- 16 Kasım 2019
- 209
- 81
- 48
- 30
- Konu Sahibi yasyasemin
-
Kanda baktirsaydin. Keşke de tansiyon Şandır yada çok yorgunluktan dir stres yaptıysan birşeyi ondan da olabilir geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar iş yerinde çalışırken biranda başım döndü ve bayılmışım acil sağlıkçıları geldi anında çalıştığım yerde tansiyon ve şeker iyiydi hamile olabilir misin dedi aklıma takıldı bu ayda agnucaston hap kullandım yumurtlamaya kadar daha sonra iyi hissedincede gitmedim dr a yorgunluktandır diye düşündüm yumurtlama günümün üzerinden 10 gün geçti böyle bişe olamaz değil i hamile felan değildirim yani
hayal kırıklığı yaşamakdan çok yoruldum artıkKanda baktirsaydin. Keşke de tansiyon Şandır yada çok yorgunluktan dir stres yaptıysan birşeyi ondan da olabilir geçmiş olsun
İdrar testi yaptım sabah bi çizgi görüyo gibiyim ama varla yok arası emin olamadım sonra hayaldir diyorum kendi kendime 2 gün geçsin yine yapayımCok geçmiş olsun olabilir yumurtlamanın uzerinden 10 gun gectiyse adete 8 değil 4 gun var demek bebek yerleşmiş oluyor bu durumda olabilir yani.
Resmi var mıİdrar testi yaptım sabah bi çizgi görüyo gibiyim ama varla yok arası emin olamadım sonra hayaldir diyorum kendi kendime 2 gün geçsin yine yapayım
Resmi var mı
2 gün sonra yine idrar testi yapacağım belirginleşirse kan vereceğim dua edin bu test 3 saat beklediği için böyle biraz bozuldu gibi de oldu bilmiyorum inşallah kimyasal değildirÇizgi var gibi. Umarım gebesinizdir hayırlısı olsun inşallah kan verin derim.
Hadi inşallah dua edin nolur kimyasal gelan olmasınÇizgi var regl günü kan verebilirsin
Benimde yumurtlamadan 11 gün geçti bugün itibariyle nasip inşallah pozitiftir bekleyeceğimgebesiniz sanırım hayırlı olsun şimdiden. darısı bize benim de bata 6 gün var. bakalım test yapmaya çekiniyorum 18 yumurtlama idi bugün tam 10 gün oldu yumurtlama üzerinden. bakalım hayırlısı bekleyeceğimmbir kaç gün daha
İnşallah o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki korkuyorum çokkorkma pozitiftir zaten silik çizgi belirmiş ucuz testlerde kolay kolay çıkmaz yoksa bazısı reglisi geçtiği halde çıkmıyor siz tekrarlayın testi yeniden biraz daha belirgin olacaktır. hatta erken gebelik testi alırsanız baya net çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?