- 30 Haziran 2013
- 20.964
- 16.145
Heveskendirmek istemem ama bende de gebelikten önce batmalar oluyordu ondan şüpheleniyorum test yapmıştım zaten pcosum ve olmuyordu normalde bu bebeğim kendiliğinden tedavisiz oldu.ay hadi inşallah yaa. kendime hep nokta kadar da olsa umut arıyorum. bugün normalde deli gibi regl sancımın olması gerekirdi. ama sadece çok ara ara kasıklarımda batma oluyor 10 sn falan sonra geçiyor. benim reglden 1-2 gün öncesi hep sancım olurdu ama bugün tık yok
Bende yumurtlamadan itibaren saydığım için 11 gibi düşünmüştümSenin daha 10 gün olmuş tatlım
Yok tatlım 10 gün olmuş günler geçmek bilmiyorrrBende yumurtlamadan itibaren saydığım için 11 gibi düşünmüştüm
ya batmalarım son 1 haftadır var. ve normalde olmazdı. testlerimde negatif çıkınca ümidi kestim. mecbur yarını bekleyeceğimHeveskendirmek istemem ama bende de gebelikten önce batmalar oluyordu ondan şüpheleniyorum test yapmıştım zaten pcosum ve olmuyordu normalde bu bebeğim kendiliğinden tedavisiz oldu.
Ifff çok yorucu çok ilk kez bu ay denedim ovülasyonla falan ben çok takmam sanıyordum bir gece rüyama girdi gebelik testi pozitifti gerçek sandım resmenAy hadi inşallah ya sabah ki ağlama seansımdan sonra bana yeniden umut oldunbugün rüyamda hamilelik testim pozitifti o kadar sevinçle yaptım ki testi sonra yine hüsran
ovülasyon testi işe yarıyor mu gerçekten? bu ay da regl olursam bende almayı düşünüyorum daIfff çok yorucu çok ilk kez bu ay denedim ovülasyonla falan ben çok takmam sanıyordum bir gece rüyama girdi gebelik testi pozitifti gerçek sandım resmen
Aynen öyle canımYok tatlım 10 gün olmuş günler geçmek bilmiyorrr
Yarayıp yaramadığını henüz bilmiyorum 9 gün varovülasyon testi işe yarıyor mu gerçekten? bu ay da regl olursam bende almayı düşünüyorum da
yaa o zaman bana da haber verir misiniz 9 gün sonra? :)Yarayıp yaramadığını henüz bilmiyorum 9 gün varben çok uzun süre yapmadım 5 gün yaptım iki çizgi aynı renk olduğu gün ve öncelerini değerlendirebildim sadece sonraki gün silikleşti. Benim adetlerim düzenlidir aslında çok ihtiyacım yoktu ama gecikme yaşıyorsam korunmadığım aylarda yaşıyorum genelde
Ovulasyon dönemlerimde çok takmıyorum ama takip etmesem bile regl dönemine yaklaşınca içim içimi yiyorIfff çok yorucu çok ilk kez bu ay denedim ovülasyonla falan ben çok takmam sanıyordum bir gece rüyama girdi gebelik testi pozitifti gerçek sandım resmen
Tabiki :)))yaa o zaman bana da haber verir misiniz 9 gün sonra? :)
Bakalım hayırlısı olsun gebe kalırsan haber verrrAynen öyle canım
İnşallah canım sen ne zaman test yapacaksın bidahaBakalım hayırlısı olsun gebe kalırsan haber verrr
stres yapmamaya çalışın. inşallah gelmiştir minik.ya batmalarım son 1 haftadır var. ve normalde olmazdı. testlerimde negatif çıkınca ümidi kestim. mecbur yarını bekleyeceğim
inşallah inşallahstres yapmamaya çalışın. inşallah gelmiştir minik.
Ben 21 inde test yapıcam ama dayanabilir miyim bilmiyorumİnşallah canım sen ne zaman test yapacaksın bidaha
Sen ne zaman yapıcaksın testİnşallah canım sen ne zaman test yapacaksın bidaha
Sen ne zaman yapıcaksın test
Ay ben iki gün sonra yapayım diyorum ya. Ben hiç dayanamıyorumBen 21 inde test yapıcam ama dayanabilir miyim bilmiyorum
merhaba, ben bu ay ilk defa ov testi kullandım. ve şuan hamilelik var. ben adet gunume 5 gun kala test yaptım pozitif çıktı ov testine göre çatlamadan sonra 10. gunumdu aynı gun kan verdim 41,92 çıktı sonucum. . daha once bir dış gebelik yaşadığım için beta takip ediyorum 2 gunde bir dün akşam verdim 196 çıktı perşembe gunu tekrar kan vereceğim.ovülasyon testi işe yarıyor mu gerçekten? bu ay da regl olursam bende almayı düşünüyorum da