- Konu Sahibi cennetyarim
-
Valla geçen ay yazz 24u bıraktım. Olduysa ondandır heralde diye düşünüyorum. 1 hafta daha olmazsam gidicem doktora. Pco var bense normalde ama şu an pco yüzünden mi yoksa hapı bıraktım diyemi gecikti bilmiyorumseninki neden düzensiz canım doktor nediyor
Valla geçen ay yazz 24u bıraktım. Olduysa ondandır heralde diye düşünüyorum. 1 hafta daha olmazsam gidicem doktora. Pco var bense normalde ama şu an pco yüzünden mi yoksa hapı bıraktım diyemi gecikti bilmiyorum
Inşallah kistimiz yada başka önemli bi sorunumuz çıkmaz :/bende gidicem bakalım ne olcak kuzum
Pco bndede var cnm yaValla geçen ay yazz 24u bıraktım. Olduysa ondandır heralde diye düşünüyorum. 1 hafta daha olmazsam gidicem doktora. Pco var bense normalde ama şu an pco yüzünden mi yoksa hapı bıraktım diyemi gecikti bilmiyorum
Keskeeeeeee inshamiledaş da oluruz İNŞAALLAH
Ne kadar zamanda regl oluyorsun? Ben bekarken 6ay olmadığım olmuştu. En son 40 güne düştü. Şimdi bat 8 ocak ve hâlâ bişey yokPco bndede var cnm ya
Ne kadar zamanda regl oluyorsun? Ben bekarken 6ay olmadığım olmuştu. En son 40 güne düştü. Şimdi bat 8 ocak ve hâlâ bişey yok
Keskeeeeeee inshamiledaş güzel beğendim bnu
son 7 ay su sekilde oldu
32
28
27
24
32
35
32
Inşallah kistimiz yada başka önemli bi sorunumuz çıkmaz :/
Amin canım İNŞAALLAH ..
yumurtlama günleri de hesaplayamıyoruz böyle
Geçen ay Bnde öyle oldun tarlusal kullanıp adet olabildim gittin mi doktoraBen hapı yeni bıraktığım için regl düzenimi bilmiyorum henüz. Hap kullanırken 28 günde oluyordum ne güzel. Gecikeli 14 gün oldu. Yani 39 gündür regl yok
hamiledaşım göbektaşım
Yok henüz gitmedim 1 hafta daha bekleyeyim diyorum. Bel agrım var ama kasik agrım yok. Göğüslerim şiş ve akintim var. Bakalim 1 hafta sonra gelmezse gidicem doktoraGeçen ay Bnde öyle oldun tarlusal kullanıp adet olabildim gittin mi doktora
Anladım canm ins hamilesindir belirtiler için erken zaten hamissen çünkü herkes adet sancilariyla aynı olduğunu söylüyo ilk zamanlarYok henüz gitmedim 1 hafta daha bekleyeyim diyorum. Bel agrım var ama kasik agrım yok. Göğüslerim şiş ve akintim var. Bakalim 1 hafta sonra gelmezse gidicem doktora
Anladım canm ins hamilesindir belirtiler için erken zaten hamissen çünkü herkes adet sancilariyla aynı olduğunu söylüyo ilk zamanlar
Anladım canm ins hamilesindir belirtiler için erken zaten hamissen çünkü herkes adet sancilariyla aynı olduğunu söylüyo ilk zamanlar
Test yaptırdım ama yok 0.100 çıktı. Ama son ilişki 5 şubat o yüzden 1 hafta daha bekleyeyim diyorum. 2 gün önce yaptırdım testi " varsa çıkar göğüslerim şişti belirti verdiğine göre " diye düşündüm. Aslında aynı belirtiler ama bi nokta var değişik olan. Regl ağrısı kasıklarsan ortaya kayıyor. Yani vajina girişinden itibaren yukarı dogru 5 cm kadar ağrıyor ama hamile kalınca ağrı sağ ve solda kalıyor. 2 kimyasal gençliğimde bunu gördüm. Bilmiyorum herkesde böylemi ama bende öyleydi. Ama şu an sağlı sollu ağrı bile yokofff yaa çok sıkıntılı :)
Evet maalesef bu dönem sıkıntılı gecio bizler için :)Test yaptırdım ama yok 0.100 çıktı. Ama son ilişki 5 şubat o yüzden 1 hafta daha bekleyeyim diyorum. 2 gün önce yaptırdım testi " varsa çıkar göğüslerim şişti belirti verdiğine göre " diye düşündüm. Aslında aynı belirtiler ama bi nokta var değişik olan. Regl ağrısı kasıklarsan ortaya kayıyor. Yani vajina girişinden itibaren yukarı dogru 5 cm kadar ağrıyor ama hamile kalınca ağrı sağ ve solda kalıyor. 2 kimyasal gençliğimde bunu gördüm. Bilmiyorum herkesde böylemi ama bende öyleydi. Ama şu an sağlı sollu ağrı bile yokofff yaa çok sıkıntılı :)
Benim 22kızlar sizin yaşlar kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?