Adete 9 gün kala silik çizgi

Seviiilllllllll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
115
17
48
24
Merhaba canlar bugün adetime 6 gün var adetime 9 gün kala erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi belirdi sonra beta HCG kan verdim 2 geldi şuanda 6 günüm var mide bulantısı sol kasığımda ağrı, sırta ağrı ve göğüs uçlarında sızlama var artı beyaz akıntı bugünde versemi acaba kan diye düşünüyorum ama beklesemiki

9 gün kala erken gebelik testinde hamilelik çıkmaz ki. Değerin 2 miydi yoksa önünde küçüktür işareti var mıydı? Fotoğrafını atar mısın

9 gün kala gebelik öğrenilmez.

Lütfen şu 9 gün kala,8 gün kala öğrendim yazan arkadaşlara bakmayın,aldırmayın. Ne zaman yumurtladığını bilmeyip geçen ayki adetine göre gün sayarak gebelik öğrendim yorumu yazan arkadaşlar,başkalarına umut oluyorsunuz ve sonra böyle test yapıp hayal kırıklığı oluyor. Gebelik olacaksa da çok erken test yapıp umutsuzluğa kapılıyorlar.

Adete 14 gün varken yumurtlama gerçekleşir.
Bu durumda adete 9 gün var demek döllenmenin 4-5.günü olur. Ortada bi embriyo varsa,daha tüplerde gezerken kan vermiş oluyorsunuz. (Anlayacağınız şekilde anlatmaya çalıştım,yoksa bu kadar basit değil)

Doktor değilim ama çok araştırdım.
Siz sormadan söyleyeyim dedim. Çünkü bunu ne zaman yazsam karşıt yorumlar geliyor ve kavga ediyoruz

9 gün kala öğrendim diyenler takvimlerine göre erken yumurtlama görmüş oluyorlar yani aslında regl olmalarına 9 günden çok daha az kalmış oluyor zaten. Maalesef bende ilk zamanlar bu tarz şeyleri bilmediğim için olabilir sanıyordum ve hüsranla sonuçlanıyordu tabi. Gebelik isterken şöyle bi 5-6 ay döngülerini ve vücudundaki belirtileri öğrenerek zaman geçiyor. Ondan sonrası daha bilinçli şekilde ilerliyor

Altına imzamı attım. Nokta.

Cnm haklısın ama şöyle soyliyim en sonki gebeligimde altigun kala ogrendim 9 kala cift çizgi olması beni sasirti tabi baya erken davrandım

Cnm zaten ben 9 gün kala teste çıktı dedim ama kan da çıkmadı bu testeki hatada olabilir daha önceki gebeliğim adete 6 gün kala öğrenmiştim 9 gün kala görünce şok oldum biraz acele etmişim şuan 6 günüm kaldı

Maalesef çok fazla yalancı pozitif veren test var. Defalarca başıma geldi. Bence biraz daha bekleyip öyle test yap. İnşallah hamilesindir

Cnm zaten gebeyim demedim ihtimaleri sordum okadarcik

Cnm zaten gebeyim demedim ihtimaleri sordum okadarcik
9 gün kala test yaptım demediniz mi?
Gebe olma ihtimali için yaptınız sonuç olarak.
Gebeyim demediniz ama gebe miyim diye test yaptınız daha 9 gün varken.
Ben de size negatif çıkmasının mantığını anlattım. Az daha bekleyin diye.

Anladım cnm

Bosuna eczaneleri zengin ediyoruz bacım ama stres heycan peki sende sonuç ne oldu cnm
Benim reglim geçen ay epey gecikti o yüzden de çok fazla idrar ve kan testi yaptırdım. Döngünün 41. Gününde regl geldi geç yumurtlama görmüşüm hatta yumurtlama günüm olduğunu bilmeden o günü değerlendirmişiz ama tutmadı maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…