- 23 Nisan 2021
- 2.552
- 4.104
- 30
-
- Konu Sahibi CANCAN0033
Ben her ay psikolojik olarak kendimi hamile sanıyordum bir keresinde yine erken test yapmanın kurbanı oldum kimyasal gebeliği yakaladım yok yere üzüldüm sonrasında hiç umursamamaya başladim. Kafayı rahatlatmak gerekiyor size tavsiyem adetiniz geçmeden test yapmayınMesela benim yumurtlamadan sonra goguslerim acayip derecede dolgunlasti esim vs farkında ucunda basinda kararma yok. Kasiik ağrımhic yok. Belim agiryor ama onuda ev iş ve ev işlerindeki yorgunlyga yoruyorum. Pazar gunu bir test yaptim erken degilde normal negatif verdi. C tesiyi bekliyorum.
Şimdi eczaneye gidiyorumGecekmeniz varmış isterseniz yapın belki vardır çıkar
Hadi bakalim bizede haber ver olur muŞimdi eczaneye gidiyorum
O kafa bir rahatlayabilse zatenBen her ay psikolojik olarak kendimi hamile sanıyordum bir keresinde yine erken test yapmanın kurbanı oldum kimyasal gebeliği yakaladım yok yere üzüldüm sonrasında hiç umursamamaya başladim. Kafayı rahatlatmak gerekiyor size tavsiyem adetiniz geçmeden test yapmayın
Gerekten çok zor ama tek çare de buO kafa bir rahatlayabilse zaten
Bende kendimi hic hamile sanamiyorum nedense hamilemiyim acaba sorusu hic olusmuyor surekli bu ayda olmayacak diyorum ve bazen test alip denedigimde gercekle yuzlesip moralimi sifirliyorum.Ben her ay psikolojik olarak kendimi hamile sanıyordum bir keresinde yine erken test yapmanın kurbanı oldum kimyasal gebeliği yakaladım yok yere üzüldüm sonrasında hiç umursamamaya başladim. Kafayı rahatlatmak gerekiyor size tavsiyem adetiniz geçmeden test yapmayın
2 saat sivi alimini kesip oyle deneyin diyolar isterseniz sizde oyle yapinŞimdi eczaneye gidiyorum
TabiiHadi bakalim bizede haber ver olur mu
1 senedir yok genetik testi yok kistiydi doktorda gezmekten bıktım akışına bırakmak istiyorum nasipse olur inşallahGerekten çok zor ama tek çare de buben düşünmekten yorulduğum için direkt doktora gittim yumurta takibi yaptırdım
Olacak de kendine ama bu ay ama bir sonraki ay nasibimiz ne zaman kim bilirBende kendimi hic hamile sanamiyorum nedense hamilemiyim acaba sorusu hic olusmuyor surekli bu ayda olmayacak diyorum ve bazen test alip denedigimde gercekle yuzlesip moralimi sifirliyorum.
Peki dediginizi yapıcam2 saat sivi alimini kesip oyle deneyin diyolar isterseniz sizde oyle yapin
Yaaaa bayaa bariz görünüyor maşallah tebrik ederim sağlıkla gelsin
Çok sagollun çok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin bu güzel durumuYaaaa bayaa bariz görünüyor maşallah tebrik ederim sağlıkla gelsin
Aminn inşallahÇok sagollun çok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin bu güzel durumuaslında korkumdan var geçen hafta tomografi ye girdim bakalım
Allah sag saglim kucaginiza almayi anasina babasina saygili vatanina milletine hayirli bir evlat nasip etsinÇok sagollun çok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin bu güzel durumuaslında korkumdan var geçen hafta tomografi ye girdim bakalım
Arkadaşlar merhaba bugün adetim iki gün geçikti bugün migde bulantılarım var ve kızımın dogum günü kreması dan tiksindim kötü oldum test yapsam net sonuç çıkar mı arkadaşlar beklemem lazım mı 1 2 gün daha
İyi temennileriniz için gerçekten çok teşekkür ederimAminn inşallahkötü bir sey düşünmeyin hiç rabbim korur onu siz içinizi ferah tutun
Aminn Çok teşekkür ediyorum Rabbim tüm bebiş isteyen annelerimze nasip etsinAllah sag saglim kucaginiza almayi anasina babasina saygili vatanina milletine hayirli bir evlat nasip etsin
Dogrusu adetime 5 gün kala çok agrım oldu hatta regl olucam sandım benim tiroitim var o yuzden 1. 2 gün geçikiyor bazen 4 gün önce erken oluyorum diye çok üstünde durmadım günüm 2 gün geçikince migde bulantısı ve tiksinme başladı yani bugün.. Gögüslerde agrı var ama adet dönemlerinde de oluyor diye çok şüphelenmedim bu durumdanHerhangi bir belirti oldu mu adet oncesi gunlerde ve 2gun gecikmenizde merak ettim