Adete son 2 gun ovulasyon pik gebelik olabilirmi?

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.249
4.211
133
Son iki adetimde gecikti sanirim c life nin yuzunden önceside duzensizdi ama bu ay rekor kirdim ovu testi kullandim kaset tipini pek cözemedim en son 29 da pik 30 da catladi gec yumurtladim otomatikmen adetimde gecikti tam 54.gun dongudeyim . Bugun bi yapayim 15 de adet olcam dedim bitsin hemde ve silik cikti sandim sonra bi daha baktimki t patlamis c silik sasirdim heycan yaptim esit oluyodu ama c ilkkez silindi akinti gogus hassasiyeti de vardida yola gidip geldim ondan fln diodum cok saskinim ayin 9 da da yaptim silikti sizce gebelik olabilirmi test yapsam cikarmi yoksa adetimin gecmesinimi bekleyim ?

Eklentiler

• 20200713_113506.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 72
  • 20200713_112757.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 85
Hamile olduğunu düşünüyorum hemen test yapm bence benim de adet günü ve öncesi hcg böyleydi üstteki ovulasyon

Eklentiler

• E4A7F807-53F6-4215-B5DF-C894EBC9AB0D.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 90
Hamile olduğunu düşünüyorum hemen test yapm bence benim de adet günü ve öncesi hcg böyleydi üstteki ovulasyon
Yaa ciddenmi ay cok heycanliyim 2 yil sonra olucak eger dogruysa kalbim pat kut su an uzun zamandir ilk kez heycanlandim insallah olur ya sabahmi denedin sen gebelik testini ?

Yaa ciddenmi ay cok heycanliyim 2 yil sonra olucak eger dogruysa kalbim pat kut su an uzun zamandir ilk kez heycanlandim insallah olur ya sabahmi denedin sen gebelik testini ?
Hayır gece yaptım 23 te birinide akşam 7 gibi yaptım sabah daha net Çıkar ama senin var sa hemen çıkar

Hayır gece yaptım 23 te birinide akşam 7 gibi yaptım sabah daha net Çıkar ama senin var sa hemen çıkar
Yaptim gebelik testi tertemiz negatif ikinci cizgi yok silik bile olsa bi umudum olurdu 54 gun oldu ne sanssizim .s

Canım bence bugün pik yapmış yani kendilikle değerlendir. Senin 29-30 dediğin pik gibi gelmedi bana. Bence bu 3 günü değerlendir. Senin yumurtlaman bugün bence öncekiler değil
Desene adet yine 15 gun atcak bu gidisle bebek olmadan 9 ay adet olmicam 54.gun bugun en iisi bebek dusunmeden önce adetimi duzenlemek bu c life midir nedir bni mahfetti adetimi uzatti sansima.s

bencede degerlendir birsey kaybetmessin.. eger yapabilirsen 3 gun degerlendir bence Allah en hayirlisini nasib etsin sana InsaAllah

Desene adet yine 15 gun atcak bu gidisle bebek olmadan 9 ay adet olmicam 54.gun bugun en iisi bebek dusunmeden önce adetimi duzenlemek bu c life midir nedir bni mahfetti adetimi uzatti sansima.s
Canım benim de öyle oldu iki ay sadece lekelenme oldu adet olamadım belki de yanliş kullandım bıraktım düzene girdi sen önce adetlerini düzenle sonrasına bakarsın

canlar birde size gösterim bende ilkkez test kullaniyorumda laboquick marka

su sonuclara göre pik nezaman olur sizce ? kac gun surer ?

bencede degerlendir birsey kaybetmessin.. eger yapabilirsen 3 gun degerlendir bence Allah en hayirlisini nasib etsin sana InsaAllah
Amin insallah isteten herkeze cnm ts ederim adetimin duzenin bu denli bozulmasi moralimi cok bozuo sewinemiorum bile gecikince .s

Canım benim de öyle oldu iki ay sadece lekelenme oldu adet olamadım belki de yanliş kullandım bıraktım düzene girdi sen önce adetlerini düzenle sonrasına bakarsın
Leke bile yok hayatimda bi kere gecikti bu kadar cok 59.gun adet olmustum enfeksyon vardi su an hic agrim sizim yok 54 gun oldu cnm sklio iice milletin ne guzl saati saatine bnm halime bak bide ovu testine bile sewinemiorum artik almicam zaten ne yapmam gerekio adet duzenlemk icin onuda bilmiorum cocuk isteyip dogum kontrol kullanmakda istemiorum sonradan etkileri oluyo 28 yasindayim cocuk istiyorum ve adetim berbat guatirimda var cnm cok skldi cok .s

canlar birde size gösterim bende ilkkez test kullaniyorumda laboquick marka

su sonuclara göre pik nezaman olur sizce ? kac gun surer ?

Koyulasio gibi gerci bn hic agzimi acmayim bnm hep koyu silik gitti piki bile cozememisim .s insallah gecikmeden pik olur ve saglikli hayirli yawrun olur .

Daha once ovulasyon kullanmis miydin boyle bir durum oldu mu benim de bat 15 temmuz ovulasyon pozitif simdi sende negatif cikmis ben de test yapmaya korkuyorum

Daha once ovulasyon kullanmis miydin boyle bir durum oldu mu benim de bat 15 temmuz ovulasyon pozitif simdi sende negatif cikmis ben de test yapmaya korkuyorum
Canim bnm kaset testim 70 tane vardi 5 tabe kaldi bu kadar koyu hic olmadi en son adet zamani cubuk test bitince kaset test yaptim hep silik oldu adet oldum bu sefer adet 2 3 gun kala bole oldu iste yumurtlama sanirim .s sans bnce adet gununu bekle en azindan ovu testiyle takip et o gune dek. Insallah guzel hber gelir.

Amin insallah isteten herkeze cnm ts ederim adetimin duzenin bu denli bozulmasi moralimi cok bozuo sewinemiorum bile gecikince .s
sogan kurunu filan denesen olmazmi bilmiyorum belkide denemissindir canm.. ama önce iyice bir emin ol sen hamilelikten varmi yokmu diye..

Koyulasio gibi gerci bn hic agzimi acmayim bnm hep koyu silik gitti piki bile cozememisim .s insallah gecikmeden pik olur ve saglikli hayirli yawrun olur .

benim durumum ojadar karisikki adetliyken yumurtlama olcak diye korkuyorum cunki adetim 13 gun suruyor benim suan adetliyim dusun insallah bitiminde denk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…