• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete bir gün kala ovulasyon testi pozitif mi

BFE4C739-CF4B-4AB6-9E6C-595C4A65CB22.jpeg
bu değer normal mi sizce 28.günüm adet olalı

Kızlar "benim niye belirtim yok yaa" diye şikayet etmemek gerekiyormuş 😁 6+3 te bulantilar başladı isyan etmek gibi olmasın Allah başka dert vermesin ama çok zormuş gerçekten.. bulantilarin zorluğundan şikayet edenleri şimdi daha iyi anlıyorum 🥺

Kızlar "benim niye belirtim yok yaa" diye şikayet etmemek gerekiyormuş 😁 6+3 te bulantilar başladı isyan etmek gibi olmasın Allah başka dert vermesin ama çok zormuş gerçekten.. bulantilarin zorluğundan şikayet edenleri şimdi daha iyi anlıyorum 🥺
Doktora gittin mi canım sen

Ayyy siz keseyi gördünüz mü ya da kalp atışı duydunuz mu

Hayır gitmedim 7.haftada gideyim kalp atışı da duyarım diye düşündüm ama korkmaya başladım iyice. Sonuçta Allah korusun keseyi görmedik, kese düzgün gelişiyor mu, kese rahimde mi belirsiz şuan 🥺
Bulantılar başladıysa bence her şey yolunda demek😂

Merhaba regliye 6 gün kala yumurtlama görmek normal mi

Eklentiler

• Screenshot_20220629_201726_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220629_201726_com.android.gallery3d.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 210
Hayır gitmedim 7.haftada gideyim kalp atışı da duyarım diye düşündüm ama korkmaya başladım iyice. Sonuçta Allah korusun keseyi görmedik, kese düzgün gelişiyor mu, kese rahimde mi belirsiz şuan 🥺
Sabrına hayran kaldım, ama bende hamile olursam senin gibi yapacağım. Sürekli git gel insanı yıpratıyor.

Back