- 26 Aralık 2015
- 11.541
- 18.534
- 34
Hoş buldum canım inşallah yaHoşgeldin canım inşallah bizde burada veririz güzel haberleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldum canım inşallah yaHoşgeldin canım inşallah bizde burada veririz güzel haberleri
Kişiden kişiye göre değişiyor diye biliyorum ama genelde geç döllenme değil ise 6. Haftadan itibaren gözükürKaç haftalıkta gözüküyomuş acaba ya
HamilesinizzEki Görüntüle 3091387 bu değer normal mi sizce 28.günüm adet olalı
Sanırım öyle duruyorHamilesinizz
Hayırlı olsun tebrikler 2 günde bir artışını takip edersiniz artıkSanırım öyle duruyor
Doktora gittin mi canım senKızlar "benim niye belirtim yok yaa" diye şikayet etmemek gerekiyormuş 6+3 te bulantilar başladı isyan etmek gibi olmasın Allah başka dert vermesin ama çok zormuş gerçekten.. bulantilarin zorluğundan şikayet edenleri şimdi daha iyi anlıyorum
Ayyy siz keseyi gördünüz mü ya da kalp atışı duydunuz muKızlar "benim niye belirtim yok yaa" diye şikayet etmemek gerekiyormuş 6+3 te bulantilar başladı isyan etmek gibi olmasın Allah başka dert vermesin ama çok zormuş gerçekten.. bulantilarin zorluğundan şikayet edenleri şimdi daha iyi anlıyorum
Doktorla görüştüm haftaya çarşamba kese görünür o zaman gel dediHayırlı olsun tebrikler 2 günde bir artışını takip edersiniz artık
Hayır gitmedim 7.haftada gideyim kalp atışı da duyarım diye düşündüm ama korkmaya başladım iyice. Sonuçta Allah korusun keseyi görmedik, kese düzgün gelişiyor mu, kese rahimde mi belirsiz şuanDoktora gittin mi canım sen
Yok henüz değil doktora gitseydim belki görmüş olurdukAyyy siz keseyi gördünüz mü ya da kalp atışı duydunuz mu
Maşallah iyi sabırlısın beta yükselişini takip ettin mi pekiYok henüz değil doktora gitseydim belki görmüş olurduk
Bulantılar başladıysa bence her şey yolunda demekHayır gitmedim 7.haftada gideyim kalp atışı da duyarım diye düşündüm ama korkmaya başladım iyice. Sonuçta Allah korusun keseyi görmedik, kese düzgün gelişiyor mu, kese rahimde mi belirsiz şuan
Doktor takibe gerek yok dedi 4 gün gecikmeyle 1690 çıkmıştı takibe gerek yok bir sıkıntı olursa gel demiştiMaşallah iyi sabırlısın beta yükselişini takip ettin mi peki
Ayyy inşallah keseyi de görürsünüz inşallah en kısa zamandaBulantılar başladıysa bence her şey yolunda demek
Bence de değer oldukça yüksekmiş biz meraklılar adet günü gelmeden öğrendiğimiz için zaman daha da stresli geçiyo vallaaDoktor takibe gerek yok dedi 4 gün gecikmeyle 1690 çıkmıştı takibe gerek yok bir sıkıntı olursa gel demişti
Sabrına hayran kaldım, ama bende hamile olursam senin gibi yapacağım. Sürekli git gel insanı yıpratıyor.Hayır gitmedim 7.haftada gideyim kalp atışı da duyarım diye düşündüm ama korkmaya başladım iyice. Sonuçta Allah korusun keseyi görmedik, kese düzgün gelişiyor mu, kese rahimde mi belirsiz şuan
Hamileyken de regliye yakın böyle çıkıyorMerhaba regliye 6 gün kala yumurtlama görmek normal mi