Maalesef ya bende onu çok düşündüm herhangi bir bilgi alamadım fakat iftardan 20 dk sonra gittiğim için sadece sekerimin çok düştüğünü söyledi muhtemelen açlıktan olsa gerek ki zaten mide bulantım var tutabilecegimi sanmıyorumTebrik ederim ya çok sevindim. İnşallah bekleyen herkese nasip olur. Doktor oruç hakkında bilgi verdi mi acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adete kaç gün kala test yapmalıyız? Bata 6 gün var???
- Konu Sahibi hayrihale
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik belirtileri gebelik hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim adet günü olurdu başka da olmazdı ama bu sefer ağrılar birkaç gün öncesinden başladı ve ilk 2/3 gün belim sonra da kasiğimda müthiş bir ağrı vardı göğüs uçlarında koyulaşma da vardıNormalde adetime 2-3 gün kala olacağını belirtilerden bilirdim ama yumurtlamadan bir kaç gün sonra göğüste hassasiyet özellikle sağ göğsüm aşırı şişti ağrı yapıyordu diğeri o kadar değildi şimdi de ara sıra karnım ağrıyor
- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
Hemen başladı mı ilk 3 ay ve son 3 ay için tutulmaması gerektiğini biliyorum. Benimde arkadaşım tutmam konusunda ısrarcı haklı da onlar daha miniciklerMaalesef ya bende onu çok düşündüm herhangi bir bilgi alamadım fakat iftardan 20 dk sonra gittiğim için sadece sekerimin çok düştüğünü söyledi muhtemelen açlıktan olsa gerek ki zaten mide bulantım var tutabilecegimi sanmıyorum
- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
Eşinize söylediniz mi sürpriz mi yapacaksınız. Bebek alışverişi yaptınız mı ya da başladınız mıBenim adet günü olurdu başka da olmazdı ama bu sefer ağrılar birkaç gün öncesinden başladı ve ilk 2/3 gün belim sonra da kasiğimda müthiş bir ağrı vardı göğüs uçlarında koyulaşma da vardı
Maalesef eşim benimle beraber geldiği için rengimden anladı hala şoktayiz tabi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben peygamber efendimizi vesile ettim sizde edinEşinize söylediniz mi sürpriz mi yapacaksınız. Bebek alışverişi yaptınız mı ya da başladınız mı
Gerçekten öyle bebekler anneden vitamini aldıkları için annenin sağlıklı beslenmesi çok önemli gelişimi açısındanHemen başladı mı ilk 3 ay ve son 3 ay için tutulmaması gerektiğini biliyorum. Benimde arkadaşım tutmam konusunda ısrarcı haklı da onlar daha minicikler
- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
Amin inşallah canım ya. Erkekler bizden daha meraklı zaten bende yarın sabah sürpriz yapıp söylemeyi düşünüyorum o beni adet oldu sanıyor şuanMaalesef eşim benimle beraber geldiği için rengimden anladı hala şoktayiz tabi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben peygamber efendimizi vesile ettim sizde edin
Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Garip bir duyguAmin inşallah canım ya. Erkekler bizden daha meraklı zaten bende yarın sabah sürpriz yapıp söylemeyi düşünüyorum o beni adet oldu sanıyor şuan
- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
Amin inşallah. Evet çok garip tuhaf bir duyguRabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Garip bir duygu
- 19 Şubat 2023
- 214
- 92
- 18
- 29
Merhaba. Hayırlı olsun. Ben de bu ay bekliyorum. 3 gün var adetime. Kasıklarımda ağrı var ve iki gündür sırtım ağrıyor. Sizin belirtilerinize benziyor. Sırt ağrınız nasıldı acaba?Benimde tam olarak öyleydi sırtımda ve kasıklarımda inanılmaz bir ağrı göğüslerde hassasiyet vardı bugün bende kan verdim ve 2 haftalık hamileyim.
- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
Adet olacak gibi ağrıyorsa olma ihtimali varMerhaba. Hayırlı olsun. Ben de bu ay bekliyorum. 3 gün var adetime. Kasıklarımda ağrı var ve iki gündür sırtım ağrıyor. Sizin belirtilerinize benziyor. Sırt ağrınız nasıldı acaba?
Göğüslerimde sertlik ve şişlik ve hafif kramplanma ve sıcak basmasıyla anlamıştım reglime 5-6 gün kalaMerhaba. Hayırlı olsun. Ben de bu ay bekliyorum. 3 gün var adetime. Kasıklarımda ağrı var ve iki gündür sırtım ağrıyor. Sizin belirtilerinize benziyor. Sırt ağrınız nasıldı acaba?
- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
O zaman şimdiden hayırlı olsun diyelim. Müjdeli haberi bekliyoruz.Göğüslerimde sertlik ve şişlik ve hafif kramplanma ve sıcak basmasıyla anlamıştım reglime 5-6 gün kala
Ben şu an 5+2 hamileyim. Darısı tüm bekleyen arkadaşlaraO zaman şimdiden hayırlı olsun diyelim. Müjdeli haberi bekliyoruz.
- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
Tebrik ederim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım yaBen şu an 5+2 hamileyim. Darısı tüm bekleyen arkadaşlara
Amin hepimizinTebrik ederim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım ya
Sırt ağrım bazen dayanılmaz oluyordu yani böyle batma gibi de değil regl ağrısı gibi ama daha da kötüsü bazen kalktığımda kasıklarıma ağrı giriyordu. Ve son 3 günde diş ağrım oldu yıllardır diş ağrısı çekmememe rağmenMerhaba. Hayırlı olsun. Ben de bu ay bekliyorum. 3 gün var adetime. Kasıklarımda ağrı var ve iki gündür sırtım ağrıyor. Sizin belirtilerinize benziyor. Sırt ağrınız nasıldı acaba?