Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence siz de gebelik testi yapın.Daha hiç test yapmadım ki, öylesine ovulasyon testi yaptım işte bu gün o da pozitif çıktı. Bakalım inşallah vardır
En kısa zamanda sağlık ocağı veya hastanede kan verin ve beta hcg takip edin.İnşallah sağlıkla ilerler. Çok heyecanlandım şimdi.Kızlar galiba pozitiffff
Hemde en koyusundan maşallah.
Tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.
Çoook tesekkur ederiiim bugün kan veririm inşallahEn kısa zamanda sağlık ocağı veya hastanede kan verin ve beta hcg takip edin.İnşallah sağlıkla ilerler. Çok heyecanlandım şimdi.
İnşallah pazartesi kan testi vereyimBence siz de gebelik testi yapın.
İnşallah sizden de güzel haberler alırız.
çok sevindim Rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin :) maşallahKızlar galiba pozitiffff
Amin inşallah cokkkk teşekkür ederimçok sevindim Rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin :) maşallah
Ay ay neler görüyoruz aşırı sevindim canim iyiki yaptın. Beklemene gerek kalmadı.Kızlar galiba pozitiffff
Yok hayır 1 saat sonra eşim işten gelecek onunla giderim hastane biraz uzak bence de erken yapsam da sonuç belliymiş zatenAy ay neler görüyoruz aşırı sevindim canim iyiki yaptın. Beklemene gerek kalmadı.
Kan verdin mi?
Evet canm folik asite başlaman gerek beta takibi yapilmasi gerek bence sen yapÇarşaf nasıl oluyor onu pek bilmiyorum evet bir de folik asit vs başlanır belki. Çünkü kasik agrim oluyor yumurtlama agrisi gibi. Gebelik varsa bile bebeğin tutunmasi için folik asit önemli değil mi. Folik asit daha çok bebekte anomali olmasın diye ama annenin depolarının da dolu olması önemli tabi
Hayrli olsun cnm rabbim saglicakla kucagina almayı nasip etsin iyi ki yapmisin bence kadın doğuma git biran önceKızlar galiba pozitiffff
Evet evet birazdan gideriz hastaneye teşekkürlerEvet canm folik asite başlaman gerek beta takibi yapilmasi gerek bence sen yap
Hayrli olsun cnm rabbim saglicakla kucagina almayı nasip etsin iyi ki yapmisin bence kadın doğuma git biran önce
Amin inşallah çok teşekkürler. Evet birazdan gideceğiz inşallahHayrli olsun cnm rabbim saglicakla kucagina almayı nasip etsin iyi ki yapmisin bence kadın doğuma git biran önce
İnşallah çok teşekkürler dün hcg baktıramadım ama baktiracagim insallahİnşallah beta hcg de güzel ilerler. Güzel haberlerle bekliyoruz.
Gözün aydın cnm benim içinde dua etİnşallah çok teşekkürler dün hcg baktıramadım ama baktiracagim insallah
Hepinize edicem. Gönlünüzden geçen hem annelik hem diğer şeyler kabul olsun inşallahGözün aydın cnm benim içinde dua et
Siz de hamileymişsiniz tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Daha hiç test yapmadım ki, öylesine ovulasyon testi yaptım işte bu gün o da pozitif çıktı. Bakalım inşallah vardır