• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete kaç gün kala test yapmalıyız? Bata 6 gün var???

Sizin ne kadar var cnm belirtiler neydi
Bugün adet olmam gerekiyordu. Göğüslerde hassasiyet özellikle sağ göğsüm de gözle görülür şişkinlik ve ağrı vardı son 4-5 gündür ara sıra regl olacakmışım gibi karnım ağrıyordu

Yumurtlma günün kaçırdım bilmyorm.ama kanda bugün 2.30 çıktı ve çok erkn daha gercide 12 gün var dha adetime

Merhabalar benim de son 1 haftadır aşırı yoğun bel ve rahim ağrım var göğüslerimde hassaslasma var adetim 2 gün gecikti acaba kan versem çıkar mı

Değerli hanımlar merhabalar bu ay ilk defa ovulasyon testiyle gününde değerlendirdik çatlamadan sonraki 10.gün bata 6 gün erken gebelik testi yapmamak için zor bekliyorum burada önerilen bir markanın erken gebelik testini aldım sizce ne zaman yapmalıyım?
Bir de belirti olarak sağ kasığımda arada bir girip çıkan batma hissim var ve göğüslerim dolgun oldukça da hassaslaştı onun dışında bir belirti hissetmiyorum akıntım da var bu durumda olan ve sonra olumlu ya da olumsuz sonuç edinen değerli anne adaylarından yardım bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🏻😍🌸

Ay cnm bu yumurtlma beni öldürdü takipi ya
Uygulama yok mu sende canım ben onunla takip ettim. Hamilelik isterken herşey o kadar zor geliyor ki beklemesi ayrı sonucu ayrı olacak mı olmayacak mı endişesi. İnşallah yakın zamanda senden de güzel haber alırız ☺️

Meet you bitane vardı onu ilk bktm devamlı saçma sapan gostrdi birkc uygulma ile takip ettim onları uyguldm bazen testde yptm ama uygulamalara bakrda harekt ettim baklm nasip sende durmlar ne

Adet takvimi, ovulasyon takibi benim ki belirtileri filan sürekli kaydederim. Bugün öğlen idrar testi yaptım 2 kere çift çizgi çıktı nasip olursa salı günü ya da daha erken olabilir eşimin işine bağlı (kendi çok istiyordu da) doktora gidecez

Meet you bitane vardı onu ilk bktm devamlı saçma sapan gostrdi birkc uygulma ile takip ettim onları uyguldm bazen testde yptm ama uygulamalara bakrda harekt ettim baklm nasip sende durmlar ne
Adet takvimi, ovulasyon takibi benim ki belirtileri filan sürekli kaydederim. Bugün öğlen idrar testi yaptım 2 kere çift çizgi çıktı nasip olursa salı günü ya da daha erken olabilir eşimin işine bağlı (kendi çok istiyordu da) doktora gidecez

Benimde tam olarak öyleydi sırtımda ve kasıklarımda inanılmaz bir ağrı göğüslerde hassasiyet vardı bugün bende kan verdim ve 2 haftalık hamileyim.
Bugün adet olmam gerekiyordu. Göğüslerde hassasiyet özellikle sağ göğsüm de gözle görülür şişkinlik ve ağrı vardı son 4-5 gündür ara sıra regl olacakmışım gibi karnım ağrıyordu

Benimde tam olarak öyleydi sırtımda ve kasıklarımda inanılmaz bir ağrı göğüslerde hassasiyet vardı bugün bende kan verdim ve 2 haftalık hamileyim.
Normalde adetime 2-3 gün kala olacağını belirtilerden bilirdim ama yumurtlamadan bir kaç gün sonra göğüste hassasiyet özellikle sağ göğsüm aşırı şişti ağrı yapıyordu diğeri o kadar değildi şimdi de ara sıra karnım ağrıyor ☺️

Back