• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete kaç gün kala test yapmalıyız? Bata 6 gün var???

Tebrik ederim ya çok sevindim. İnşallah bekleyen herkese nasip olur. Doktor oruç hakkında bilgi verdi mi acaba
Maalesef ya bende onu çok düşündüm herhangi bir bilgi alamadım fakat iftardan 20 dk sonra gittiğim için sadece sekerimin çok düştüğünü söyledi muhtemelen açlıktan olsa gerek ki zaten mide bulantım var tutabilecegimi sanmıyorum

Normalde adetime 2-3 gün kala olacağını belirtilerden bilirdim ama yumurtlamadan bir kaç gün sonra göğüste hassasiyet özellikle sağ göğsüm aşırı şişti ağrı yapıyordu diğeri o kadar değildi şimdi de ara sıra karnım ağrıyor ☺️
Benim adet günü olurdu başka da olmazdı ama bu sefer ağrılar birkaç gün öncesinden başladı ve ilk 2/3 gün belim sonra da kasiğimda müthiş bir ağrı vardı göğüs uçlarında koyulaşma da vardı

Maalesef ya bende onu çok düşündüm herhangi bir bilgi alamadım fakat iftardan 20 dk sonra gittiğim için sadece sekerimin çok düştüğünü söyledi muhtemelen açlıktan olsa gerek ki zaten mide bulantım var tutabilecegimi sanmıyorum
Hemen başladı mı ☺️ ilk 3 ay ve son 3 ay için tutulmaması gerektiğini biliyorum. Benimde arkadaşım tutmam konusunda ısrarcı haklı da onlar daha minicikler

Benim adet günü olurdu başka da olmazdı ama bu sefer ağrılar birkaç gün öncesinden başladı ve ilk 2/3 gün belim sonra da kasiğimda müthiş bir ağrı vardı göğüs uçlarında koyulaşma da vardı
Eşinize söylediniz mi sürpriz mi yapacaksınız. Bebek alışverişi yaptınız mı ya da başladınız mı ☺️

Eşinize söylediniz mi sürpriz mi yapacaksınız. Bebek alışverişi yaptınız mı ya da başladınız mı ☺️
Maalesef eşim benimle beraber geldiği için rengimden anladı 😂😂 hala şoktayiz tabi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben peygamber efendimizi vesile ettim sizde edin🤲

Hemen başladı mı ☺️ ilk 3 ay ve son 3 ay için tutulmaması gerektiğini biliyorum. Benimde arkadaşım tutmam konusunda ısrarcı haklı da onlar daha minicikler
Gerçekten öyle bebekler anneden vitamini aldıkları için annenin sağlıklı beslenmesi çok önemli gelişimi açısından

Maalesef eşim benimle beraber geldiği için rengimden anladı 😂😂 hala şoktayiz tabi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben peygamber efendimizi vesile ettim sizde edin🤲
Amin inşallah canım ya. 😂😂 Erkekler bizden daha meraklı zaten bende yarın sabah sürpriz yapıp söylemeyi düşünüyorum o beni adet oldu sanıyor şuan 😂😂

Amin inşallah canım ya. 😂😂 Erkekler bizden daha meraklı zaten bende yarın sabah sürpriz yapıp söylemeyi düşünüyorum o beni adet oldu sanıyor şuan 😂😂
Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Garip bir duygu 🙈

Benimde tam olarak öyleydi sırtımda ve kasıklarımda inanılmaz bir ağrı göğüslerde hassasiyet vardı bugün bende kan verdim ve 2 haftalık hamileyim.
Merhaba. Hayırlı olsun. Ben de bu ay bekliyorum. 3 gün var adetime. Kasıklarımda ağrı var ve iki gündür sırtım ağrıyor. Sizin belirtilerinize benziyor. Sırt ağrınız nasıldı acaba?

Merhaba. Hayırlı olsun. Ben de bu ay bekliyorum. 3 gün var adetime. Kasıklarımda ağrı var ve iki gündür sırtım ağrıyor. Sizin belirtilerinize benziyor. Sırt ağrınız nasıldı acaba?
Adet olacak gibi ağrıyorsa olma ihtimali var

Göğüslerimde sertlik ve şişlik ve hafif kramplanma ve sıcak basmasıyla anlamıştım reglime 5-6 gün kala

Sırt ağrım bazen dayanılmaz oluyordu yani böyle batma gibi de değil regl ağrısı gibi ama daha da kötüsü bazen kalktığımda kasıklarıma ağrı giriyordu. Ve son 3 günde diş ağrım oldu yıllardır diş ağrısı çekmememe rağmen

Back