Adete çok az bı süre kala nasıl hamilelik belirtileri yaşadız .

hayirlisi olsun insallah ya adet sokturucu vermedimi doktor bu kaadar gecikince genelde veriyolar
Verdi verdi . Hatta baya muhabbet ettik . Doğum kontrol hapı önerdi ama kullanmicam bu ay soğan suyu denilen ilk defa tam yapicam bakalım nasip değilmiş :)

sizin bi sikintiniz varmi esinizde yada sizde sogan suyunun sifasini cok kisiden duydum cidden keciboynuzu da deneyebilirsiniz esiniz icin

Benim 15 gün geçti doktor söktürücü vermedi biraz daha bekleyelim dedi 1 aya kadar vermesek daha iyi olur dediler.zaten sonra kendi kendine adet oldum.

Merhaba, İnternetteki hesaplayıcılaragöre yumurtlama tarihimden 3-4 gün sonra ilişkiye girdim. Yalnız yoğun akıntı yaşadığım zamandı yani belki de yumurtlama tarihim o Gündübilemiyorum. Hamile kalma ihtimalimvar mıdır? Yoksa yalnızca adet başlangıcından 14 gün sonra mıyumurtlama olur. ( adetim 27 günde bir oluyor)

Merhaba, herkesin yumurtlama gunu degisiyor, yumurtlama testiyle kesin sonucu ogrenebilirsiniz. Beklenen adetinize 14 gun kala yumurtluyorsunuz ve yumurtlamadan sonra degil once iliski olursa hamile kalma sansiniz cok yuksek. Yumurta ortalama 1 gun hayatta kaliyor ve bundan sonra maalesef hamile kalma sansiniz yuzde 5 lere dusuyor.

Merhaba, yumurtlama tarihiniz standart takvimden farklı olabilir.
Standart hesaplamayı biraz açıklayayım. Ortalama yum gününü adetten sonra x gün olarak değil de, BAT'den geriye gelerek hesaplıyorlar. Şöyle ki yumurtlamadan sonra adete kadar geçen fazın (luteal faz) ortalama 14 gün sürmesi bekleniyor. Bu yüzden 27 günlük döngü için 13. gün yum olarak tahmin ediliyor kabaca. Örneğin 30 gün için de döngünün 16. günü oluyor.
Ama lutal fazı 10 güne kadar düşen arkadaşlar var. Yoğun yumurta beyazı akıntınız olduysa belki de yum tarihiniz odur gerçekten. Gebelik şansı olabilir...

Yanıtınız için teşekkür ederim. Daha önce boş gebelik ve kimyasal gebelik yaşadım. Dr bir ay korunma verdi. Bu nedenle adetten sonra yalnızca bir kere Korunmasız ilişkiye girdik. Yani olmayacağını düşündüm. Moral olarak cidden kötüyüm zira yaklaşık bir yıllık Evliyim yaşım 35. Şu an adetime 5 gün var. Akıntım çok yoğun, bel ağrım ve kasık ağrım çok.

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Aslında durumumu az önce özetledim. Beklentim yok olursa çok şaşırırım. Hayırlısı diyorum

Çok geçmiş olsun, moralinizi bozmayın. İnşallah bir dahaki seferde kucağınıza almak nasip olacak. Her erken sonuçlanan gebelik aslında bir sonrakindeki düşük olasılığını da düşürüyor gibi düşünün. Siz sıranızı savdınız
1 yıldır mı deniyorsunuz? Bu arada ben de 34 yaşındayım. 5 deneme ayımız...

kızlar ben yarın doktora gidiyorum dua edin bana olur mu.... inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerle gelirim..

dokuz aylık evliyiz. Eylül Ayında boş gebelik Şubatın 8'inde ise kimyasal gebelik yaşadım. Umarım sizin için de güzel sonuçlanır

bakın ben geçen ay yumurta takip denedim ve olmadı. bu ay yumurta beyazı akıntıyı görünce eşimde hazır evdeyken denedim. neredeyse bu ay her zamankinden daha az cinsel birlikteliğimiz oldu. 4 kere falandır... önemli olan günü tututarabilmek. tabi benim hiçbir zaman hamile kalamama gibi bir sorunum olmadı. sorun hamile kalıp kalıp kaybetmekti. bu 5. gebeliğim bunda da çok korkuyorum. boşmu,dış mı, kimyasalmı yada buda mı düşücek acaba diye korkularım var ve bunlar sanırım 9 ay boyuncada devam edecek tabi o kadar sürerse. bird eyaş ilerledikçe korkularım dahada artıyor geçen ay menapozamı girdim acaba diye şüpheleniyordum.... Tek yapmamız gereken dua etmek ve şunu kabul etmek herkes çocuk doğurmak zorunda değil. ben bu sözü verdim kendime. eğer bu da başarısız olursa bir daha denemek istemiyorum... kabullenirim durumu her seferinde umutlanıp umutlanıp kaybetmekten yoruluyor insan. zaten doktorlarda son bir kez daha dene demişlerdi. tam 2 sene olmuş bu lafın üstüne... 3 aydır tamam dedim deneyeceğim. eğer olmazsa buda olmazsa pgt diyorlar. bunu kaldıracak ne gücüm nede takatim var. bu işlerde en önemlisi moral inanın bana moral önemli olan. keşke herşey hamile olmakla bitse benim için öyle değil işte durum malesef değil... benim önümde koca bir 9 ay belkide haftalar var bilmiyorum.... Dilerim Allah benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmaz ve burdan öyle güzel haberler alacağıma inanıyorum ki inş. hepinizin gönlüne göre olacak herşey....

Allah'ım gönlünüze göre versin. Hayırlı güzel haber alırız İnşallah sizden. Ben temmuzda evlendim Ağustos'ta hamile kalmışım yani ben öyle sanıyordum 7. Haftanın sonunda Eylül'ün 29'unda boş gebelikten kürtaj oldum. Dr üç ay sonra gel dedi. Üçüncü adetin üçüncü günü gittim testler yapıldı açlık kan Şekerim 99 çıktı diyet yap dedi. Anında diyetisyene gittim. Boyum 1.60 kilom da 62 idi. Bir haftada iki kilo verdim. Bu arada adetim bitmişti vajinal ultrason ile muayene etti enfeksiyon var dedi. Iğne ve fitil kullandım. Bir ay da öyle geçti. Ocak Ayında yeniden hamile kaldım fakat leke şeklinde kanama oldu ertesi gün arttı düşük olduğunu anladım. Gerçekten de kimyasal gebelikmiş. Coraspirin yazdı bir ay boş geçsin gelecek ay gel dedi. Ben de normalde 21 Şubat yumurtlama tarihim nasıl olsa olmaz diye 25 Şubat'ta korunmadım. 6 Martta adet olmalıyım ama kasık ağrım akıntı çok fazla. Doktorum panik yapmamamı hamile kalabildiğimi söylese de iki kere olumsuz durum yaşamış olmam endişelendiriyor değil.

yoo korkmayın siz benden daha iyi durumdasınız bence olumlu olucak herşey ben 4ünüde gördüm ilk 3 ü kurtaj oldu. klp atışını bile gördüm ama kalbi durdu. öyle zorduki. sizide öyle iyi anlıyorum ki. sizin durunuz daha iyi benden umutlu olun lütfen. coraspirin dediğine göre hafif bir pıhtılaşma sorununuz var demekki. boş gebeliğpe takılamyın ama düşük önemli tabi. inş. bundan sonra daha güzel sağlam tutunacak bir bebeğiniz olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…