- 8 Eylül 2008
- 1.332
- 206
- 163
- Konu Sahibi aabeyazmelek
BEYAZMELEK BU 3. AYIMIZ İSTEYELİ.iNŞALLAH HAYIRLISIYLA HAMİLE KALIRIZ EN KISA ZAMANDA...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım allahım nasip eder.BEYAZMELEK BU 3. AYIMIZ İSTEYELİ.iNŞALLAH HAYIRLISIYLA HAMİLE KALIRIZ EN KISA ZAMANDA...
ne bileyim canım rahim filmim kötü geçti oyüzden korkuyorum vajinusmus ne demek canım bilgi verirmisin hayırllısı olsun canım şuanda tekrar yaptırmayı düşünüyormusunCanim vajinusmus hastasi deilsen korkma hiçç acimiyo aşilama eğer öle bi hastaliğin varsa da anestezi altinda yapiyorlar ben haziran ayinda 1 tane aşilama yaptim(tutmadi) inan bana stresli fakat hiç aci yok
canım benimde hep adetlerim 2 yada3 gün önce gelir geçen ay 2 gün önce geldi bu ay tam gününde geldi baya heveslendirmişti beni bu durum.demekki yaklaşıyoruz inşallah dogrudur tatlım.
Bende korunmayı bıraktıktan sonra böyle olmuştu. Bazan 1-2 gün önce bazende sonra oluyordu Hatta bir seferinde 3 gün gecikti hamileyim sandım ama olmadı. Korunmamanın ektisi galiba düşünüyorum
nasip canımallah gönlüne göre versinvalla onden gelenide oldu,geriye attigida hattabir hafta gecikenide oldu.Ama malesef bebek olmadi. .:çok üzgünüm:
benimde hep 5-6 gün geçen adetim bu son adetimde 2 gün önce geldi bu durumda nerdeyse 1 hafta önce gelmiş gibi oldu bende şaşırdım üstelik gelirken çok şiddetli sancılarım oluyordu bu kez hiç anladım bu ne demek acaba kızlarrrr =???? benimde adetim geçeli tam 10 gün oldu en son adetimin 8.günü ilişkim olmuştu tabi bu ilişkimden olur diye düşünmedim çünkü erken benim adetim 32-33 günde bir oluyor bu durumda benim yumurtlama zamanım 17.gün falan oluyor 8. çok erken ama bu durumlarda belli olmuyor kii....demek geçen ayda erken yumurtlamışım !!..
sözüme yanlış giriş yapmışım kızlar özür....adetim hep 5-6 gün geçiyordu demek iştemiştimm