6 gün erken değil mi peki hamilelik belirtisi için ilk dafe ovülasyon testi yapıyorum ve çift çizgi gördüm şansımaHamileyken de regliye yakın böyle çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 gün erken değil mi peki hamilelik belirtisi için ilk dafe ovülasyon testi yapıyorum ve çift çizgi gördüm şansımaHamileyken de regliye yakın böyle çıkıyor
Ya geç yumurtluyorsunuz ya da hamilesiniz çünkü ben de regle 6 gün kala böyle koyu gördüm ve şüphelenip gebelik testi yaptım hafif ikinci çizgi çıktı şuan da hamileymişim onu öğrendim6 gün erken değil mi peki hamilelik belirtisi için ilk dafe ovülasyon testi yapıyorum ve çift çizgi gördüm şansıma
Hamilelik testini nezaman yapmalıyım peki şuan yapsam çıkar mıYa geç yumurtluyorsunuz ya da hamilesiniz çünkü ben de regle 6 gün kala böyle koyu gördüm ve şüphelenip gebelik testi yaptım hafif ikinci çizgi çıktı şuan da hamileymişim onu öğrendim
Ben koyu çizgiyi gördüğüm gün yapmıştım hafif silik çift çizgi vardı siz de görürsünüz varsaHamilelik testini nezaman yapmalıyım peki şuan yapsam çıkar mı
Teşekkür ederim ama galiba teste negatif görmeye cesaret edemiyorum adet tarihimi beklemeye çalışacağım durabilirsemBen koyu çizgiyi gördüğüm gün yapmıştım hafif silik çift çizgi vardı siz de görürsünüz varsa
Ben de negatif göreyim ki hiç aklıma getirmeyeyim umursamıyım demiştim ki çift çizgi göresiye kadar sonra da kafayı yedim acaba demektenTeşekkür ederim ama galiba teste negatif görmeye cesaret edemiyorum adet tarihimi beklemeye çalışacağım durabilirsem
Her şekilde kendimize takacak strese girecek bişey buluyoruzBen de negatif göreyim ki hiç aklıma getirmeyeyim umursamıyım demiştim ki çift çizgi göresiye kadar sonra da kafayı yedim acaba demekten
Aynen öyle malesef bir an önce cuma olsa da değer yükselmiş mi baksam diyorum şimdi deHer şekilde kendimize takacak strese girecek bişey buluyoruz
Aynı gün öğrendik sanırım, ben 3 kere gittim 5 gün sonra bi daha gideceğim sen daha hiç gitmedin merak falan bir yana, keşke kontrole gitsen ne durumda öğrensenHayır gitmedim 7.haftada gideyim kalp atışı da duyarım diye düşündüm ama korkmaya başladım iyice. Sonuçta Allah korusun keseyi görmedik, kese düzgün gelişiyor mu, kese rahimde mi belirsiz şuan
Bugün gittim valla en sonunda. 6 hafta 4 günlük oldu. Doktora bebek var ama kesesi nasil falan hiç bilmiyorum dedim. Baktı güzel dedi, haftanla uyumlu bebekte içinde kesenin dedi ama bayramdan sonra kalp atışı için gel garanti olsun dedi geriye kalp atışı beklemek kaldı en azından dis gebelik ve boş kese ihtimalleri elenmiş olduAynı gün öğrendik sanırım, ben 3 kere gittim 5 gün sonra bi daha gideceğim sen daha hiç gitmedin merak falan bir yana, keşke kontrole gitsen ne durumda öğrensen
Bizim baskılarımıza dayanamadın mı gittin sen deBugün gittim valla en sonunda. 6 hafta 4 günlük oldu. Doktora bebek var ama kesesi nasil falan hiç bilmiyorum dedim. Baktı güzel dedi, haftanla uyumlu bebekte içinde kesenin dedi ama bayramdan sonra kalp atışı için gel garanti olsun dedi geriye kalp atışı beklemek kaldı en azından dis gebelik ve boş kese ihtimalleri elenmiş oldu
ya benim de aklımdaydı en azından kesenin ne durumda olduğunu bilsem diyordum. Mide bulantim hep oluyordu sabah gözümü açıp gece yatana kadar devam ediyordu bir de bel ağrısı olunca artık dayanamadım belki bir aksilik vardır diye gideyim dedim doktor kalp atisi için bayramdan sonra gel dedi de biz özele gidicez bayramdan önce. Çünkü bayramda ailelerimize söylemeyi düşünüyoruzBizim baskılarımıza dayanamadın mı gittin sen de
Canım bende seninle aynı şeyi yaşıyorum ama umutlanmaktan da korkuyorum. Adetime 5 gün var ovulasyon testim bu şekildeCanlar ben bugün doktora gittim keseyi gördü doktor çok şükür yerleşimi falan yerindeymiş 3 hafta sonra gel dedi ben daha önce düşük yaptım ya gebelik olursa doktor kan sulandırıcı iğne başlayacaz demişti onu başlayacam göbekten 3 hafta sonra tekrar gel dedi ben de durum bu sizlerde son durum ne
Ooo hayırlı olsun gebelik geliyoorCanım bende seninle aynı şeyi yaşıyorum ama umutlanmaktan da korkuyorum. Adetime 5 gün var ovulasyon testim bu şekilde
Cidden mi ya umutlanmak istemiyorum insAllah öyledirOoo hayırlı olsun gebelik geliyoor
Erken gebelik testi varsa yapın silik de olsa çıkarCidden mi ya umutlanmak istemiyorum insAllah öyledir
siliklesmeyı 1 sayarsan kac gun oldu yumurtlamadan bu zamana?Canım bende seninle aynı şeyi yaşıyorum ama umutlanmaktan da korkuyorum. Adetime 5 gün var ovulasyon testim bu şekilde
12 gün oldusiliklesmeyı 1 sayarsan kac gun oldu yumurtlamadan bu zamana?
Akşam eşim alçak yapcam inşallah çıkarErken gebelik testi varsa yapın silik de olsa çıkar
ben de de 12. gun boyle olmustu :))ahah bence test yapmalısın gebelık12 gün oldu