- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
Evet, ahh o psikoloji mahfetti hepimizi :) Amin canım insallah
Bak ben şimdi adet olmadim hala aklımkarmasik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, ahh o psikoloji mahfetti hepimizi :) Amin canım insallah
Bende varim kızlarda ben ilacsiz adet olamıyorum ovulasyon yaptim geçen ay çift çizgi çıktı ama o gün değil ertesi gün brrbarr olduk.artık kısmet diyorum bilmiyorum ya.
Benim de pko dedi doktor 3 kez klomen kullandım yumurtam oluşmadı tayine geldik burda ara vermek zorunda kaldım doktor yokBende canim pazartesi doktora gidixem niye adetim düzensiz diye sen de durum ne
Benim de pko dedi doktor 3 kez klomen kullandım yumurtam oluşmadı tayine geldik burda ara vermek zorunda kaldım doktor yok
Hiç sorma çok kötü ya mustayiz küçük biyerAllahım kucaklarimizi doldursun canim. Doktor olmaması kötü ya ilginc
Hiç sorma çok kötü ya mustayiz küçük biyer
Devlet hastanesinde 1 kadın dogum varmis çok dolu diyorlar gözüm korktu açıkçası ama yapılacak bişey olmazsa mecbur gitceM.10 güne randevu varmis yani hamile olsam ne yapcam diye düşündüm doktor acisindanDevlet Hastanesi falan yokmu cnm
Devlet hastanesinde 1 kadın dogum varmis çok dolu diyorlar gözüm korktu açıkçası ama yapılacak bişey olmazsa mecbur gitceM.10 güne randevu varmis yani hamile olsam ne yapcam diye düşündüm doktor acisindan
Inşallah hamilesindir hepimizin çabaları boşa çıkmasın .Kızlar bende bugün 32. Gün deyim bakalim
Inşallah hamilesindir hepimizin çabaları boşa çıkmasın .
Olur ins canım Rabbim gönlümüze göre nasip etsin hayırlısıylaCanim hiçbir belirti yok gerçekten ah biraz olsa
Ben de olmadım ve hcg 0.100 çıktı. Aynı belirtiler devam ama hiç regl olcak gibi agrım yok. Belirsizlik çok kötü:/ son ilişki 5 şubattı bizim. Regl olmazsam tekrar yapcamBak ben şimdi adet olmadim hala aklımkarmasik
Ben de olmadım ve hcg 0.100 çıktı. Aynı belirtiler devam ama hiç regl olcak gibi agrım yok. Belirsizlik çok kötü:/ son ilişki 5 şubattı bizim. Regl olmazsam tekrar yapcam
Kızlar bende bugün gittim doktora tekrar yumurtalar için iki tane olmuş biri normal biri biraz küçük çatlatma iğnesi yazdı c.tesi yaptır dedi 36 saat sonra catlarmis 36 saat sonrası ilişki dedi ins tutar dua edelim canlarım birbirimize için
Öyle tabi. Bakalim ne zaman o zaman :)bizim bu belirsizlik kotu ama Rabbim en dogru zamanı bilir
Öyle tabi. Bakalim ne zaman o zaman :)
Evet canım adasizcanım İNŞAALLAH herhalde adın gizem bende gizemim![]()