- 28 Şubat 2020
- 1.281
- 525
- 44
Amin insallahHepinize edicem. Gönlünüzden geçen hem annelik hem diğer şeyler kabul olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallahHepinize edicem. Gönlünüzden geçen hem annelik hem diğer şeyler kabul olsun inşallah
Çok teşekkür ederimSiz de hamileymişsiniz tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Yaaa hamile misiniz sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun hem bebeğiniz hem sizin için sağlıklı bir süreç olur umarımÇok teşekkür ederim
Eveet çoook teşekkür ederim siz de hamileymişsiniz tebrik ederimmmYaaa hamile misiniz sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun hem bebeğiniz hem sizin için sağlıklı bir süreç olur umarım
Teşekkür ederim saglicakla gelsinler inşallahEveet çoook teşekkür ederim siz de hamileymişsiniz tebrik ederimmm
Sizin beta kaç çıktıTeşekkür ederim saglicakla gelsinler inşallah
Ah bilsem yarın aile hekimine gidicem.. nasılsın bir yerde yaşıyorsam resmen hastaneler bakmadı aile hekimliği ilgileniyor dediler. Sizin kaç cikti kaç haftalıkmışSizin beta kaç çıktı
Canim hayirli olsun insallah saglikla ilerler ne zamandir deniyorsunuz bu ay ozel bisey yaptiniz miAh bilsem yarın aile hekimine gidicem.. nasılsın bir yerde yaşıyorsam resmen hastaneler bakmadı aile hekimliği ilgileniyor dediler. Sizin kaç cikti kaç haftalıkmış
Devlet aciline gittiyseniz, keşke midem bulanıyor, kötüyüm hamilelik şüphem var deseydiniz o şekilde yaparlardı belki. 51 çıktı benim, son adet tarihime göre 5 haftalık olması lazım ama değerim çok düşük geç döllenme sanırım bilemiyorum yarın kendi doktoruma gideceğim.Ah bilsem yarın aile hekimine gidicem.. nasılsın bir yerde yaşıyorsam resmen hastaneler bakmadı aile hekimliği ilgileniyor dediler. Sizin kaç cikti kaç haftalıkmış
Hamileliğin hcg ile netleşince uzun uzun anlatacaktım çünkü internette o kadar çok şey araştırdım ki acaba hamile miyim diye hep düşündüm o yüzden anlatmaya karar verdim. Bebek düşündüğümüz 2.ayda nasip oldu. Ovulasyon testini denemeye karar verdim. İlk ay ovulasyon testiyle gebe kalamadım. İkinci ay tekrar denedim, ama bu kez sadece yumurtlama günü değil yumurtlama gününden 1 gün önce, yumurtlama günü ve yumurtanın catladigi gün olmak üzere 3 gün değerlendirdik garanti olması açısından. Eşim keçiboynuzu pekmezi ve fındık yedi her gün. Bu arada bunu bir sorun olduğu için yapmadı doktora hiç gitmedik strese girmemek için. 6 ay olmazsa gideriz hormonlarimiza vs baktırırız diye düşündük. Ben kür vs yapmadım çünkü adetim saatine kadar düzenliydi, testlerde de yumurtlama görüyordum vücudumun düzenini bozmak istemedim. Yani yaptığımız iki şey vardı, 1.ovulasyon testi 2.esimin yediği fındık ve keçiboynuzu pekmezi.Canim hayirli olsun insallah saglikla ilerler ne zamandir deniyorsunuz bu ay ozel bisey yaptiniz mi
Aynen geç döllenme olabilir endişelenmemeye çalışın iki katı arttığı sürece bir sorun yoktur inşallahDevlet aciline gittiyseniz, keşke midem bulanıyor, kötüyüm hamilelik şüphem var deseydiniz o şekilde yaparlardı belki. 51 çıktı benim, son adet tarihime göre 5 haftalık olması lazım ama değerim çok düşük geç döllenme sanırım bilemiyorum yarın kendi doktoruma gideceğim.
