Gebeliğe Hazırlık adeti düzensiz olanların gebelik heyecanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tatlım umut hep var benim 1 yılı da gectı hepimiz destek olucaz birbirimize düzelcek İNŞAALAH

Zaten hemen hamile kalmak gibi bi isteğim yoktu. Hatta " inşallah kalmam bikac ay " diye düşündüm hep ve zaten amaaann 8 ay korunmadan hamile kalamadın şimdi mi kalacaksin rahatligiyla hohohoooyyy dedim acaba o rahatlik sayesinde hamile mi kaldim halâ tık yok bakalim. Birkaç güne kadar görücez. Rabbim en hayırlı zamanda versin hepimize inşallah

Ins hamilesindir cnm ins

bat kaç tatlım gerci bizimki pek belli değil ama

bat kaç tatlım gerci bizimki pek belli değil ama

Yani ilaç içiyor olsam en geç 2 şubat:/ sabahki testim bu orda bi çizgi var şu an. Sabahta görür gibi oldum ama hayal ediyorumdur diye onemsemedim. Çünkü çok bakmaktan gizlerim ağrımıştı. Kuruyunca belirmiş:/

Eklentiler

• 20180213_211617.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 36
Aynen aynenn gün aşırı ilişkiye girmek lazım ama bat i çok merak ediyorum bende

Işte o yüzden de zor hamile kalıyoruz. Düşünmekten strese giriyoruz ki bu en büyük engel. Ben 8 ay hamile kalamadigimda hep akintimi takip ediyordum. Yumurta akı kıvamını görünce gün aşırı ilişkiye giriyorduk ona rağmen tutmuyordu. Günde 2-3 test yaptığımı bilirim. Ama ilk kimyasalim tek ilişkide tuttu. Çünkü aklımda hiç hamilelik falan yoktu.

Psikoloji herseyin başı canim herseyin ... kimyasal geçirmişsin yenisi saglikla olur nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…