- 13 Temmuz 2021
- 383
- 397
İnşallah güzel ilerlemeler yaşarsın canımAyyy aile hekimine gittim hcg icin tahlil yaptı öğlen sonuç çıkacak. Folik asit yazacak misiniz dedim yarın vitaminlerine bakalım onlarda da sıkıntı varsa yazarız dedi.. sanki folik asitin zararı var
İki günde iki katı artış takibi yapılıyor canım sen kendin gidip kendin takibini yapabilirsin kadın doğuma biraz 2000-3000 arası gitmeni öneririm ben biraz bekleyerek gideceğim çünkü keseydi içinde bebekti kalp atışıydı aşırı stres oluyor insanInsallah bekliyorum haberlerini
Testin sonucu ne çıktı gebe misiniz merak ettim :)Merhaba. Adetime bir gün kaldı dün yumurtlama gibi kasık ağrım ve akintim vardı. Test yaptım ve gerçekten de ovulasyon testi yaptım pozitifti. Bugün tekrar yaptım ama sanki silikleşmeye başlayacak. Adetten önce yumurtlama olur mu?
Aynen ayrı ayrı gitmeyi düşünmüyorum 6 7 hafta arasında gitmeyi düşünüyorum hem kese hem bebek hem kalp atışı duyulsun diye.İki günde iki katı artış takibi yapılıyor canım sen kendin gidip kendin takibini yapabilirsin kadın doğuma biraz 2000-3000 arası gitmeni öneririm ben biraz bekleyerek gideceğim çünkü keseydi içinde bebekti kalp atışıydı aşırı stres oluyor insan
İdrar testlerinde gebeyim ama hcg bugün öğleden sonra çıkacak eğer gebeysem muhtemelen 4 haftalık falandır heraldeTestin sonucu ne çıktı gebe misiniz merak ettim :)
En iyisiAynen ayrı ayrı gitmeyi düşünmüyorum 6 7 hafta arasında gitmeyi düşünüyorum hem kese hem bebek hem kalp atışı duyulsun diye.
Ay çok merak ediyorum kasette epey koyu çıkmış ya vardır o kadar bence hcg 1500 falan çıkarİdrar testlerinde gebeyim ama hcg bugün öğleden sonra çıkacak eğer gebeysem muhtemelen 4 haftalık falandır heralde
5 dakika sonunda hepsi bu koyuluktaydı... Allah bilir hcg kaç oldu 4 haftalık gebelikte böyle 1 gün gecikmeyle nasıl belirgin çıktı anlayamadımAy çok merak ediyorum kasette epey koyu çıkmış ya vardır o kadar bence hcg 1500 falan çıkar
Adetin 2 gün gecikmisti değil mi kesin çıkar bence geç döllenme değilseEn iyisibende öğle arasına çıkarken test alacağım erken gebelik ve kaset test 3-4 tane bugün kendimi tutamazsam bakabilirim
Maşallah canım ya güzel gelişimler göstersin inşallah5 dakika sonunda hepsi bu koyuluktaydı... Allah bilir hcg kaç oldu 4 haftalık gebelikte böyle 1 gün gecikmeyle nasıl belirgin çıktı anlayamadım
Bugün ikinci gün canım inşallah bakalım hamişimdirAdetin 2 gün gecikmisti değil mi kesin çıkar bence geç döllenme değilse
Heralde birazdan çıkar benim. Sizin çıktı mı 2 kat yükselmiştir inşallah5+6 ama kese gözükmedi bizimbir daha kan testi verdim, 2 katı artarsa sorun yok dedi bakalım öğlen çıkacak sonuçlar. Siz de haber verin çıkınca
Ayyy maşallah yaaa misafirler varken nasıl da heyecanlıdırEki Görüntüle 3083162
Erken gebelikte hemen çıktı diğerinde 5 dk sonra az az belirdi evde misafirler olduğundan biraz geç çektimbizde bu yolculuğa katılıyoruz inşallah
Ayyy inşallah çok heyecanlıyımAyyy maşallah yaaa misafirler varken nasıl da heyecanlıdırinşallah sağ salim kavuşuruz
Aynen biz de öyle düşündük. En azından kalp atışı duyulsun diye bekliyoruz. Kese görünüyor bebek var mı bebek oluyor kalp atışı var mı diye strese girmeden en garantisi sonradan söylemekAyyy inşallah çok heyecanlıyımkimseyle de paylaşmıyorum biraz daha net olasıya kadar en azından kalbini falan bi duyalım sağlıklı biraz kendine gelsin İnşallah o zaman ailelerle paylaşacağız
Evet o stres insanı yoruyorAynen biz de öyle düşündük. En azından kalp atışı duyulsun diye bekliyoruz. Kese görünüyor bebek var mı bebek oluyor kalp atışı var mı diye strese girmeden en garantisi sonradan söylemek
Evet 166 olmuşşş. 2 saatte çıkması gerek e nabızdan baktınız mı?Heralde birazdan çıkar benim. Sizin çıktı mı 2 kat yükselmiştir inşallah
166 zaten kesenin görünmesi için düşük bir değer değil mi?Evet 166 olmuşşş. 2 saatte çıkması gerek e nabızdan baktınız mı?