Belirti olarak geçen ay çooook şey yaşadım kasık ağrım geçen ay da olmuştu hatta yumurtlamadan sonra geçmeyen bir kasık ağrım olmuştu, hatta gebe değilsem kist falan mı var acaba demiştim. Sonra o ay hamile olmadığımı öğrendim. Bu ay açıkçası kasık ağrım yumurtlama zamanı oldu sonrasında adete 4 gün kala tekrar başladı. Adete 4 gün kalaya kadar hiç ağrım yoktu. Adete 4 gün kala kasik ağrısı yumurtlama gibi akıntı olunca acaba yumurtluyor muyum diye ovulasyon testi yaptım, test pozitifti ama şöyle bir sorun vardı ki 4 gün boyunca hep pozitifti adet günü bile öyleydi. Sonrasında da zaten gebelik testi yapınca hamile oldugumu öğrendimCanim hayirli olsun insallah saglikla ilerler ne zamandir deniyorsunuz bu ay ozel bisey yaptiniz mi
Çok teşekkürler fakat henüz yapamadım yarın aile hekimine gidicem.. sadece özellikle çok ayakta durunca kasık ağrım ve bel agrim oluyor normal midir? Dinlenince geçiyor, çok şiddetli de değil dayanilacak adet ağrısı kadar en fazlaTebrikler hamilesiniz.. Bta kac çıktı
Evet normal ben de aynı belirtileri yaşıyorum.. Geçecek inşallahÇok teşekkürler fakat henüz yapamadım yarın aile hekimine gidicem.. sadece özellikle çok ayakta durunca kasık ağrım ve bel agrim oluyor normal midir? Dinlenince geçiyor, çok şiddetli de değil dayanilacak adet ağrısı kadar en fazla
Insallah çok sağolun, sağlıklı olsunlar da buna da şükürEvet normal ben de aynı belirtileri yaşıyorum.. Geçecek inşallah
Ahh etmem miii dilerim isteyen her kadın anne olur allahımmm hepimizi sağ salim evlatlarımıza kavuştursun, isteyen herkesi evlat sahibi yapsın4. Ayımız korunmalı bırakıp bebek sahibi olma çalışmamız. Geçtiğimiz üç ay boyunca farkında olmadan o kadar stres yapmıştım ki bu ay gebelikle ilgili hiç bir yazıyı okumayacağım dedim ve kendimi zihnimi bu konudan uzak tuttum. Genel sağlıkla ilgili konuları okurken sizin konunuza denk geldim bir anda okurken buldum kendimi. Okurken sizin test yapmanızı heyecanla bekleyen yorum yazanlar gibi okudum sayfalar ilerlerken sizin pozitif sonucu görünce içim kıpırdadı gözlerim doldu. Çok sevindim. Demişsiniz ya hamile kalırsam bütün herkese dua edeceğim diye. Bana da dua eder misiniz ? Umarım siz sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz biz gibi bekleyenler de bir an önce beklediği haberleri alırlar
Bence stres yapmamaya çalışın. Ovulasyon testi yaparsanız o günleri değerlendirin testleri bir kenara kaldirin bakmayın bile. Yazı okumayın video izlemeyin gebelikle ilgili kimseyle konuşmayın. Evdeysen günlük yürüyüşler yapın, müzikler dinleyin veya dua dinleyin. Özellikle inşirah suresi kalbinizi rahatlatır belki..4. Ayımız korunmalı bırakıp bebek sahibi olma çalışmamız. Geçtiğimiz üç ay boyunca farkında olmadan o kadar stres yapmıştım ki bu ay gebelikle ilgili hiç bir yazıyı okumayacağım dedim ve kendimi zihnimi bu konudan uzak tuttum. Genel sağlıkla ilgili konuları okurken sizin konunuza denk geldim bir anda okurken buldum kendimi. Okurken sizin test yapmanızı heyecanla bekleyen yorum yazanlar gibi okudum sayfalar ilerlerken sizin pozitif sonucu görünce içim kıpırdadı gözlerim doldu. Çok sevindim. Demişsiniz ya hamile kalırsam bütün herkese dua edeceğim diye. Bana da dua eder misiniz ? Umarım siz sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz biz gibi bekleyenler de bir an önce beklediği haberleri alırlar