- 30 Kasım 2022
- 1.166
- 416
- 53
- 35
Hafif vardı. Çok fazla belirtim yoktu cnmMerhaba belirtileriniz nelerdi acaba kasık agriniz var miydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafif vardı. Çok fazla belirtim yoktu cnmMerhaba belirtileriniz nelerdi acaba kasık agriniz var miydi
Merhaba test yaptınız mı sonuc nediirrrDeğerli hanımlar merhabalar bu ay ilk defa ovulasyon testiyle gününde değerlendirdik çatlamadan sonraki 10.gün bata 6 gün erken gebelik testi yapmamak için zor bekliyorum burada önerilen bir markanın erken gebelik testini aldım sizce ne zaman yapmalıyım?
Bir de belirti olarak sağ kasığımda arada bir girip çıkan batma hissim var ve göğüslerim dolgun oldukça da hassaslaştı onun dışında bir belirti hissetmiyorum akıntım da var bu durumda olan ve sonra olumlu ya da olumsuz sonuç edinen değerli anne adaylarından yardım bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim
Hayırlı akşamlar bence adet gününüzde yapın testi bende klomen kullandım Bu ay yumurtalama gününden itibaren ovulasyon testi kullandım cift çizgi hep gördüm bu zamana kadar beraber oldum pazartesi yumurta catladi doktorum dedi bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorum 9 nisan bat bende 8 Nisan da Allah nasip ederse kan vericem insllh hamisizdirBende 9 günüm vaar adetime bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negativ
Merhaba test yaptınız mı sonuc nediirr
Çok erken, ben 5 gün öncesinden yaptım erken gebelik testini negatif cıktı, 2 güne kala pozitif çıktıBende 9 günüm vaar adetime bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negativ
Adetime 7 gün vardı test negatif çıktı normalde bugün olmam gerekiyordu olmadı test yaptım pozitif. İnşallah senin ki de pozitif çıkarBen de dün dayanamadım yaptım adete 5gün kala negatif çıktı. Bat bu pazar. P tesi sabah yapacağım inşallah tekrar
Aslında çok erken daha 2 3 gün kalınca yapsan daha belli olurBenimde adetime 12 gün var kan testi 2.30 cikti
İnşallahh dayanamadım şuan yine yaptım ama hala birşey yok. Adete 2 gün kaldı. Hayırlısı artıkAdetime 7 gün vardı test negatif çıktı normalde bugün olmam gerekiyordu olmadı test yaptım pozitif. İnşallah senin ki de pozitif çıkar
Benim de negatif çıkınca moralim bozuldu hatta ben bu ay artık ümidi kestim bu ay olmadı diye. Beklemenizi tavsiye ederim testler yanıltıcı olabiliyor inşallah sizde hamilesinizdirİnşallahh dayanamadım şuan yine yaptım ama hala birşey yok. Adete 2 gün kaldı. Hayırlısı artık
Evet hala ümidim var inşallah bir sürpriz olur. Allah dileyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah Siz gecikmeden sonra mı test verip öğrendiniz. Kan mı idrar mıBenim de negatif çıkınca moralim bozuldu hatta ben bu ay artık ümidi kestim bu ay olmadı diye. Beklemenizi tavsiye ederim testler yanıltıcı olabiliyor inşallah sizde hamilesinizdir
Tamam şimdi okudum tekrarEvet hala ümidim var inşallah bir sürpriz olur. Allah dileyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah Siz gecikmeden sonra mı test verip öğrendiniz. Kan mı idrar mı
AdetinAyağım agryor sol ayağım ve sol tarfima ağrısı vuruyor bel kısmı sol tarafa
Benimde karnım ağrıyordu özellikle son 4-5 günde. Daha varsa ihtimali var sadece sabır biraz zor geliyor amaOnun için gitmemiştim zaten bask atestler için gittim onada baktirim dedm acaba yukselirmi karnımın alt bölgesinde sancılar oluyor yumurtlma olan yerledrde sancım adete bir iki gün önce az az başlar ama.adetimede daha var
Kan testine salı gününe randevu aldım idrar testinde çıktıEvet hala ümidim var inşallah bir sürpriz olur. Allah dileyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah Siz gecikmeden sonra mı test verip öğrendiniz. Kan mı idrar mı