- 18 Mayıs 2009
- 4.481
- 1.039
-
- Konu Sahibi CANCAN0033
O insanların içinede merhamet ve anlayış nasip olur umarım bazen ağzı olan konuşuyor. Bende ilk defa bu ay denedim ovulasyon testini bakalim
Bizimkide öyle sorup duruyor noldu agri var mi sizi var mi bisey var mi :) annelik duygusunu tatmaniz guzelOluyor ister istemez insanın eşi bile strese sokuyor ufacık bı kelimesi bile 1 ay strese sebep olabiliyor yaşamın her alanında stres var sadece bu mesele değil adet oluyorum yumurtluyorum eşim saglıklı cınsel hayatımız aktif hıc korunmuyorum ama 15 yıl da 1 kere anne oldum.
Yapımiz gereği sanirim Herseyin kafaya takıyoruz. Allah bağışlasın evladiniziOluyor ister istemez insanın eşi bile strese sokuyor ufacık bı kelimesi bile 1 ay strese sebep olabiliyor yaşamın her alanında stres var sadece bu mesele değil adet oluyorum yumurtluyorum eşim saglıklı cınsel hayatımız aktif hıc korunmuyorum ama 15 yıl da 1 kere anne oldum.
5 günüm kaldı göğüslerimde dolgunluk var ama hafif sızlıyor acı yok kasikda ağrı sadece tek farkli idrarimda bir değişik koku geliyorSizin kac gununuz kaldi. Diger gunlerden farklı bir belirti durum oldu mu.
Masallah insallah birsey vardir test denediniz mi ?5 günüm kaldı göğüslerimde dolgunluk var ama hafif sızlıyor acı yok kasikda ağrı sadece tek farkli idrarimda bir değişik koku geliyor
Adete 8 gün kala belirti olması mümkün değil çünkü zaten yumurtlama üzerinden 6 gün geçmiş oluyo sadece.İyi günler geçen ay doktora gittim klomen verdi 5 gün içip bıraktım daha sonra tekrar kontrole gittiğimizde yumurtamin olgunlastigini söyledi ve gün aşırı ilişki önerdi yumurtamin catladigi günü denk getirip degerlendirmistim.suan adetime 8 gün var adete 10 gün kala goguslerde agri kasiklarimda ince bir sancı ve belimde geçmeyen bir ağrı var bacaklarımda da 2 gündür geçmeyen agri var normalde adet günü belime ve bacaklarıma agri girdikten 1 saat sonra adet olurum acaba gebelik belirtisi olabilirmi
Kac gun sonra ve ne tarz belirtiler olur kiAdete 8 gün kala belirti olması mümkün değil çünkü zaten yumurtlama üzerinden 6 gün geçmiş oluyo sadece.
Adet günüme kadar beklicem canım ben. Senin ne kadar kaldı gününe hemen hemen aynı belirtiler var gibi ikimizdedeMasallah insallah birsey vardir test denediniz mi ?
Benimde goguslerim böyle dolgunluk var ve elleyince aciyor kenarlari. Ama kasiklarimda hic agri yok. Birde benim belim cok agriyor herhalde is ev isi yorgunluğa yoruyorum ama yumurtlamadan beri agri var.
Aslında herkese göre değişir ben sadece çok çok az yerleşme kanaması yaşadım ne göğüslerim hassaslasti ne de bulantım oldu.Kac gun sonra ve ne tarz belirtiler olur ki
Adet günüme kadar beklicem canım ben. Senin ne kadar kaldı gününe hemen hemen aynı belirtiler var gibi ikimizdede
Aslında herkese göre değişir ben sadece çok çok az yerleşme kanaması yaşadım ne göğüslerim hassaslasti ne de bulantım oldu.
Catlamadan minimum 12 13 gün sonra test yapmanızı öneririm. Çatlatma iğnesi kullandıysaniz eski beklenen adet tarihiniz artık bir anlam ifade etmeyecek. Catlamadan 14 gün sonra adet görebilirsiniz çünkü. Daha erken test yapmanız sizi yanıltabilir çatlama iğnesinde de HCG hormonu var. 12 gün sonra anca etkisi azalıyor
Senin benden önceymis test yaparsan banada haber ver lütfen cok merak ederimCumartesi adet olma günüm bekliyorum. Test felan yapmadim bende. Yaparsam cuma veya cumartesi sabahi yaparim :) Aynen ya yazdiginuz zaman sanki benim belirtilerimi anlatiyorsunuz gibi hissediyorum.
Yap gitsinArkadaşlar merhaba bugün adetim iki gün geçikti bugün migde bulantılarım var ve kızımın dogum günü kreması dan tiksindim kötü oldum test yapsam net sonuç çıkar mı arkadaşlar beklemem lazım mı 1 2 gün daha
Adetiniz geciktiyse test yapabilirsinizArkadaşlar merhaba bugün adetim iki gün geçikti bugün migde bulantılarım var ve kızımın dogum günü kreması dan tiksindim kötü oldum test yapsam net sonuç çıkar mı arkadaşlar beklemem lazım mı 1 2 gün daha
Gecekmeniz varmış isterseniz yapın belki vardır çıkarArkadaşlar merhaba bugün adetim iki gün geçikti bugün migde bulantılarım var ve kızımın dogum günü kreması dan tiksindim kötü oldum test yapsam net sonuç çıkar mı arkadaşlar beklemem lazım mı 1 2 gün daha
Senin benden önceymis test yaparsan banada haber ver lütfen cok merak ederim
Çok zor bir süreç gerçekten insanlar dahada zorlaştırıyor ama mucizeniz bulmus sizi ne güzel2 asılama yaptırmış ve sonrasında 5 ay adet olamadığım için tüp bebek tedavisine gecememiş hıc bir sokturucu ilacın faydasını da görmeyip bı care üzüntüler içinde gebe kalmıstım ben oğlum sımdı 8 yasında stresten olmuyor falan bana mantıklı gelmiyor o donem ki stresim en tavandı ve cevrenın ailenin baskısı aman Allahım asılama yaptırmıstın sen olmadı mı olmadı ooo sen baya baya kısırsın dediklerini bılıyorum.
Evet hadi bakalim hayırlı güzel haberler alalımSende haber ver hayırlısı1 gun var sanirim aramizda