- 5 Mayıs 2022
- 257
- 226
- 26
Yani belki biraz daha vakti vardır görünmesi için o anlamda dedim yanlış anlamayınEvet 166 olmuşşş. 2 saatte çıkması gerek e nabızdan baktınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani belki biraz daha vakti vardır görünmesi için o anlamda dedim yanlış anlamayınEvet 166 olmuşşş. 2 saatte çıkması gerek e nabızdan baktınız mı?
10 gün sonra randevum var o zaman göreceğiz belki kalp atışını da duyarızYani belki biraz daha vakti vardır görünmesi için o anlamda dedim yanlış anlamayın
1500-2000 de falan kesenin görüldüğü oluyor bazı kişilerde daha geçte gözükebiliyor karından ultrasonla biraz uzayabiliyor süreç beklemeni tavsiye ederimEvet 166 olmuşşş. 2 saatte çıkması gerek e nabızdan baktınız mı?
Evet 10 gün sonra tekrar gideceğim görürüz umarım1500-2000 de falan kesenin görüldüğü oluyor bazı kişilerde daha geçte gözükebiliyor karından ultrasonla biraz uzayabiliyor süreç beklemeni tavsiye ederim
Maalesef... aile hekiminde bu iş ne kadar uzuyormuş bir sonraki hcg değerine bakacağı gün geldi ben hala hcg baktırıcam yarın folik asit falan yazacak sonuç çıkar diye umuyorum yarın kesin yazarım buraya daOznurkaya sonucunuz çıktı mı
Ben bir sağlık kabininde yaptırmıştım tabi olumsuzdu ama bşr kaç saat içinde belli olmuştu . Böyle beklemek çok yorucu olmalı :) sağlık ocağında yapılan sonuç e nabızda gözükmez mi acabaMaalesef... aile hekiminde bu iş ne kadar uzuyormuş bir sonraki hcg değerine bakacağı gün geldi ben hala hcg baktırıcam yarın folik asit falan yazacak sonuç çıkar diye umuyorum yarın kesin yazarım buraya da
İnşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimEvet 10 gün sonra tekrar gideceğim görürüz umarım
Hala hissediyor musun pekii, ben bazen özellikle çok ayakta durursam vs cidden ağrım oluyor öyle dayanılmayacak gibi değil de hafif adet ağrısı gibiYok canim bi belirtim olmadi, adet olucakmisim gibi hisediyordum, ovu testiyle ögrendim
Ya çok sevindim inşallah inşallah bugün öğrenesiye kadar yarısı kadar artmıştır bileBugün sonunda beta hcg çıktı 1690 çıkmış inşallah yarın da iki katı olur
Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKizlar ben bugun test yaptim, hamileyim :)) yarin doktorda randevum var.. bugun evzaneden folikasit al dedi, kullanmaya basladim
Yarın 3200 lerde olması lazım böyle artış normal mi kiiKızlar normalde yumurtlama tarihine ve son adete göre bebeğin 4 hafta 2 günlük olması lazım. 4 haftada beta hcgnin 1690 olması normal mi ikiz falan olmasın
Normal canım iki katı olması lazım yaYarın 3200 lerde olması lazım böyle artış normal mi kii