende sizin gibi 1, 5 yıllık evliyim bu adetten sonra başlıcaktik düşünmeye gecikince dedim istemeden oldum galiba hamile ama değilim gibi mucize olmassa tabi regl sonrası hamilelik gibi
Evet 7.ayından itibaren istek başladı doktora gittim eşim test verdi rahim filmi dahi anestesiz çektirdim zordu ama şükür bişey çıkmadı çevrem çok takdığımı stres olduğu için olmadıgını diyor ama insanız yapımız bu çok fazla belirti yaşadım o yüzden şuan pek umut bağlamak istemiyorum Rabbim sizinde gönlünüze göre versin iyi haberle gelmeyi çok isterim

Evet 7.ayından itibaren istek başladı doktora gittim eşim test verdi rahim filmi dahi anestesiz çektirdim zordu ama şükür bişey çıkmadı çevrem çok takdığımı stres olduğu için olmadıgını diyor ama insanız yapımız bu çok fazla belirti yaşadım o yüzden şuan pek umut bağlamak istemiyorum Rabbim sizinde gönlünüze göre versin iyi haberle gelmeyi çok isterim
Ama bekarken bile adetlerim düzensizdi evlendim malasef değişmesi doğum kontrol haplarıra fayda etmedi

Back