- 5 Mayıs 2022
- 257
- 226
- 26
Şuan yok alacağım inşallahBekliyorz sabırsızlıkla elinizde var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan yok alacağım inşallahBekliyorz sabırsızlıkla elinizde var mi
Yaaaa çok tesekkur ediyorum ne kadar güzel kalplisiniz inşallah haber edeceğim mutlaka, yumurtlama mi acaba diye düşünüyorum olabilir çünkü o yüzden şansımızı deneyeceğiz mecburAz evvel foruma girdim sizi merak etmiştim acaba yeni bir test yaptı mı diye hemen güncel akışa düştü konunuz. Allah’ın izniyle hayırlı haberinizi bekliyoruz, gebelik değil 2. yumurtlama ise de hala umut var demektir bu da güzel bişey.
Ne yaptın cnm yaptın miŞuan yok alacağım inşallah
Bugün bir kez daha ovulasyon testi yaptım. Kasık ağrım oluyor arada bir o yüzden gebelik testi yapmaya cesaret edemiyorum adet olurum diye. Bugün adet günümNe yaptın cnm yaptın mi
Bende bugün ovulasyon testi yaptım benimde epey koyu adetim 12 Haziran yani pazar günü kaset testte denedim çıkmadı erken gebelik testini de alıp bakmaya korkuyorum açıkçasıBugün bir kez daha ovulasyon testi yaptım. Kasık ağrım oluyor arada bir o yüzden gebelik testi yapmaya cesaret edemiyorum adet olurum diye. Bugün adet günüm
Ben heralde bugün gecikirse 3 4 gün sonra yaparım test. He gecikmezse zaten gerek kalmayacak. Hem biraz zaman geçsin istiyorum hem kimyasal gebelik olmasından korkuyorum gerçi belki de hiç gebelik yok inşallah ikimiz de hamileyizdir hayırlısıyla gelirlerBende bugün ovulasyon testi yaptım benimde epey koyu adetim 12 Haziran yani pazar günü kaset testte denedim çıkmadı erken gebelik testini de alıp bakmaya korkuyorum açıkçası
Geç döllenme vs olduysa belki geç çıkar. Ki geç döllenme olmasa bile idrarda geç görünüyor. En güzeli adet gecikirse test yapmak ama işte insan sabredemiyorBende bugün ovulasyon testi yaptım benimde epey koyu adetim 12 Haziran yani pazar günü kaset testte denedim çıkmadı erken gebelik testini de alıp bakmaya korkuyorum açıkçası
Bende öyle düşünüyorum adetim geçerse 4-5 gün yapmam bu seferde kese gözükecek mi bir şey var mı diye insan korkuyor inşallah vardır Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim göğüs ucu ağrım var ve göğüslerim epey büyük 8 gündür falan ordan olabilir diye düşünüyorum adet öncesi 10. Gün büyürdü sonra normal haline inerdi ağrı olmazdı şimdi var o biraz teselli ediyor bakalımBen heralde bugün gecikirse 3 4 gün sonra yaparım test. He gecikmezse zaten gerek kalmayacak. Hem biraz zaman geçsin istiyorum hem kimyasal gebelik olmasından korkuyorum gerçi belki de hiç gebelik yok inşallah ikimiz de hamileyizdir hayırlısıyla gelirler
Evet canım benim geçen sene bi kaybım oldu o zamandandır çabalıyorum kendi çapımda İnşallah olur ovulasyon testi evde olunca bi deneyeyim dedim tutamadım kendimiGeç döllenme vs olduysa belki geç çıkar. Ki geç döllenme olmasa bile idrarda geç görünüyor. En güzeli adet gecikirse test yapmak ama işte insan sabredemiyor
Eğer t çizgisi c den koyuysa veya gittikçe koyulaşıyorsa olabilir bence. Benim bugün 4. Günüm ovulasyon testi hala pozitif çıkıyor ama işte bilemiyorum neticede gebelik testi değil o yüzden zamana bıraktım hayal kırıklığına uğramamak için. BU şekilde gebelik öğrenen var ama gebelik olmayabilir de sonuçtaEvet canım benim geçen sene bi kaybım oldu o zamandandır çabalıyorum kendi çapımda İnşallah olur ovulasyon testi evde olunca bi deneyeyim dedim tutamadım kendimi
Ben de önceki aylar o kadar çok gebelik belirtisi araştırdım ki bu ay hiçbir şeye bakmadım ne video izledim ne yazı okudum gebelikle ilgili karşıma ne çıktıysa hemen kapattım. Kafa rahatlatmakta iyi geliyor ama bakalım işe yaramış miBende öyle düşünüyorum adetim geçerse 4-5 gün yapmam bu seferde kese gözükecek mi bir şey var mı diye insan korkuyor inşallah vardır Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim göğüs ucu ağrım var ve göğüslerim epey büyük 8 gündür falan ordan olabilir diye düşünüyorum adet öncesi 10. Gün büyürdü sonra normal haline inerdi ağrı olmazdı şimdi var o biraz teselli ediyor bakalım
Geçmiş olsun bu arada başınız sağolsun. İnşallah isteyen herkese nasip olur hamilelikEvet canım benim geçen sene bi kaybım oldu o zamandandır çabalıyorum kendi çapımda İnşallah olur ovulasyon testi evde olunca bi deneyeyim dedim tutamadım kendimi
Aynen canım hayal kırıklığı olacağına beklemek en iyisi bende bu sefer kimseye söylemeden bekleyeceğim inşallah olursa daEğer t çizgisi c den koyuysa veya gittikçe koyulaşıyorsa olabilir bence. Benim bugün 4. Günüm ovulasyon testi hala pozitif çıkıyor ama işte bilemiyorum neticede gebelik testi değil o yüzden zamana bıraktım hayal kırıklığına uğramamak için. BU şekilde gebelik öğrenen var ama gebelik olmayabilir de sonuçta
Evet bende bir aydır hiç araştırma yapmadım bugün tutamayıp kendimi burada buldum insan araştırdıkça çok strese giriyorBen de önceki aylar o kadar çok gebelik belirtisi araştırdım ki bu ay hiçbir şeye bakmadım ne video izledim ne yazı okudum gebelikle ilgili karşıma ne çıktıysa hemen kapattım. Kafa rahatlatmakta iyi geliyor ama bakalım işe yaramış mi
Sağol canım Takdir Allah’tanGeçmiş olsun bu arada başınız sağolsun. İnşallah isteyen herkese nasip olur hamilelik
Ben de zaten olduysa olmuştur diye girdim buraya stres yapsam da yapmasam da varsa var yoksa yok bu saatten sonra sonuç değişmeyecek diye düşündümEvet bende bir aydır hiç araştırma yapmadım bugün tutamayıp kendimi burada buldum insan araştırdıkça çok strese giriyor
Evet aynen öyle inşallah vardır da güzel bi hamişlik geçiririz. Öğrendikten sonra sende yaz bende yazarım kesinBen de zaten olduysa olmuştur diye girdim buraya stres yapsam da yapmasam da varsa var yoksa yok bu saatten sonra sonuç değişmeyecek diye düşündüm
Canm bence var demedi deme adet tarihi de adet olacak gibi ağrı olmasi da gebelik belirtisi bence albyap bir testBugün bir kez daha ovulasyon testi yaptım. Kasık ağrım oluyor arada bir o yüzden gebelik testi yapmaya cesaret edemiyorum adet olurum diye. Bugün adet günüm
Sağol canım Takdir Allah’tan
Tabiki buraya mutlaka yazarım, adet günüm yani bugün geçsin yeter kiMerak ettim banada haber verirmisin test sonucunu