- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Bnde aynı durumdayım pcos zaten yumurtalk tembelligiymis ben ayrı ayrı zannediyodum doktora srdum pcos demk yumurtalık tembelliği demk dedi umudunu kaybetme
tatlım umut hep var benim 1 yılı da gectı hepimiz destek olucaz birbirimize düzelcek İNŞAALAH
Ins hamilesindir cnm insZaten hemen hamile kalmak gibi bi isteğim yoktu. Hatta " inşallah kalmam bikac ay " diye düşündüm hep ve zaten amaaann 8 ay korunmadan hamile kalamadın şimdi mi kalacaksin rahatligiyla hohohoooyyydedim acaba o rahatlik sayesinde hamile mi kaldim halâ tık yok bakalim. Birkaç güne kadar görücez. Rabbim en hayırlı zamanda versin hepimize inşallah
Ins hamilesindir cnm ins
Ins hamilesindir cnm ins
Sağol canım . Heveslenmeye çalıştım ama insan yine de üzülüyor.geçmiş olsun cnm
Zaten hemen hamile kalmak gibi bi isteğim yoktu. Hatta " inşallah kalmam bikac ay " diye düşündüm hep ve zaten amaaann 8 ay korunmadan hamile kalamadın şimdi mi kalacaksin rahatligiyla hohohoooyyydedim acaba o rahatlik sayesinde hamile mi kaldim halâ tık yok bakalim. Birkaç güne kadar görücez. Rabbim en hayırlı zamanda versin hepimize inşallah
bat kaç tatlım gerci bizimki pek belli değil ama
bat kaç tatlım gerci bizimki pek belli değil ama
Buraya yükleyince kalite düştü girilmiyo burda cuzgi
Vallahi ben de bilmiyorum. Yarın hastaneye gidicem mecburAaa canimmm yani durum ne simdi
Vallahi ben de bilmiyorum. Yarın hastaneye gidicem mecbur
Allahım yolunu açık etsin bizimle de Paylaş tatlim . Bende 19 unda gidicem nasipse
Paylaşırım tabi çünkü mucize olur eğer varsa. Hayırlı haberlerle gel sen de inşallah
Amin kuzum bak adet düzensiz diye öylece bekliyorum
Ya çok zor adet düzensizliği yane zaman yumurtladin bilmiyosun ne zaman regl olcaksin bilmiyosun.
Aynen aynenn gün aşırı ilişkiye girmek lazım ama bat i çok merak ediyorum bende
Işte o yüzden de zor hamile kalıyoruz. Düşünmekten strese giriyoruz ki bu en büyük engel. Ben 8 ay hamile kalamadigimda hep akintimi takip ediyordum. Yumurta akı kıvamını görünce gün aşırı ilişkiye giriyorduk ona rağmen tutmuyordu. Günde 2-3 test yaptığımı bilirim. Ama ilk kimyasalim tek ilişkide tuttu. Çünkü aklımda hiç hamilelik falan yoktu.
Psikoloji herseyin başı canim herseyin ... kimyasal geçirmişsin yenisi saglikla olur nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?