• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete son 2 gun ovulasyon pik gebelik olabilirmi?

Canım sen bence siliklesene kadar test yap silik lesme olduğunda yumurta çatlıyor . Bide ters yat ters rahimlilerbicin öneriliyor ama bende gebe kaldığımda ters yattım . Siliklesme olmazsada hamilesin zaten . Burda bir ark senin gibi pik görüp ikincide hamile kaldı çok şanslısın iki defa pik görmüşsün

sogan kurunu filan denesen olmazmi bilmiyorum belkide denemissindir canm.. ama önce iyice bir emin ol sen hamilelikten varmi yokmu diye..
Bnde onu dusundum ilk sogan suyu cok faydaloymis herkez dio denicem bi adet olayim . Kndiliginden gelsin adet die bkliom da bakalim bu gidisle saglik ocagina en azindan giderim .s

Canım sen bence siliklesene kadar test yap silik lesme olduğunda yumurta çatlıyor . Bide ters yat ters rahimlilerbicin öneriliyor ama bende gebe kaldığımda ters yattım . Siliklesme olmazsada hamilesin zaten . Burda bir ark senin gibi pik görüp ikincide hamile kaldı çok şanslısın iki defa pik görmüşsün
Ya ewt sans belkide ama adetimin duzensizlesmesi uzucu . Son 5 tane lh testi kaldi bakalim yapcam siliklesene kadar umarim gebelikdendir bu pik 🤲

Vallaha kizligimdan bu yana böyledir bende şuan 32 yaşındayım bana göre normal bazen nadir oluyor böyle zaten pcos var oda belki sebeb oluyordur
Hmm anladim belkide umarim duzelir senin adette bnmde cok skntili bisey mis evlenene kadar bu kadar zor ve problemli oldugunu dusunmezdim ne bebek olayinin ne adetin evlendikden sonra herseyi ögrendim . Ben hep sanirdim evlenilir pat bebek olur cewrem hep öyleydi cunku ama evlenip bebek isteyince ve ustune olmayinca görmeye basladim aslinda bnm gibi cok insan varmis ne garip . Kndin yasamadan göremiyomussun.

Bugunde pik c silik t kirmizi yarin adet gunum 😔 nie gebelik negatif ya

Eklentiler

• 20200714_161352.webp
    20200714_161352.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 21
Back