Evet bir hayalet var orada :)Kizlar testi yineledim. Siz ne diyorsunuz ben daha net görüyorum
Bak buna bak bariz belli artikEvet bir hayalet var orada :)
Insallah herkese dua edicem insallah guzel haberler gelecek sizlerden cmtsi durumla ilgili bilgi vericem netlesmis olacak o zaman.sizde dualarinizi eksik etmeyin benden olurmuevet evet var bi cizgi hadi hayirli olsun insallah saglikli bi gebelik gecirirsin cok mutlu oldum senin adina cidden
Ayy evet burda baya belli. Ay çok heyecanlı :)Bak buna bak bariz belli artik
Adet oldum canim o gunsen daha ay basinda 1subatta adet olucaktin demi o gunden bu gune olmadinmi yazmissin baya ara vermissin de merak ettim canim
ben çok erken yaptım testi çıktı ama benim hep böyle oluyor hep adet öncesi öğreniyorum. bir arkadaşım adeti 1 hafta geçtiğind ebile idrarda çıkmamıştı. kişiden kişiye değişiyor bu durum istersen bekle biraz daha. belirtiler varmı. bak ben ilk idrardaki koku değişiminden şüphelenmiştim gebelik diye değil ama koku değişimi garibime gitmişti. birde mide bulantısı vardı onuda acıktım ondan diye düşündüm. ama inanılmaz gögüs ağrım var. cmts netleşsin tüm belirtileri paylaşıcağım. normalde adete yakın kuruluk olur ya bende kurulukta yok. inş netleştiriyim yazıcam hepsini. o zamana kadar belki sen çoktan öğrenmiş olursun.S.a arkadaşlar benim adetine 6 gün var.test yapmaya korkuyorum.kasiklarimda ağrılar var sol kasıkta batma gibi ağrılar böyle olupta hamile olan var mi¿
ben çok erken yaptım testi çıktı ama benim hep böyle oluyor hep adet öncesi öğreniyorum. bir arkadaşım adeti 1 hafta geçtiğind ebile idrarda çıkmamıştı. kişiden kişiye değişiyor bu durum istersen bekle biraz daha. belirtiler varmı. bak ben ilk idrardaki koku değişiminden şüphelenmiştim gebelik diye değil ama koku değişimi garibime gitmişti. birde mide bulantısı vardı onuda acıktım ondan diye düşündüm. ama inanılmaz gögüs ağrım var. cmts netleşsin tüm belirtileri paylaşıcağım. normalde adete yakın kuruluk olur ya bende kurulukta yok. inş netleştiriyim yazıcam hepsini. o zamana kadar belki sen çoktan öğrenmiş olursun.
ben çok erken yaptım testi çıktı ama benim hep böyle oluyor hep adet öncesi öğreniyorum. bir arkadaşım adeti 1 hafta geçtiğind ebile idrarda çıkmamıştı. kişiden kişiye değişiyor bu durum istersen bekle biraz daha. belirtiler varmı. bak ben ilk idrardaki koku değişiminden şüphelenmiştim gebelik diye değil ama koku değişimi garibime gitmişti. birde mide bulantısı vardı onuda acıktım ondan diye düşündüm. ama inanılmaz gögüs ağrım var. cmts netleşsin tüm belirtileri paylaşıcağım. normalde adete yakın kuruluk olur ya bende kurulukta yok. inş netleştiriyim yazıcam hepsini. o zamana kadar belki sen çoktan öğrenmiş olursun.