- 13 Mayıs 2024
- 47
- 16
- 21
- Konu Sahibi arasveurasinannesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir çizgi var evet bu hangi program bende denemek istiyorumHanımlar adetime 8 gün var ayın 23 nde korunmasız ilişkim oldu yani pikden bir gün önce gebelik testinde 5 dk sonra çıkan bir çizgi var gözle görülür sizce çok erken değil mi bakar mısınız
Yani hani görünüyor degilmi dedim acaba benim gözüm mi görüyor öyle linki burdan atayım bakın sizdeBir çizgi var evet bu hangi program bende denemek istiyorum
Bunu yüklenecekmişim nasıl olacakYani hani görünüyor degilmi dedim acaba benim gözüm mi görüyor öyle linki burdan atayım bakın sizde
Yok canım suan gözükmüyornkendi cizgisi oHanımlar adete 8 gün kala öğrenen var mı gerçekten çok erken ama mümkün mu
Ama öbür testinde yok o çizgi dün yaptımYok canım suan gözükmüyornkendi cizgisi o
Canım o. Zaman değilsindir benimkide silik çıktı böyle ama her testte silik çıkıyorduAma öbür testinde yok o çizgi dün yaptım
Bu fotoğraf niye böyle değişik ben göremedim ama çok erken değil mi test için erken gebelik en iyi ihtimal 6 gün önce ölçebiliyor. Biraz daha bekleyin benceHanımlar adetime 8 gün var ayın 23 nde korunmasız ilişkim oldu yani pikden bir gün önce gebelik testinde 5 dk sonra çıkan bir çizgi var gözle görülür sizce çok erken değil mi bakar mısınız
Bende öyle düşünüyorum ama beynime llaf gecirebilsemKendinizi bu şekilde strese sokuyorsunuz.
İlişki üstünden 6 gün geçmiş daha çok erken.
Benim de adetime 7 gün var. Umarım ikimizde hamileyizdirBende öyle düşünüyorum ama beynime llaf gecirebilsem
Renkleri tersine cevir yaptımBu fotoğraf niye böyle değişik ben göremedim ama çok erken değil mi test için erken gebelik en iyi ihtimal 6 gün önce ölçebiliyor. Biraz daha bekleyin bence
O zman birlikte sayalım ve belirtielerimizi yazalım inşallah hamissindirBenim de adetime 7 gün var. Umarım ikimizde hamileyizdir
5 gün kala yani pazartesi kan vericem randevu aldım. Çıkar mı varsaO zman birlikte sayalım ve belirtielerimizi yazalım inşallah hamissindir
Bilmiyorum ki ben dün test yaptım tekrar saatler sonra çizgi çıktı5 gün kala yani pazartesi kan vericem randevu aldım. Çıkar mı varsa
Ek olarak şunu söylemek isterim en doğru kara kan vermek idrar testleri çok yanıltıyor ve 5 gün kala öğrenen çok var5 gün kala yani pazartesi kan vericem randevu aldım. Çıkar mı varsa
Bilmiyorum ki ben dün test yaptım tekrar saatler sonra çizgi çıktı
Ek olarak şunu söylemek isterim en doğru kara kan vermek idrar testleri çok yanıltıyor ve 5 gün kala öğrenen çok var